Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Nyntje

Nyntje

11-05-2010 om 11:36

Dexter, wie is die kale acteur

De titel zegt het al, gisteren de kick off van de derde serie en daarin zit een woest aantrekkelijke kale acteur. Ik weet alleen niet meer hoe hij heet ( kan je nagaan hoe ik van slag was ha ha!)
Wie weet wie dit is? make my day

Nyntje

Nyntje

11-05-2010 om 13:15

Nee helaas

hij is het niet helaas
het is die acteur die aan het buro van het zusje van dexter komt staan als Dexter een donut aan haar geeft.
ik wil het zo graag weten

Biene M.

Biene M.

11-05-2010 om 13:22

Deze dan?

http://www.imdb.com/name/nm0004993/
Is al een tijdje geleden dat ik seizoen 3 heb gezien, dus een gokje.

Jet Burg

Jet Burg

11-05-2010 om 13:31

Desmond harrington

http://www.imdb.com/name/nm0004993/
Maar dan met haar

Jet Burg

Jet Burg

11-05-2010 om 13:31

Oh biene had hem al gepost :-)

Mooie man hoor.

margje van dijk

margje van dijk

11-05-2010 om 15:41

Goh, vinden jullie dat nou een mooie man?

Doet mij niks, die man.

Geef mij maar Sgt Doakes uit serie 2 of zo ;-)

Overigens kwam ik er puur toevallig net op tijd achter dat serie 3 gisteravond begon. Man en ik meteen hooked op de bank. En dat gaan we de komende 2 weken zo houden, heb ik begrepen. Gelukkig begint het om 23 uur, dan kunnen we altijd kijken ;-)

Ik vond het wel weer een mooi begin. Dat belooft wat.

Margje

Roosje Katoen

Roosje Katoen

12-05-2010 om 12:00

Hihi

Ik dacht dat je met die 'woest aantrekkelijke kale acteur' Masuka bedoelde... maar dat zal vast niet ;-)

mirreke

mirreke

12-05-2010 om 13:45

Nu aan het kijken, via uitzending gemist!

Ik ben even snel aan het bijkijken. Kan ik vanavond lekker op de bank.
Bedankt voor de tip! Heb geen nederlandse tv gids en vergeet altijd online te kijken.

Tirza G.

Tirza G.

12-05-2010 om 15:59

Ooooooo en kijk eens wie daar is........

Jimmy Smits. Ik herkende hem meteen. Bobby uit NYPD (hij speelt nu Miguel).

Tirza

Ha ha!

Jimmy Smits inderdaad! (wat speelt hij een glansrol in Dexter!). Ik ken hem nog uit LA Law (Victor Sifuentes, die naam paste natuurlijk beter bij hem dan zijn echte naam!).
Oooooh, jullie die-hard (;-))kijkstertjes staat nog zoveel te wachten, hihi!

Vonda

margje van dijk

margje van dijk

20-05-2010 om 09:44

Wie kijkt er nog meer?

Man en ik zijn er tot nu toe nog in geslaagd elke aflevering van serie 3 te zien, en we gaan het redden tot het eind! We zijn helemaal trots op onszelf.

Wie zit er nog meer elke avond te kijken?

Ik ben behoorlijk verbaasd over de wendingen die het verhaal neemt. Ik had nooit gedacht dat het zou gaan zoals het nu gaat. Maar het blijft bizar boeien.

Margje

krin

krin

20-05-2010 om 19:44

Nog niet

we nemen alles op en kijken later. Dan kun je er ook bij grote spanning eens twee (of drie) achter elkaar doen. Ik durf dit draadje dan ook nauwelijks te bekijken uit angst voor spoilers.

margje van dijk

margje van dijk

21-05-2010 om 00:22

Gruwelijk

Ik ben zojuist bijna definitief afgehaakt. Ik zal proberen erover te praten zonder een spoiler weg te geven ;-) Maar ik kan het gewoon niet aanzien! Halverwege wilde ik echt weglopen, maar manlief heeft me overreed te blijven. En gelukkig, naarmate het einde dichterbij kwam, was de situatie ook weer ietsje bevredigender geworden. Maar jongejonge, ik hoop dat deze trend om alles wel erg gruwelijk in beeld te brengen weer ombuigt in de afleveringen / series hierna. Ik vind het eerlijk gezegd ook een zwaktebod. Nergens voor nodig.

Margje

margje van dijk

margje van dijk

24-05-2010 om 21:48

Ik zit inmiddels al weer op hete kolen, want zometeen komt het weer. Nog 2 afleveringen te gaan.

Ik schreef in mijn vorige bericht 'gruwelijk', en dat was op dat moment ook zo, maar ik heb het al weer geaccepteerd, en ik weet van gekkigheid niet wat ik moet doen, zo spannend is het.

Dus toch wel weer een behoorlijk goede serie 3!

Margje

mirreke

mirreke

28-05-2010 om 10:06

Ja maar. ja maar... dat vreselijke vrouwtje van dexter...

Mag het nu? Nu de serie is afgelopen?
Waardoor ik dus telkens bijna afhaak, maar dan toch weer net niet, is dat zoetsappige vrouwtje van hem. Wat vind ik dat een ongelooflijke trut zeg. Een soort karikatuur van het domme, stomme, huisvrouwtje van weleer. Echt alles is erg aan haar, haar stem, haar gewoonte om vrijwel altijd een vaatdoek of een theedoek in haar handen te hebben als ze in beeld is, het zoetsappige, aaaargh...!
Ik kan me dus totaal niet voorstellen dat iemand als Dexter, toch regelmatig in werksituaties ed. omringd door sterkere, eigenzinnige vrouwen, voor haar valt. Dit maakt het voor mij bijzonder ongeloofwaardig.
En dan aan het eind afdoen met dat ze ook nog een geheimpje heeft, alsof dat genoeg tegenwicht geeft...
Ik hoop elke keer weer dat ze een miskraam krijgt, en dat hij uiteindelijk ook van haar afkomt...

mirreke

mirreke

28-05-2010 om 10:09

Margje, gruwelijk

Ik denk dat het gruwelijke (waar ik juist weer wel van hou) bedoeld is als tegenwicht voor de volstrekt ongeloofwaardige wending in Dexter's leven. Anders lijkt het gewoon een soort soap...
Het moge duidelijk zijn, ik vond deze keer beduidend irritanter door deze vreselijke dame. Het vriendje van Morgan (zijn zus) vind ik juist weer wel leuk, en ook allemaal veel geloofwaardiger.

Rina

Rina

28-05-2010 om 12:01

Haha mirreke

hier hebben we ook een hekel aan haar...
Elke keer als ze in beeld verschijnt zeggen we (op dat irritante toontje van haar): "hey you..." gevolgd door braakbewegingen.

Negen van de tien keer zegt ze dan ook echt "hey you" :-(((

Dubbelbraak :-(((

De vrouw van dexter

Julie Benz dus, is wat mij betreft juist wel een sterke vrouw. Ik snap wel dat je de maniertjes zo zoetsappig vindt maar ze weet wel precies wat ze wil en is een enorme steun en leidraad voor Dexter.
Wat het nog grappiger maakt (voor mij en Vondaman) is dat wij haar kennen uit de series Buffy en Angel, daar speelt ze de vampier Darla. Geen lieverdje zullen we maar zeggen. Dus voor ons heeft ze ook nog die laag. Geeft aan hoe gevarieerd ze kan acteren.
Ik heb ook het volgende seizoen al gezien. Ook weer razend eng en bijzonder en eng (was dat nou 2x eng?). Okee, er staat jullie nog heel wat te wachten. Blijven kijken he...
Groetjes,
Vonda

mirreke

mirreke

29-05-2010 om 00:15

Maar vonda

In die volgende serie mag ik toch hopen dat hij minstens gaat scheiden... of dat zij dan ook een psychopaat blijkt of zo.
Ach sterke vrouw... Nee vind ik niet, ik vind haar iemand (ik heb het echt over het karakter hé, niet over de actrice) die op een nare vrouwelijke manier mensen om haar vingertje windt. Ik vind haar totaal inhoudsloos, en totaal niet uit de verf komen als interessant karakter. Als ze haar laten zien, als ze in het verhaal zit, is dat op een manier die mij enorm irriteert. Vind ik jammer, want dexter is wel redelijk aantrekkelijk en interessant.
En wat ik weer bijzonder leuk vind, hij is zo autistisch als wat en doet me heel sterk denken aan mijn zoon. Ik heb af en toe het gevoel alsof ik naar hem zit te kijken als hij volwassen is. Ik hoop alleen niet dat hij dan dezelfde hobby krijgt...
Maar dat autistische, wanneer je hem gewoon zíét denken over hoe hij nou weer moet reageren op een bepaalde emotie van iemand, dat vind ik echt subliem.
Kun je de volgende serie ergens online bekijken trouwens? Tv redt ik namelijk maar met moeite...

Tirza G.

Tirza G.

29-05-2010 om 20:15

Nou

En ik vind Rita nou juist zo leuk! Ik hou helemaal niet van "huisvrouwtjes", maar ik vind haar op een bepaalde manier liefdevol onverzettelijk. Die zus, Debra, daar krijg ik nou het lazarus van. Dat opgefokte gedoe, dat getier de hele tijd, blergh, wat een ééndimensionaal karakter.

Tirza

Mirreke

O, Mirreke, Mirreke...
Maar ik zeg niets, no spoilers here...

Wat betreft het vierde seizoen, Vondaman downloadt dat altijd. Dat wordt echter wel steeds moeilijker gemaakt (dan zijn die sites opeens weer uit de lucht bv) want het is natuurlijk illegaal. Vondaman zet er dan voor mij ook nog de (eveneens te downloaden) ondertitels onder dus je begrijpt, ik ben inmiddels zeer verwend met series...

Groetjes Vonda
die-hard fan ;-)

margje van dijk

margje van dijk

29-05-2010 om 21:50

Rita

Ik vind Rita gewoon een karikatuur. Ik erger me niet aan haar. En ik vind het natuurlijk een nep-mens, maar ik vind het volstrekt geloofwaardig dat Dexter juist daarop valt. Het moet vooral niet te veel een vrouw van vlees en bloed zijn, want dat kan hij niet handlen. Zij is juist heel geschikt voor hem, want zij laat zich volledig in beslag nemen door elk kleinigheidje wat zich voordoet. Heel handig. Bovendien kan hij dan af en toe lekker de held uithangen, want dat ben je al gauw bij zo'n Rita.

En ik word ook al niet moe van Deb ;-)

Ik was vooral erg verbaasd hoe ze erin geslaagd zijn om in de laatste tien minuten nog even de losse eindjes van de hele serie af te hechten zeg maar, want ik vroeg me echt in paniek af of het nog goed zou komen, en of ze toch in godesnaam geen dingetjes gingen overhevelen naar serie 4. Maar dat gezegd hebbende ging het me wel een beetje erg hard op het eind, ik had nog dagen nodig om het te verwerken.

Ja, en Vonda, zeg maar helemaal niets hoor! ;-)

Margje

Pippin

Pippin

29-05-2010 om 23:20

Jaloers

Ik lees dit draadje en ik ben een beetje jaloers, jullie hebben serie 4 nog helemaal voor je, bofkonten. Seizoen 4 vonden wij nagelbijtend, wakkerliggend, tot-twee-uur-in-de-nacht-toch-nog-maar-een-aflevering-kijkend spannend.
En verder durf ik hier niet te posten omdat ik bang ben een spoiler te geven. Maar ik vind Dexter geweldig!

mirreke

mirreke

30-05-2010 om 01:57

Ha!

Dat geeft de burger moed!
Weet iemand trouwens wanneer serie 4 gepland zou zijn, is dat na de zomer?
Enne, ik vind het heel grappig om te lezen hoe iedereen de karakters bekijkt, hoe juist de één of de ander geloofwaardig is voor iemand of niet. Ik hou wel van die zus, Debra. Doe mij maar een dramaqueen anytime.
Enne margje, je zegt het wel goed, je moet het vrouwtje gewoon beschouwen als een karikatuur, als een stripfiguur eigenlijk, maar ik vind het zo'n irritánte stripfiguur.... Ik denk dat ze te
Amerikaans voor me is.
Ik heb nog even zitten zoeken, maar ik vind nu even niets waar ik Dexter 4 online kan bekijken. Een site in Amerika lukt niet omdat ik in Europa zit...

mirreke

mirreke

30-05-2010 om 02:17

Toch gevonden!

Voor de liefhebbers: ik zit nu te kijken naar afl. 1 van serie 4, via een link via deze site: www.sidereel.com/Dexter. Oh, zonder ondertitels.
Ik heb nu wel een Brits IP-nummer trouwens, omdat ik veel Engelse tv op de computer kijk. En dat gaat niet via mijn duitse provider. Ik weet dus niet of het met een Duits of Nederlands IP-adres gaat.

Leek

Hoe kom je aan een Brits IP-nummer?
Groet,
Miriam Lavell

mirreke

mirreke

30-05-2010 om 11:34

Brits ip-nummer

Ik heb er eentje van deze site: http://www.my-expat-network.co.uk/
Ik heb gegoogeld op www.google.co.uk en dan watch british television abroad.
De mijne kost 5 euro per maand, betalen via paypal. Geen idee of het ook gratis kan, daar heb ik me niet in verdiept. Het werkt fantastisch trouwens!

Weet niet of het werkt

maar ik weet dat als je naar een Amerikaanse radio wil luisteren met je pc kun je via hotspot.com een Amerikaans IPadres krijgen. Met je NL ipadres lukt dat namelijk ook niet en via die site kan het wel. Mijn ervaring is alleen wel dat je verbinding trager wordt dus misschien kun je dan geen serie kijken.............

Ik weet niet of jullie iets aan de tip hebben hoor, maar misschien is het een ideetje?!

Groetjes Muppet

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.