Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Juno

Juno

17-01-2015 om 10:19

De perfecte dagelijkse tas?

Voor mijn verjaardag wil ik graag een tas. Niet te groot, niet te klein, netjes maar niet tuttig, toch wel tijdloos want ik heb geen zin om al vrij snel weer op zoek te moeten gaan, geen frutsels, studs, kwastjes of andere versieringen, geen hobbezak. Na uren op het internet zie ik door de bomen het bos niet meer. Eén vak, meerdere vakken, welke kleur (ik wil geen zwart) enzovoort. Wie heeft een tip voor me qua type tas of merk of ervaring wat nou de perfecte dagelijkse tas is? Mijn kledingstijl is denk ik klassiek sportief. In de tas moet passen: mobiel, sleutels, iPad-mini, succesagenda A5, labello, zonnebril. Best een grote tas, maar geen hutkoffer of shopper . Budget zo'n €200,- al kan dat misschien nog wel iets opgerekt worden als ik aan mijn ouders vraag om ook mee te doen met dit cadeau.
Ik heb nu voor 'nood' de longchamps pliage. 'Nood' omdat ik twee jaar geleden ook,op zoek was en De Tas niet kon vinden. Qua afmeting prima maar het is wel een beetje een saaie tas en in de bodem verschijnt het eerste gaatje .


vlinder72

vlinder72

17-01-2015 om 10:32

Michael kors

Ik heb een hele fijne tas van Michael Kors. Ik denk dat het de Medium travel tote is. Hoewel die wel iets groter lijkt. In het bruin. Tijdloos en het kan overal bij. Tas kan worden afgesloten met een rits. Mijn tas heeft een vak maar nog wat kleine vakjes voor telefoon etc. En een vak extra met een rits. Geen idee wat de normale prijs is. Ik heb mijn tas tijdens in Londen gekocht en de tas was destijds afgeprijst (actie model).

Christel

Christel

17-01-2015 om 11:43

Wel ver weg

Mijn moeder kwam ooit terug van een vakantie in Indonesie met een prachtige tas, echt ik snapte niet eens dat ze die nou niet gelijk ook voor mij had meegenomen. Ik heb daar toen een tas besteld en daar ben ik nog steeds meer dan tevreden over. Levering en contact waren prima.

http://www.jayalanggeng.com/

Ely

Ely

17-01-2015 om 11:56

Cowboys bag

Heeft -vind ik- mooie tijdloze tassen.
En ik heb thuis een leuke zwarte tas die ook in het bruin was die wellicht aan je beschrijving voldoet, ik zal later ff merk kijken. Wel wat goedkoper
En Fred de la Bretonairre heeft mooie tassen, vind ik.

Lou

Lou

17-01-2015 om 13:51

laten maken

Je kunt ook een tas speciaal voor jou laten maken. Dan heb je pas echt precies wat je wilt.

Juno

Juno

17-01-2015 om 14:36

Lou

Ik weet niet wat ik wil.
Cowboybag vind ik erg leuk. Misschien iets te casual. Twijfel twijfel, ik ben volgens mij de laatste tijd veranderd. Heb ook andere kleding dan een, twee jaar geleden, wil er wat verzorgder en netter uitzien. Eerst was het ook netjes maar wel zeer kleurig. Denk klavergroene polkadotjurk met aquablauwe maillot met paarse hakken. Nu is het wat rustiger. Past wel bij me, de buitenkant klopt nu meer of weer, met de binnenkant.
Heb net gekeken bij Michael Kors tassen. Hoewel ik dacht dat niet mijn eerste keus zou zijn, vind ik ze leuker dan ik dacht. Een tas kunnen afsluiten vind ik wel een vereiste. De selma handtas ziet er op het plaatje goed uit qua formaat, maar een tas moet je natuurlijk eerst passen.
Iemand nog tips?

Sissyboy

Mijn handtas was laatst gestolen dus ik moest wel. En toen ik bij de Sissyboy binnenliep zag ik deze:

http://www.sissy-boy.nl/canvas-tas-leder-40-26959.html#

In de winkels hebben ze ze nog wel, want ik zie dat hij in de webshop uitverkocht is. Groot, want zeker tot op mijn bovenbeen hangend als ik hem over mn schouder draag, maar heeeel praktisch.

Misschien niet de tas van de eeuw, maar ik kan weer ff vooruit.

Dorry

Mijntje

Mijntje

17-01-2015 om 15:45

kleur

Het is ook de kleur denk ik. Zo'n cowboytas in het zwart oogt veel sjieker dan in het bruin.
Ik vind het erg jammer dat Michael Kors z'n naam op al z'n tassen heeft. Daarom hoef ik die niet, dat vind ik lelijk. Jammer van de mooie tassen.

Leuk dit draadje want ik ben ook op zoek.

Shabbies

Ik heb een tijdje geleden een shabbies tas gekocht, dat is een wat vlotter merk van fred de la bretonniere. Ik heb deze gekozen vanwege de ontzettend zachte soepele leer, de twee zijvakken, ruim middenvak met ook weer een binnenvak. Prachtig om te zien wat vorm en kleur betreft. Vlot en netjes tegelijk. Ben er erg blij mee!

Toevoeging

Ik heb de shabbies working bag double zipper, in cognac kleur

neteret mut

neteret mut

17-01-2015 om 22:41

zit er niet

iets voor je bij op de site van 3suisses ?

Kaaskopje

Kaaskopje

18-01-2015 om 00:45

Kaaskopje

Kaaskopje

18-01-2015 om 00:52

Voordeliger

Ik vind deze ook leuk en in veel kleuren te krijgen:

http://www.tas.nl/wimona-schoudertas-rood.html

Hier ook een tas van Michael Kors, in cognac kleur. Past makkelijk overal bij en is een erg praktische tas. Wel prijzig, maar er zijn ook genoeg replica's te krijgen. Die vindt je veel op de boulevards in Spanje, maar via MP in NL te krijgen. Alleen uiteraard niet dezelfde kwaliteit.

http://producthistory.eu/product/11191/Michael+Kors+Travel+Top+Zip+Saffiano+Tote+Cognac/
http://www.marktplaats.nl/a/sieraden-tassen-en-uiterlijk/tassen-damestassen/m890304875-michael-kors-replica-bag.html?c=1f6123406d618e4dfc07bc3e0818a26e&previousPage=lr

Hortensia

Hortensia

18-01-2015 om 13:44

Vrienden voor het leven

Ik weet niet of deze te casual is?

Ik heb een paar jaar geleden de Kipling Reth gekocht en hier en daar zie je ze nog wel te koop in allerlei uiteenlopende kleuren, varierend van keurig zwart en bruin tot trendy kleurtjes.

http://img.auctiva.com/imgdata/1/5/6/9/6/4/4/webimg/751889573_tp.jpg

Ik weet niet hoe groot een Ipad precies is, maar ik kan er wel probleemloos een A5-agenda in kwijt. En nog veel meer. Hij lijkt op het eerste oog bescheiden qua formaat, maar je kunt hem aardig volstoppen als het moet.

Op deze foto zie je tas beter (ze zijn gelukkig niet allemaal zo verschrikkelijk glimmend): http://upic.me/i/u5/st-4020493-2-tile.jpg

Sinds ik deze tas heb, is mijn eeuwige tassenspeurtocht gestopt

Hoewel... Voor de variatie zou ik nog wel wat kleurtjes erbij willen hebben

vlinder72

vlinder72

18-01-2015 om 13:53

Meisje klein

Dat is de tas. Ik heb precies dezelfde. De naam valt niet erg op. En dat sleutelhangerachtige ding kan je verwijderen.

Mijntje

Mijntje

18-01-2015 om 14:13

hortensia

Kijk, dat vind ik nou een perfekte tas, ook veel risjes etc. Goed formaat. Eens kijken waar die te koop is.

SMAAK

Ik vermoed dat de tassen van SMAAK wel iets voor je zijn. Stijlvol, veel verschillende maten en soorten, kwalitatief heel goed, binnen je budget. Allen dat kiezen is zo verrekte lastig. Ik vind Mette mooi. En Mae. En Alain eigenlijk ook. Pax is ook verleidelijk.

http://www.smaakamsterdam.com/nl/tassen

Maar goed, ik ben qua tassen nog laaaaaaang niet aan de beurt sinds ik 2 jaar geleden een Marc Jacobs heb aangeschaft. Bedroevende kwaliteit voor een tas die een halve rib heeft gekost overigens...

Smaak

Smaak heeft inderdaad ook erg mooie tassen! En die zijn bij de Dwaze Dagen of die andere Bijenkorf actie in het voorjaar (hoeheedieookalweer??) voordelig geprijsd.

Juno

Juno

18-01-2015 om 22:33

Swaen

Inderdaad leuke tassen, maar de kleuren die ik mooi vind zijn helaas uitverkocht. Die Alain in dat diepe bordeaux is wel erg leuk! Misschien minder handig voor de zomermaanden. Als ik inzoom en het leer zie vraag ik me af of ik de tas in het echt ook mooi vind.
Welke Marc Jacobs heb je en waarom valt hij tegen? Gebruikerservaringen, daar hou ik van .
En is nou een tas met één vak handig of juist niet? In mijn kleurrijke periode had ik tassen van sticks and stones. Ook fijn, maar behalve dat ik ze compleet heb afgedragen ben ik er ook uitgegroeid. Shabbies vind ik leuk, maar volgens mij is dat niet wat ik momenteel zoek. Sommigen kopen na hun 40e een motor, anderen een dure tas.

Juno

Juno

17-05-2015 om 23:44

Waarschijnlijk gevonden!

Ik ben nog steeds aan het zoeken, zowel online als irl. Vorige week was ik in Londen en ben in de Michael Korswinkel even bij de tassen gaan kijken. Een aantal tassen had een soort deuk alsof het leer wat lubberde. Twijfel alom want voor dat geld wil ik wel een heule mooie tas. Ook nog staan twijfelen bij John Lewis bij de tassen van Radley. Mooi, maar die ik op het oog had was net even te klein.
Nu kwam ik gisteren de volgens mij ultieme tas tegen: Chalrose, basistas. Op te leuken met strikken, gekleurde hengsels en nog veel meer indien gewenst. Meteen cadeautips voor de volgende verjaardagen, Sint, kerst en noem maar op. Kent iemand deze tas? Ik vind de zandkleurige erg mooi en is volgens mij precies wat ik wil. Best duur en Bolsward ligt niet echt naast de deur dus ik kan hem niet even passen.
Is het wat of is het te duur voor wat je krijgt? Als ik het zo zie is volgens mij de vorm en de maat precies goed en tijdloos genoeg om er lang mee te kunnen doen.

http://www.chalrose.com/shop-online/basistas/basebag-classic-sand.html
Verstuurd vanaf mijn iPad

Noet

Noet

17-05-2015 om 23:55

kipling?

en dan geen rugzak:
http://www.kipling.com/nl-nl/handbags/type/hand-shoulder-bags/new-halia-k16619c7400-999.html

Ik vind 'm heerlijk. Laptop in het ene vak, papieren in het andere en in het midden mijn voedselvoorraad voor een dag (denk aan een grote broodtrommel en 3 stuks fruit)

Karmijn

Karmijn

18-05-2015 om 00:05

Ik heb er ook een gevonden (eindelijk)

Wellicht vind je dit type tas ook leuk, wel een wat stoerder model ( wat groffer leer) maar ze hebben ook andere modellen. Merk is bear design, en ik vond 'm bij V&D. Zie hier een linkje venijnig een andere online winkel: http://webshop.olsterhof.nl/index.php/weer-en-wind/tassen/tas-bear-design-244.html

marinade

marinade

18-05-2015 om 01:40

Liebeskind Berlin

Is dat iets voor je. Echt heel mooi gemaakt, superieur zacht leer, veel keuze in alle mogelijke gradaties tussen casual en keurig.

Pieter

Pieter

18-05-2015 om 06:46

bijna 300 euro

voor tas? Dat kan alleen maar tegenvallen en ik denk dat de accessoires ook wel behoorlijk aan de prijs zijn.

Ik zou het niet doen, beter twee tassen voor verschillende gelegenheden zodat ze samen de ideale tas zijn.

Master

Master

18-05-2015 om 11:22

Oei

Oei wat een geld voor een tas die volgens mij qua kleur zo onder de vlekken zit door alleen al neer te zetten.

Ik ben zelf het andere uiterste, tasje van 15 euro bij voor mijn part Primark en dan gebruiken tot het hengsel het begeeft 1-2 jaar later. En dan koop ik weer een nieuwe. Zo heb ik in 20 jaar net zoveel of minder uitgegeven maar wel elke keer een ander tasje gehad.

Mijntje

Mijntje

18-05-2015 om 11:56

marktplaats

Karmijn, die tas vind ik ook mooi. Ik heb nu van marktplaats een tas gekocht, voor een tientje. Het is nog niet mijn ultieme tas maar wel ok.

Als je Michael Kors mooi vindt maar te duur zijn de replica's (lees neppers) ook een goed alternatief. Prima kwaliteit en volop verkrijgbaar op de boulevard in Spanje of op MP http://www.marktplaats.nl/a/sieraden-tassen-en-uiterlijk/tassen-damestassen/m930516149-michael-kors-damestas-jetset-shopper-bruin.html?c=be2da871b0d84f75c3056cc6db858f31&previousPage=lr

sarah

sarah

19-05-2015 om 09:48

wauw Karmijn

Wat een ontzettend mooie tas.
Begin er zelf door te twijfelen, hoewel ik nog helemaal geen tas mag van mezelf. (van nu doet het nog prima maar is wel stuk hier en daar)
Maar vind m al erg duur! Meer zou ik al zeker niet uitgeven, al had ik het geld.

Pieter

Pieter

19-05-2015 om 10:03

inderdaad

De tas die Karmijn liet zien vind ik ook mooi, wordt minder snel vies ook. Ik zou alleen die beer er af trekken, dat is zo jaren negentig!

sarah

sarah

19-05-2015 om 10:08

precies

Pieter!

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.