Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

lottie

lottie

15-07-2009 om 11:25

Een spoed-help-vraagje? (steunzolen)

Ik heb jaren steunzolen gedragen. Met onder mijn linker een verhoging omdat ik scheef stond. Nu ben ik deze week bij de manueel therapeut geweest en bleek dat mijn si-gewricht eruit lag. Na de behandeling zit hij er nu weer in. Gevolg: Ik kan mijn steunzolen niet meer gebruiken, máár ik heb alle binnenzolen van mijn schoenen ooit weggegooid..... HELP!?!?!? Hoe kan ik dit oplossen. (PS we gaan dinsdag ook nog eens op vakantie, en ik heb dus géén draagbare schoenen momenteel....).

Polly Shearman

Polly Shearman

15-07-2009 om 11:38

Schoenwinkel

ga snel met al je schoenen naar de schoenwinkel, daar kan je losse zolen kopen, en misschien heeft een schoenmaker nog wel een andere oplossing!

Schoenwinkel of schoenmaker inderdaad

Voor een paar euro koop je nieuwe inlegzolen. Dat doe ik ook bijna altijd op een gegeven moment, want die zooltjes die er standaard in zitten slijten veel sneller dan de rest van de schoen! Bijkomend voordeel: ze zitten nog veel lekkerder ook dan die standaardzooltjes. Als je een schoenmaker in de buurt hebt dan zou ik daar eerst heen gaan, de keus is daar groter dan in een schoenenwinkel.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.