Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Doet er eigenlijk iemand aan valentijnsdag?

Speciale uitzending All you need, overal reclames van bloemen, chocola en geurtjes, Valentijnsdag komt er aan! Ik heb wel eens een kaartje of zo gekregen en ik werd er niet warm of koud van. Vond het meer irritant. Leuk om bloemen, lief om een kaartje en lekker om chocola te krijgen, maar daar hoeft het geen 14 februari voor te zijn. En jullie, verwachten jullie wat of stuur je zelf wat?

Kaaskopje

Kaaskopje

10-02-2011 om 12:22

Neuh

Ik verwacht niks. Ik vrees dat ik commercieel gezien wel gevoelig ben voor dit soort dagen. Ik vind die spulletjes ervoor erg grappig. Niet dat ik opeens aan het inkopen sla, maar ik vind het dus wel leuk. Maar Valentijn is eigenlijk bedoeld om iemand te laten merken dat je hem of haar in stilte aanbidt en dan vaak ook nog anoniem. Mijn man aanbidt mij al 26 jaar en als dat nog steeds in stilte en anoniem was, dan zat er iets fout:-)
Ik stel me zo voor dat er tussen mijn dochter en haar vriend wel wat uitgewisseld wordt, maar die zijn jong en zitten nog in het verkeringsstadium.

ishtar

ishtar

10-02-2011 om 13:13

Het is de verjaardag

van zowel mijn moeder als mijn middelste. We vieren het dus, maar dan anders;-)
Ik heb ooit, in het begin van onze relatie wel eens een enkele roos voor man gekocht, en heb zelf ook wel eens zoiets in die richting gehad. Niet jaarlijks in ieder geval. Dan is het ook niet leuk meer, het wordt dan zo'n 'verwachting'

Yura

Yura

10-02-2011 om 13:25

Amerikaans

Ik heb een hekel aan al die Amerikaanse fratsen die ons door de commercie worden opgedrongen. Tegenwoordig komen kinderen ook al aan de deur voor snoep met halloween, wat is er mis met St. Maarten en allerzielen? Binnen nu en 5 jaar zullen we ook wel thanksgiving gaan vieren schat ik zo in. Is onze eigen cultuur niet goed genoeg ofzo?

ik heb 1x wat aan valentijsdag gedaan, toen ik met een vriendin bardienst had op 14 febr. bij onze vereniging. Toen hebben we love-muziek gedraaid en alles overdadig versierd met hartjes en zo. Verder doe ik er niet aan, en huisgenoten ook (nog) niet.

Fiorucci

Fiorucci

10-02-2011 om 14:05

Nee

Oh nee, wij doen dergelijke dingen liever op onverwachte momenten..:)

De oma's krijgen een kaart. Ook voor mijn man heb ik een kaart. En beide zonen krijgen allebei een aardigheidje en een kaartje.

Yta Chalne

Yta Chalne

10-02-2011 om 14:25

Doet me denken..

..aan een Amerikaanse klant die vorig jaar met thanksgiving binnenkwam en enthousiast 'happy Thanksgiving' riep, waarop mijn collega even opkeek en mompelde: "We didn't kill any Indians."

Maar buiten dat, elke manier om geld te verdienen wordt natuurlijk aangegrepen door een ondernemer, en waarom ook niet? Schijnbaar is er behoefte aan. Ik doe er niet aan, maar ik ben uiteraard wel erg beledigd en teleurgesteld als mijn echtgenoot er ook niet aan doet ;-)

Neuh

't Is toch voor stille liefdes? Die heb ik niet, ik heb al járen geleden duidelijk kenbaar gemaakt dat ik van hem houd en het was en is gelukkig wederzijds. Dus valentijnsdag is niet voor ons.

tonny

tonny

10-02-2011 om 16:56

Nee, ik niet maar

ik heb wel iemand in huis die enorm zou genieten van een valentijnskaart.

Maar ja, ik geloof niet dat er iemand is die er een gaat sturen.

Da's de keerzijde van Valentijnsdag, onvervulde verwachtingen.

Tirza G.

Tirza G.

10-02-2011 om 19:01

Precies

Zoon stuurde vorig jaar een kaart aan zijn Valentijn. Zucht. Jammer natuurlijk alleen dat die meiden niet rusten voor ze weten wie hem gestuurd had.

Tirza

oregano

oregano

10-02-2011 om 19:48

Ja,weekendje landal terschelling voor de romantiek :)

Omdat wij rond 14 februari samen een relatie kregen, of omstreeks die datum, dat weet je niet meer precies als je niet meer piepjong bent :)
Dat is nu 6 jaar geleden en sindsdien doen we dan iets leuks of gaan we een weekendje weg. Ook om even samen weg te zijn en de romatiek weer even nieuw leven in te blazen, kaarsjes, kroegjes, wijn etc.
Vorig jaar had ik zelfs hartjes balonnen mee naar Schiermonnikoog ☺.
Geven we elkaar ook een kadootje (vorig jaar iets duurder serie the wire had ik besteld, dus dit jaar iets kleins, iets van rituals heb ik vanmiddag gekocht). Ik ben benieuwd wat ik zal krijgen...
oregano

soepstengel

soepstengel

10-02-2011 om 20:36

een kaartje voor de kinderen

met daarop geschreven dat het een troefkaart is die ze in mogen zetten als we iets eten wat ze niet lekker vinden :)
Vindt vooral zoon erg leuk hahha.

Lynna

Lynna

11-02-2011 om 09:55

Nee, want...

....ik ga het vandaag uitmaken met mijn vriendje. Loop ik dus iets leuks mis met Valentijnsdag want hij had er zeker wel iets voor verzonnen. Pffff, zie er als een berg tegenop. Want hij is zo lief.

Dochter

Voor dochter is haar vader haar Valentijn. Stuurt ze hem een kaartje. Ik ben benieuwd of ze dat dit jaar nog steeds vind. Vanmiddag gaan we winkelen en mischien wel of niet een kaartje kopen.
Verder is er een feestje op school voor de onderbouw. Zoon ging dan altijd wel maar dochter vind dat nog te druk en te eng.

wij vieren dan onze 9e trouwdag!

Gr Pham

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.