Home » Forum » Buikpluizen

Buikpluizen

Ben jij al begonnen met seksuele opvoeding?

Of wil je weten hoe je dit kunt aanpakken? Deel jouw ervaringen hier!

12 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Anne
Buikpluizen

Ja, zo noem ik ze dan± de pluisjes uit de navel van mijn man (mijn ex had e ook).
Elke dag heeft hij een flinke pluis in zijn navel zitten. Van kleding, wat dan ook. Hij doucht elke dag. Ik ben alleen maar benieuwd of julle het herkennen, het is verder totaal onbelangrijk :)

PS ikzelf heb nooit buikpluizen, het houdt ongetwijfeld verband met de harige buik van mijn man en ex-man, maar ik lees er verder nooit iets over!

(Hem nu nog leren ze niet op het nachtkastje te leggen...)

Vic
Nooit gezien

Ik heb er wel eens van gehoord, maar (gelukkig!) nog nooit in het echt gezien. En volgens mij hebben nagenoeg alle mannen een behaarde buik, dus het zal door iets anders veroorzaakt worden.

jula
Ja ken ik

Man heeft ze regelmatig :) Er is zelfs een wiki over!
http://nl.wikipedia.org/wiki/Navelpluis

Chris35
Navelpluis

Ha! Toevallig had een collega een stuk uit de Internediar geknipt en op het prikbord gehangrn. Was gheel gewijd aan het fenomeen navelpluis! Misschien kun je het op het www ook wel vinden. Moest er wel om lachen. Eens in de zoveel jaar wordt er weer de aandacht op maar er is nog geen oplossing voor ;-)

tube
Jaaa, ken ik

Dat heeft mijn man ook (ik dan weer niet) en ik vraag me telkens af waar hij het nu weer verzameld heeft.

Hij is dus niet de enige :-)

Anneque
Lol

"(Hem nu nog leren ze niet op het nachtkastje te leggen...)"

LOl! Dit is by far het grappigste wat ik de laatste paar weken gelezen heb :-)
Geen ervaring met buikpluis (of hoe heet het) hier. Mannen zat met harige navels, maar hun pluis hebben ze buiten mijn gezichtsveld weten te houden. Gelukkig maar.

joer
Nooooooit van gehoord

Ik ga zo naar bed en zal direct de navel van mijn man grondig inspecteren.

Vertigo
Jahoor

Elke avond check of ie er nog zit en haal ik hem eruit, een grijs pluisje :)
Zou de diepte vd navel uitmaken?

Chocoma
Haar en diepte

Het heeft ook met de diepte van de navel te maken, denk ik. Mijn middelste dochter (16, absoluut geen buikhaar, wel een diepere navel dan de andere vrouwen in het gezin) heeft ook navelfluff.

albana
Jongste, meisje ook

Hier heeft jongste een nogal diepe navel....een navel die enigzins naar onderen toe loopt...net of ie te laag is vastgezet ofzo....D'r leven lang al zitten daar regelmatig pluisjes in. Bij oudste nooit gezien. Maar jongste plukte ik de pluisjes soms met een wattenstokje eruit als ze gewassen/gedoucht werd. Dat vond ze zelf vreselijk want het kietelt enorm.....Tegenwoordig doet ze het zelf....14 jaar. Maar borsthaar heeft ze echt niet hoor.
groeten albana

Anne
Nou... wat gráppig!

Dat er zelfs eerder over geschreven is, dat ga ik nalezen, dat snappen jullie.
En dat sommige kinderen dat ook hebben. Dan heeft het inderdaad vast niets te maken met buikhaar, als wel met de diepte van den navel :)

Leuk. Ook leuk dat ik bijval kreeg. Mijn man stelt zich er namelijk nooit vragen over. Maar dit soort dingen houdt mij altijd enorm bezig.

Geetje
Vorm navel

Heeft mijn man ook - sinds hij een kijkoperatie via zijn navel heeft gehad. Daarvoor een onbekend fenomeen. Mijn conclusie: heeft dus met de vorm van de navel te maken, want die is bij hem sinds die operatie anders.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.