Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Shanelle

Shanelle

02-11-2011 om 23:15

Die britt maar weer

Vanavond bij DWDD was die Britt Dekker er weer waarover laatst een draadje was. Ze zei iets heel opvallends, maar ik vraag me af wat jullie denken. Is ze slimmer dan we denken of iis dit ingestudeerd? Ik vond namelijk haar antwoorden en monologen erg ingestudeerd klinken. Ze zei iets van : ik hou van de muziek van Nick en Simon, terwijl Khadaffi waarschijnlijk van bombs away, killing men, airplane en guns (ik verzin even de titels want ik weet t niet meer precies) houdt.
Ik vond t zo raar want wat heeft Khadaffi met de Playboy of muziek te maken. Zou zo'n gesprek helemaal van tevoren worden afgesproken?
Shanellle

Ingestudeerd

Dit was ingestudeerd, al heb ik deze specifieke uitspraak niet gehoord, maar op een bepaald moment begon ze al antwoord te geven op een vraag die MvN nog niet gesteld had, dus in elk geval was het voorbereid.

Belle Époque

Belle Époque

03-11-2011 om 07:14

Ik zal wel dom zijn

Maar wie is die Britt eigenlijk?

Ik kijk niet veel tv, maar als ik 'm aanzet, zie ik haar. En ook op de internet-nieuwssites. En om nou te zeggen dat ze een sprankelende tv-persoonlijkheid is à la Wendy van Dijk of zo? Ik zie die Britt nou niet echt een leuk programma presenteren. Het enige dat me duidelijk is, is dat ze een Playboy-photoshoot heeft gedaan.

Dat vraag ik me trouwens bij Paris Hilton ook altijd af: wat heeft die gepresteerd dat ze zo'n enorme VIP is geworden?

Merel

Merel

03-11-2011 om 08:00

Google natuurlijk belle epoque

Als je wilt weten wie Britt Dekker nu eigenlijk is, heb je dat toch binnen 1 seconden op google gevonden? Tegenwoordig hebben we meer van dat soort reality 'sterren' ... blijkbaar vinden "de mensen" dit leuk.

Belle Époque

Belle Époque

03-11-2011 om 12:27

Merel :)

Inderdaad, google is your friend ;-)
Normaal zie je in diverse nieuwsitems wel de toevoeging "actrice", "zangeres" en zo, maar dat heb ik bij haar nog nooit gezien. Ik heb inmiddels wel gegoogled (wat is in mozesnaam "Echte Meisjes In De Jungle"! Nee, stil maar, ik ga googlen!) en ze heeft inmiddels een singletje uitgegeven: "F*cking Vet"...
Ik denk dat ik genoeg weet, dit wordt niet de nieuwe Mies Bouwman of zo ;-)

Grappig

dat is toch dat hele dom overkomende havo meisje ?

Volgens mij is het een ontzettend slimme griet niet een prachtige act heeft waar iedereen in tuint, net als die debiel die toen bij Paul de Leeuw in de show verscheen.

Wilma

Wilma

03-11-2011 om 13:18

Wel gezien bij dvdd

En ik vroeg me dat ook af van dat Khadaffi-zinnetje. Ik dacht ook 'wat heeft dat er nu mee te maken', maar ik denk dat ze dat gewoon zelf verzonnen heeft ofzo.

En inderdaad viel mij dat ook op, dat zij al antwoord gaf op een vraag die niet gesteld was en toen zij M.v.N. ook nog "had ik niet eerst moeten vragen of je het een moeilijke keuze vond?".

Ik vind dan wél weer grappig dat Britt zegt bij de onthulling van zo'n groot bord van de voorpagina van de Playboy "we moeten wel voorzichtig doen als we dat doek eraf trekken, want achter dat bord staat een mannetje dat bord tegen te houden".

Ik vind d'r best leuk, vooral na Echte Meisjes In De Jungle, toen toonde zij als een van de weinigen echt karakter door bijvoorbeeld de rugzak te dragen van een meid die er helemaal doorheen zat.

En die serie op internet met haar en Ymke (over rare types gesproken, díe is pas apart!) vind ik dus ook gewoon wel grappig.

Belle Époque

Belle Époque

03-11-2011 om 15:48

Cobi

"Kromme tepels..."

En bedankt, koffie tegen mijn schermpje aangeproest! :DDD

Polly Shearman

Polly Shearman

03-11-2011 om 20:26

Hoewel

Ik britt ook niet kan zien, is die ymke echt nog erger. Vreselijk! Mijn tepels hebben daar geen mening over. Maar mijn maag destemeer.

Ely

Ely

03-11-2011 om 20:51

:)belle

'Dat vraag ik me trouwens bij Paris Hilton ook altijd af: wat heeft die gepresteerd dat ze zo'n enorme VIP is geworden?'

Serieus, vraag je je dat af? Dat is nl juist de gloeiende grap van deze dame: nothing, haar hele status en marketing is daarop gebaseerd, goeie achternaam, geen inhoud. Feitelijk best briljant, op een bepaalde manier :)

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Foo

Foo

04-11-2011 om 15:56

Ja, p, london tipton!

London Tipton vind ik ook helemaal geweldig!

Merel

Merel

04-11-2011 om 17:08

Grappig

Ik vind die Britt wel grappig. Zo eerlijk en onbevangen en een enorme flapuit, ik kan daar beter tegen dan tegen mensen die doen alsof ze interessant of slim zijn (terwijl je daar zo doorheen prikt)

Kaaskopje

Kaaskopje

04-11-2011 om 22:05

Eerlijk en onbevangen?

Mwah... ik weet niet of ze eerlijk is en die onbevangenheid komt nou niet bepaald slim over, dus niet echt in haar voordeel. Toch heb ik geen hekel aan haar. Als ik tussen Britt en Paris moest kiezen dan zou ik 200 procent achter Britt staan. Britt komt aardig over. Paris lijkt me een vals kreng. (Gelukkig spreekt ze geen Nederlands dus kan ik haar hier niet mee kwetsen.) Prettig genoeg hoef ik niet te kiezen en mag ik me verbazen over het enorme onbenul van Britt (al dan niet gespeeld) en programma's waarin Paris figureert negeren.

Kaaskopje

Kaaskopje

06-11-2011 om 00:18

Berber

Als Britt zou weten dat ik die opmerking hier gemaakt heb, is ze écht slimmer dan ze doet geloven:-)
Ik noem Britt geen oneerlijk onbenul. Ik vind wel dat ze ondanks haar HAVO heel dom overkomt. Ik geef haar echter het voordeel van de twijfel over dat ze dit 'onbenul' speelt. Dat is heel iets anders dan oneerlijk. Ik zou er wel om kunnen lachen als het een act blijkt te zijn. Daar zou Wendy van Dijk dan nog een puntje aan kunnen zuigen.

Mijn dochter

Mijn oudste dochter kent een meisje dat weer een nichtje heeft dat britt kent of er vlakbij woont ofzoiets. (ben het even kwijt hoe het precies zit). Afijn...diegene die haar kent zegt dat het gedeeltelijk een 'act' is. Dat ze heel goed weet dat ze op deze manier alle heren om 'r vingertje kan winden. Dat ze het er kortom dus om doet.En wel op zo'n manier dat ze er munt uit kan slaan. Mijn oudste dochter vindt dat op zich 'knap' maar zegt dat ze áls het op deze manier zou moeten ze liever onbekend zou blijven en 'gewoon' werken dan op deze manier bekend te staan. Ze snapt ook niet helemaal dat britt zich niet schaamt voor d'r act....maar afijn misschien is dat haar talent tot acteren dan wel?
Zij zou zich in ieder geval 'rotschamen' en volgens haar zou geen normaal mens (bedoeld, klasgenoten en vriendinnen) meer met d'r willen omgaan...
Dus knap gespeeld en beschamend....tja...
groeten albana

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.