Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Maria

Maria

26-10-2012 om 22:27

De dela reclame

Er loopt een Dela reclame met de slogan: waarom later iets goeds zeggen als je het ook nu kunt doen, geen letterlijke tekst, maar daar komt het wel op neer.
Dat heeft me aan het denken gezet en ik kom tot een blije conclusie: ik heb mazzel: ik heb een leuke man waar ik volgend jaar 25 jaar mee gerouwd ben, kinderen die gewoon gemiddeld zijn, geen problemen in de zin van adhd ppd/nos of iets dergelijks, zitten op de havo en willen doorleren. Ja, het zijn pubers, maar wel leuke pubers. Ik heb een leuke familie en mijn broers/zussen zijn allemaal nog bij hun eerste partner. Ook hun kinderen doen het goed: op school of op het werk. We hebben allemaal een baan, een eigen huis en niemand heeft financiële problemen. Natuurlijk zijn er issues geweest, maar geen erge ziektes, geen heftige relatieproblemen, of wat dan ook. Mijn ouders zijn ver na hun 80e overleden, geen heftige ziektes gehad, gewoon oud, op en versleten. Hun afscheid hebben we samen gedaan, in goede harmonie. Saai? Misschien wel, maar ik ben er dik en dik mee tevreden! En vandaag heb ik mijn man dat ook verteld en we komen samen tot de conclusie: we hebben mazzel!

Kaaskopje

Kaaskopje

27-10-2012 om 01:07

Maria

Dat is een mooie conclusie:-)
Maar om toch even te miepen: ook als het leven niet probleemloos voortkabbelde tot op heden, kun je het gevoel hebben dat je mazzel hebt gehad.
Man en ik zijn dit jaar 24 jaar getrouwd, we zijn 27 jaar samen, we hebben twee leuke dochters, een mooi huurhuis, gezellige katten, een baan, e.d.. Maar we hebben wel het een en ander meegemaakt. Het is een aantal keer in ons leven voorgekomen dat we aan érger ontsnapt zijn. Als er iets fout gaat is het lijkt wel gelijk drama bij ons. Dus ondanks dat ons leven in zijn geheel genomen niet saai te noemen is, voel ik mij een mazzelaar. Dank zij jouw verhaal heb ik dat toch maar weer even gezegd:-))

Pien

Pien

27-10-2012 om 14:00

Klopt

Mijn ouders scheidden toen ik 14 jr was, ik heb ruim 10 jr geen contact meer met mijn vader, ik heb kanker gehad en overwonnen, een broer met veel ellende en ik voel me ook een grote mazzelaar.

Want ik heb een superlieve man, 3 gezonde kinderen ( 1 met add en pddnos) en lieve mensen om me heen. Ja, ik ben ook een mazzelaar. Ik heb alleen een voller rugzakje dan jou ;)

May

May

27-10-2012 om 16:34

Gerouwd..

Leuke tikfout in een bericht over de Dela, 'man waar ik volgend jaar 25 jaar mee gerouwd ben...'

Eira

Eira

27-10-2012 om 20:36

Ja dat viel mij ook op!
Inderdaad goed om stil te staan met het geluk wat je hebt, al heb ik ook een behoorlijk volle rugzak, ik heb het ontzettend getroffen met mijn man en mijn gezinnetje!

Stenna

Stenna

28-10-2012 om 21:58

Mooi omdat

Wij hebben de laatste jaren veel ziekte en sterven dichtbij gehad. Juist daarom vind ik de reclame van Dela en de boodschap daarin prachtig: zeg je mooie woorden NU tegen degene van wie je houdt, niet pas als al het te laat is (bij de begrafenisspeech). Erg goed idee.

Ilva

Ilva

30-10-2012 om 16:30

Inderdaad

Ook wij hebben het nodig meegemaakt en momenteel gebeurd er ook vanalles. Maar in ons gezinnetje gaat het goed en zijn we heel gelukkig met elkaar. Helaas stormt er soms vanalles bij je naar binnen (figuurlijk dus) en dat is wel heel vervelend. Maar we proberen de brokken op te ruimen omdat het mensen betreft waar we veel van houden. En hopelijk komt alles weer goed. Toch denk ik dat wij ook veel geluk hebben gehad. We hebben elkaar.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.