Home » Forum » Een spoed help vraagje steunzolen

Een spoed-help-vraagje? (steunzolen)

3 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
lottie
Een spoed-help-vraagje? (steunzolen)

Ik heb jaren steunzolen gedragen. Met onder mijn linker een verhoging omdat ik scheef stond. Nu ben ik deze week bij de manueel therapeut geweest en bleek dat mijn si-gewricht eruit lag. Na de behandeling zit hij er nu weer in. Gevolg: Ik kan mijn steunzolen niet meer gebruiken, máár ik heb alle binnenzolen van mijn schoenen ooit weggegooid..... HELP!?!?!? Hoe kan ik dit oplossen. (PS we gaan dinsdag ook nog eens op vakantie, en ik heb dus géén draagbare schoenen momenteel....).

Polly Shearman
Schoenwinkel

ga snel met al je schoenen naar de schoenwinkel, daar kan je losse zolen kopen, en misschien heeft een schoenmaker nog wel een andere oplossing!

elissa
Schoenwinkel of schoenmaker inderdaad

Voor een paar euro koop je nieuwe inlegzolen. Dat doe ik ook bijna altijd op een gegeven moment, want die zooltjes die er standaard in zitten slijten veel sneller dan de rest van de schoen! Bijkomend voordeel: ze zitten nog veel lekkerder ook dan die standaardzooltjes. Als je een schoenmaker in de buurt hebt dan zou ik daar eerst heen gaan, de keus is daar groter dan in een schoenenwinkel.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.