Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Mamba

Mamba

09-04-2009 om 15:08

Daar issie weer, de jaarlijkse vraag: what to wear this summer?

Welke 5 (10?) kledingstukken of accessoires zijn het helemaal deze zomer?

Groetjes, Mamba

Bastet

Bastet

09-04-2009 om 16:29

En hier.....

Goede slippers die overal bijpassen,roc zonnebrandcréme,mijn geslepen zonnebril,een goede jeans,mijn zouave-broek,veel shirtjes,en een mooi badpak.
Groetjes,Bastet

De drollevanger :-)

Is in deze zomer. Heb er inmiddels twee en ze staan echt leuk met een slippertje eronder en een strak hempje erop (als het echt warm is). Verder... heb suede beige shabbies (laarzen) gekocht voor de lente (en een koude zomerdag). En grappig....dragen jullie zonnebrandcreme :-)))

En ...

....de birkenstock slipper is nu bijna in iedere schoenenwinkel te koop. "Hot" blijkbaar. Ik weet nog niet of ik ze koop want ik vind ze bij mij lomp staan terwijl ik ze bij een ander wel leuk vind.

Guinevere

Guinevere

09-04-2009 om 17:15

Dit

Déze jurk wordt voor mij "hot" deze zomer. Ik zal 'm maar in deze kleur nemen, anders moet ik in het zwart en ik ben géén wintertype denk ik. Nu no schoenen erbij. ;-)
Birkenstock? Kan dat nog wel? Daar loopt iedereen nu toch al járen op?
http://www.wehkamp.nl/Winkelen/KenmerkAdviseurArtikel.aspx?CC=C01&SC=L0B&KAC=LB1&ArtikelNummer=402633&KW5=30987&M=7&SM=5

Bastet

Bastet

09-04-2009 om 18:38

Marith

Haha,ja,ik draag zonnebrandcréme....altijd en overal bij me!:))
Bastet

Nou, ik weet het wel!

(zie ander draadje...hahaha.)

Ingrid

Mamba

Mamba

11-04-2009 om 09:59

Ben iets te royaal geweest (kledingcrisis)

met snoep, chips, drankjes en bankzitten. Ik heb gisteren mijn zomerkleding van zolder gehaald maar ik pas bijna niets meer :((. O jee, wat nu? Ik heb twee capribroeken, een tuniek, een lange witte rok, 1 zeer zomerse lange hippie-jurk (niet geschikt voor werk) en voor nood wat t shirtjes die niet helemaal je-van-het zijn.
Waar kan ik online een paar handige dingen kopen om dit te updaten? En wat kan ik het beste kopen? De kilo's gaan er wel weer af, maar daar gaat natuurlijk niet in 1 dag.

Mamba

Mamba

11-04-2009 om 10:00

Ingridt :)

Ha, de kleuren weet je maar weet je ook al wåt je gaat dragen?

Emma

Klinkt goed!!! Helaas is Cora Kemperman in Groningen opgedoekt. Ik begrijp dat ik naar Rotterdam zal moeten voor al dat leuks :) Overigens hebben "wij"' wel de allereerste G-star flagship store in Grun (nog eerder dan de PC, ha!)

Mamba

Online.....eens even denken. Je zou kunnen kijken bij dress for less en Orangebag. Vooral de laatste is helaas niet goedkoop maar ze hebben erg mooie spullen. Verder zou ik ook gewoon even lekker sneupen bij HM. Ik heb gisteren ook een doos vol besteld in diverse maten en items. Meestal gaat de helft of meer terug maar ik heb altijd even een geluksmomentje als ik zo'n doos uitpak (alsof het Sinterklaasavond is en ik weer 5 jaar ben ;-)
En op Esprit.nl zou je een kijkje kunnen nemen maar ik ben daar zelf niet zo kapot van. Het is veel van hetzelfde.

Mamba

Mamba

13-04-2009 om 22:39

Hee emma!

Natuurlijk, Cora Kemperman! In mijn nog kinderloze tijdperk kon ik daar waanzinnig slagen. Helemaal deze winkel vergeten, het is nl niet in een plaats waar ik woon. De site ziet er leuk uit, binnenkort moet ik maar eens oppas regelen om wat dingen te kopen.
Esprit.nl vind ik wel wat ehm, ja saai. Degelijk. Soms wel leuke dingen maar ik kan er niet helemaal warm voor lopen. Ik zoek wat hipper dan Esprit maar niet zo hip als kippesoep.nl. Eigenlijk weet ik nog steeds niet precies wat mijn stijl is :). Het lastige van de HM vind ik dat de maten (in ieder geval bij de kinderen) zo slecht kloppen. Ik mis ook een bepaalde flair om dingen te combineren, misschien moet ik ook maar eens zo'n stijladvies gaan doen;).
Bedankt voor alle tips!

Minke

Minke

19-04-2009 om 10:28

Kippesoep site

Tjeetje wordt ik nu echt oud? Ik ben op die kippesoepsite gaan kijken omdat ik wel van hippe kleren houd maar wat ik daar zie valt bij mij onder de categorie nette kleding voor bejaarde dames, maar jonkies ervaren dat waarschijnlijk heel anders.
Toch zie ik heel veel oude dames in dat soort jurken en blouses voorbijschuiven, nee ik vind het niet hip.

Rieke

Rieke

19-04-2009 om 19:00

Nog wat sites

wanneer je wel van kippesoep houdt ; )) hippest.nl en kunstvanhetkleden.nl

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.