Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Tirza G.

Tirza G.

10-08-2011 om 16:46

En wat vinden wij van Mariko Peters van GroenLinks?

Tjonge. Suffe doos. Dát vind ik er van :-)

Tirza

NaShA

NaShA

10-08-2011 om 16:58

Wie?

zegt me niks...

Ayanna

Ayanna

10-08-2011 om 18:45

Eeeeehhhh......

Waar hebben wij het over?

Tirza G.

Tirza G.

10-08-2011 om 19:43

Maanden

Ik las in de krant (voor wat het waard is) dat de kinderen 'maandenlang' bij haar en haar vriend geweest zijn, tegen de wil van de moeder/exvrouw in. En dat ze afgelopen weekend terug gebracht zijn. Nou weet ik niet hoe mensen bezoek regelen na hun scheiding, dat kan natuurlijk per geval verschillen, maar máánden? Gut, da's toch best lang. En dat ze dan afgelopen weekend ineens teruggebracht worden is me ook net te toevallig. Maar jaaaaaaa ik zie graag vuur.

Tirza

Fianna

Fianna

10-08-2011 om 21:37

Moeilijk

of Mariko heeft onjuist gehandeld en liegt of de ex is een pure bitch, ook mogelijk. Ik weet het niet en wacht af...

Groene weiden

Over die kindertjes heb ik niet echt een mening, maar die subsidie-affaire lijkt me, om met een gerespecteerd lid van het koninklijk huis te spreken, "een beetje dom".
[email protected]

Massi Nissa

Massi Nissa

11-08-2011 om 10:05

Eens met izar

Al dat gedoe over die kinderen doet er niet toe, hebben wij (en HP/De Tijd, dat stomme blad) niets mee te maken. Die subsidieaanvraag is dom geregeld. En nu is het aan GL. Ik heb trouwens zelf het idee dat Peters als eventueel alternatief voor Sap wordt gezien, mocht die sjezen. Ze zal er dus niet snel worden uitgewerkt, vermoed ik. Ik vind Peters bij interviews over bijvoorbeeld Afghanistan ook altijd interessant en hoop dat ze blijft.
Groetjes
Massi

Kinderen

Vader zegt dat de kinderen bij papa gebleven zijn omdat mama ze een paar maanden bij familie in Frankrijk onder wilde brengen terwijl ze zelf in Engeland een huis en baan ging zoeken.

Begrijp ik dus wel dat je in dat geval denkt; laat de kinderen dan lekker bij papa ipv familie in ander land. Kortom privé-kwestie

Subsidie geven aan je geliefde vind ik enorm dom en daar moet ze ook op aangesproken/afgerekend worden.

Valkyre

Valkyre

12-08-2011 om 12:43

Dom

Inderdaad, van die subsidie. Ik ben benieuwd hoe dat binnen GL afloopt... Net als Massi was ik altijd wel blij met haar heldere verhaal, dus dit is teleurstellend.

Dat een blad over de minderjarige kinderen van haar partner schrijft vind ik eerlijk gezegd riooljournalistiek. Laat die kinderen erbuiten, zeg. Het is een privekwestie en doet wat mij betreft niets af aan haar functioneren.

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Klein bedrag

Vergeleken met al die bonzen met hun bonussen, die ze niet horen te ontvangen ;-)

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.