Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Anoniem

Anoniem

03-03-2009 om 11:48

Bruiloft-verjaardag neefje

Hallo,
Ik ben op zoek naar tips. Binnenkort ga ik trouwen, maar de bruiloft valt op dezelfde dag als de verjaardag van mijn neefje die die dag 8 wordt. Ik wil daar natuurlijk iets leuks mee doen, zodat hij ook een hele bijzondere verjaardag heeft. Hebben jullie misschien leuke ideeën? Zelf zat ik te denken aan bijvoorbeeld alle gasten vragen of ze een kaart voor hem mee willen nemen (cadeautjes vind ik zo overdreven). Maar andere tips zijn meer dan welkom!

Polly Shearman

Polly Shearman

03-03-2009 om 12:07

Jaaa ik ook

Ik werd ook 8 op de trouwdag van mijn oom en tante !!
Tijdens het dinner heb ik op tafel mogen staan en is er voor mij gezongen, en dat vond ik al helemaal super bijzonder....!

al die kaarten?? nee wat moet een kind van 8 met allemaal kaarten van vreemde? want het zijn jullie gasten niet de zijne.

groet, polly

Jet Burg

Jet Burg

03-03-2009 om 13:02

Moment voor neefje inlassen

En dan zingen, een klein gebakje met een kaars erop, en dan een paar kadootjes geven...?

Toke

Toke

03-03-2009 om 15:26

Zingen en ringen

Inderdaad, op tafel staan en iedereen laten zingen is hartstikke leuk. En je kunt hem zo'n grote hoed met kaarsjes erop geven, zodat iedereen kan zien dat er met hem ook iets bijzonders is die dag.
Verder misschien leuk om hem, als hij ook bij de trouwplechtigheid zelf is, jullie de ringen te laten overhandigen? Staat ie daar ook even in de belangstelling.

Ik zou wel

van te voren aan de gasten kenbaar maken dat hij jarig is en grote kans dat mensen toch wat voor hem mee nemen al is het maar een reep chocolade is altijd leuk voor een kind!

Jesse_1

Jesse_1

04-03-2009 om 10:37

Wat voor type is je neefje?

Er zijn ook kinderen die het helemáál niet leuk vinden om in het middelpunt van de belangstelling te staan (en toegezongen te worden door een grote kring bruiloftsgenodigden). Hou daar wel rekening mee.
Jesse

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.