Home » Forum » En wat vinden wij van mariko peters van groenlinks

En wat vinden wij van Mariko Peters van GroenLinks?

11 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Tirza G.
En wat vinden wij van Mariko Peters van GroenLinks?

Tjonge. Suffe doos. Dát vind ik er van :-)

Tirza

NaShA
Wie?

zegt me niks...

Ayanna
Eeeeehhhh......

Waar hebben wij het over?

Tirza G.
Maanden

Ik las in de krant (voor wat het waard is) dat de kinderen 'maandenlang' bij haar en haar vriend geweest zijn, tegen de wil van de moeder/exvrouw in. En dat ze afgelopen weekend terug gebracht zijn. Nou weet ik niet hoe mensen bezoek regelen na hun scheiding, dat kan natuurlijk per geval verschillen, maar máánden? Gut, da's toch best lang. En dat ze dan afgelopen weekend ineens teruggebracht worden is me ook net te toevallig. Maar jaaaaaaa ik zie graag vuur.

Tirza

Fianna
Moeilijk

of Mariko heeft onjuist gehandeld en liegt of de ex is een pure bitch, ook mogelijk. Ik weet het niet en wacht af...

n@nny
Groene weiden

Over die kindertjes heb ik niet echt een mening, maar die subsidie-affaire lijkt me, om met een gerespecteerd lid van het koninklijk huis te spreken, "een beetje dom".
n@nny

Massi Nissa
Eens met izar

Al dat gedoe over die kinderen doet er niet toe, hebben wij (en HP/De Tijd, dat stomme blad) niets mee te maken. Die subsidieaanvraag is dom geregeld. En nu is het aan GL. Ik heb trouwens zelf het idee dat Peters als eventueel alternatief voor Sap wordt gezien, mocht die sjezen. Ze zal er dus niet snel worden uitgewerkt, vermoed ik. Ik vind Peters bij interviews over bijvoorbeeld Afghanistan ook altijd interessant en hoop dat ze blijft.
Groetjes
Massi

hilbillie
Kinderen

Vader zegt dat de kinderen bij papa gebleven zijn omdat mama ze een paar maanden bij familie in Frankrijk onder wilde brengen terwijl ze zelf in Engeland een huis en baan ging zoeken.

Begrijp ik dus wel dat je in dat geval denkt; laat de kinderen dan lekker bij papa ipv familie in ander land. Kortom privé-kwestie

Subsidie geven aan je geliefde vind ik enorm dom en daar moet ze ook op aangesproken/afgerekend worden.

Valkyre
Dom

Inderdaad, van die subsidie. Ik ben benieuwd hoe dat binnen GL afloopt... Net als Massi was ik altijd wel blij met haar heldere verhaal, dus dit is teleurstellend.

Dat een blad over de minderjarige kinderen van haar partner schrijft vind ik eerlijk gezegd riooljournalistiek. Laat die kinderen erbuiten, zeg. Het is een privekwestie en doet wat mij betreft niets af aan haar functioneren.

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Fiorucci
Sisser
Chris35
Klein bedrag

Vergeleken met al die bonzen met hun bonussen, die ze niet horen te ontvangen ;-)

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.