Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Bloemetje11

Bloemetje11

13-01-2012 om 17:44

Cadeausuggesties?

Vaak zie ik hier hele goede tips voor bij komen. Omdat ik een cadeau moet kopen voor iemand die ik niet zo heel erg goed ken, ben ik op zoek naar wat ideetjes. Het is een collega die net weer begonnen is met werken na de bevalling van haar vierde kindje. Ik dacht aan een verwenpakket met body lotion, douchespul, handcreme en zo. Wat zou ik hier nog bij kunnen kopen ? Kom niet verder dan tijdschrift..... Voor de baby heeft ze al veel gekregen. Het is denk ik het leukste als het echt voor haar zelf is. Iemand nog een suggestie ? Dank alvast.....

Vic

Vic

13-01-2012 om 17:48

Nou

Een pakketje met bodylotion en handcreme zou hier in de kast verdwijnen en dan na een jaar in de vuilnisbak. Ik gebruik vaste merken (waar ik tegen kan en die niet botsen met mijn parfum). Als je iets dergelijks wilt geven, zou ik een bon doen van een drogisterijketen/parfumerie, of een boekenbon.

Leuk toch

zalig een hele set met creme'tjes of iets van een bon voor de schoonheidsspecialist, iets voor een massage, dat soort dingen zijn toch heerlijk als de baby een maand of 2 is en je even een uur van huis weg kan.

Annet

Annet

13-01-2012 om 20:11

Ik zou er niet blij van worden

Ik houd helemaal niet van luchtjes en zo dus bijna elk setje kan gelijk weggegeven worden.
Ik zou lekkere dingen om te eten geven, voor haar en partner, in de avond voor als baby en rest van de kids slapen. Lekkere crackers, smeerseltje erbij, olijfjes, kaasje, wijntje, lekker cocoonen op de zeldzame momenten dat de rest slaapt.

Isabella

Isabella

13-01-2012 om 21:06

Leuk idee

Ik vind het verwenpakketje een leuk idee en zou er persoonlijk ook echt blij mee zijn, mits het van een beetje goed merk zou zijn. Wat mij wel opvalt is dat er toch verschillende forummers zijn die hier niet blij van worden. Zo ook een tijd geleden bij het bloemendraadje bleek dat de meerderheid niet blij was met een bos bloemen. Het verbaasde mij ten zeerste. Dus als je haar niet zo goed kent is het misschien toch beter om bijvoorbeeld een cadeaubon van bijvoorbeeld een drogist of iets dergelijks te gevem

Wel blij

Ik zou het erg leuk vinden en ben gek op douchespul en crèmetjes. Ook ben ik niet merkvast. Leuke betaalbare series hebben ze bijvoorbeeld bij "De Tuinen". Wat kan er nog bij...geurkaarsje,badlaken/ handdoek/washandje, maskertje/toilettas/ eau de toilette?

Rituals

Daar kan iedereen mij blij mee maken! Zo heerlijk!!

mix

mix

13-01-2012 om 23:54

Tuurlijk wel blij mee!

om even tegenwicht te geven aan de (inmiddels bijna) norm dat je niet van luchtjes kunt houden en kaasjes (wat zijn overigens "kaasjes", ik zie dan altijd in gedachten mensen met een kilostuk Maaslander in hun giegel zitten) en olijven eet zoals ik hier vaak voorbij zie komen (niks tegen kaaseters, ik eet het zelf ook).
Maar er zijn écht, echt, écht mensen die gek op luchtjes zijn, niet eens een sterke voorkeur hebben en gewoon blij zijn met lekkere smeerseltjes, luchtjes, bossen bloemen. Misschien een uitstervende soort, maar....we bestaan nog! ;-)

Fiorucci

Fiorucci

14-01-2012 om 07:23

Jaaaaaaaaaa

Ik sluit me aan bij mix! Zalig, ik word er heel blij van inderdaad, bloemen en smeersels.

Ik word blij

Van een dergelijk gebaar, dat iemand moeite doet en iets voor me heeft uitgezocht. Hartstikke lief!
Als het gaat om de inhoud vh cadeau hangt het wel erg af van de persoon. Crèmes, bonnen voor schoonheidsspecialiste zijn aan mij weer totáál niet besteed. Maar dat zegt dus niet zoveel, heel veel anderen vinden dat wél fijn. Mij maak je weer blij met een mand vol lekkere dingen (nou nee, geen groot stuk Maaslander in mijn giegel LOL mix), maar olijven, wijntje, toastjes, tapenade etc. etc. Maar ja, wie weet houdt je collega daar weer helemaal niet van.
Ik heb een vriendin ooit een boek(je) gegeven: De baby, van Marie Darrieussecq. Geen roman, maar gedachten, impressies, overpeinzingen, gevoelens van een schrijfster die net moeder is geworden. Heel herkenbaar, mooi neergeschreven, en makkelijk om af en toe een stukje in te lezen (je leest als pasbevallen vrouw niet zo makkelijk een boek achter elkaar uit).

Emmawee

Emmawee

14-01-2012 om 10:23

Echt blij

werd ik van een mooi nieuw shirt. Is misschien moeilijk om uit te kiezen, maar in die tijd ben je je zwangerschapskleding zo zat, pas je je oude kleren meestal niet meer en heb je geen tijd om te gaan winkelen.
Maar wat zeepjes en cremetjes zijn ook fijn hoor. Heel lief, maar daar wordt je als kraamvrouw soms best mee overspoeld. Geeft verder niet, het komt op en het is een erg lief gebaar.
Groeten, Maw.

Fiorucci

Fiorucci

14-01-2012 om 10:33

Gebaar

Mee eens, het gaat om het gebaar. Dus zelfs een mandje met tapenades en olijven ( oh gruwel) zal ik met glimlach in ontvangst nemen.

Vic

Vic

14-01-2012 om 11:12

Ja natuurlijk

Als ik een doosje met zeepjes en cremetjes krijg word ik ook dolenthousiast. Ik vind het namelijk wel heel erg lief en leuk uitgezocht. Maarja, uiteindelijk gebruik ik er niet zoveel van en ik ken ook niemand aan wie ik het kan weg geven (wij krijgen al rode vlekken als we er alleen maar aan ruiken).

Jade

Jade

14-01-2012 om 11:50

Bloemetje11,

is er niet iemand die jij kent die haar ook kent? Dan zou je het diegene kunnen vragen.

Een geurtje (zeep of i.d.): daar word ik zelf heel erg blij van, maar ik kan me zo voorstellen dat er mensen zijn die daar niet tegen kunnen.

Ik vind sowieso een geurtje geven heel erg persoonlijk, dus als ik die iemand niet zo goed ken waag ik me daar niet aan.

Maar zo'n verwenpakket lijkt me wel leuk om te geven, vooral als de dingen erin wat een "neutraal" geurtje heeft. Rituals heeft hele leuke (en lekkere!) dingen om kado te geven, evenals Sabon (hoewel de geur wat overheersend kan zijn).

Succes:-)

Puck

Puck

14-01-2012 om 14:47

Bladcadeau

ik geef tegenwoordig nog wel eens een Bladcadeau en dat wordt altijd enthousiast ontvangen. Ze zijn in diverse bedragen verkrijgbaar en de ontvanger kan dan uit een heel aantal tijdschriften een abonnement kiezen dat vanzelf weer stopt en waar je daarna ook niet allerlei bedelbrieven krijgt om toch vooral abonnee te blijven.

Puck

Puck

14-01-2012 om 14:47

Bladcadeau

ik geef tegenwoordig nog wel eens een Bladcadeau en dat wordt altijd enthousiast ontvangen. Ze zijn in diverse bedragen verkrijgbaar en de ontvanger kan dan uit een heel aantal tijdschriften een abonnement kiezen dat vanzelf weer stopt en waar je daarna ook niet allerlei bedelbrieven krijgt om toch vooral abonnee te blijven.

Bios

Bioscoopbonnen voor de ouders?
Lleingheidje voor de broers en zussen? (iets lekkers of een donald duckje ofzo)
Melig stripboek.. Dirkjan bijvoorbeeld :)

)

Bloemetje11

Bloemetje11

19-01-2012 om 17:38

Het is geworden....

Een mandje met bodylotion, - douchespul, handcreme van een merk met een vrij neutrale frisse geur. Daarbij nog een pakketje met lekkere dingen om te eten zoals tappenade, toastjes, olijfolie, potje pesto. In ieder geval om samen met haar partner even zonder kinderen van te genieten...... Het feestvarken kreeg verder ook nog een diner aangeboden en bloemen en was gelukkig superblij met alle cadeaus.
Dank voor jullie suggesties !

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.