Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Faith

Faith

14-07-2010 om 22:59

Ervaringen parade

IK wil graag naar De Parade volgende week in Utrecht. wie is er al eens geweest en weet of het echt noodzakelijk is om kaarten te betellen vantevoren? en is er verder voldoende op het terrein te doen als je geen voorstelling bekijkt?? Dank, Faith

Jujube

Jujube

14-07-2010 om 23:21

Leuk!

De Parade is echt heel leuk! Ik heb nog nooit van tevoren kaarten besteld, kan dat dan? Ik betaal gewoon bij binnenkomst (of niet, als je voor vieren komt). Als je kaarten voor voorstellingen wilt, moet je wel in de rij staan, maar dan ben je al op het terrein.
Verder kun je overal gezellig zitten, tapas eten, rondkijken, er is vaak zoiets als een rariteitenkabinet en als je overdag gaat kunnen je kinderen poffertjes bakken, in de zweefmolen, etc.
Ik vind de sfeer altijd heel leuk en Utrecht heeft een veel leukere locatie voor de Parade dan Amsterdam, dus vooral gaan!
Groet,
Jujube

Al heel lang geleden

Het is al heel lang geleden dat ik voor het laatst op de (Amsterdamse) Parade ben geweest, en toen viel het me zo tegen dat alle voorstellingen waar we heen wilden al vol zaten. Met die ervaring in het achterhoofd zou ik inderdaad aanraden om van tevoren te bestellen als er dingen zijn die je echt wilt zien.

Maakt het je eigenlijk weinig uit wat je gaat zien dan kan je je laten verrassen natuurlijk.

Groeten,

Temet

liora

liora

15-07-2010 om 10:23

Niet leuk

Ben voor het laatst een jaar of tien geleden geweest en vond het een grote commerciële boel, verkleed als kwasi ongedwongen en alternatief festival. Ik was heel veel geld kwijt en heb twee slechte voorstellingen gezien. Daarna nooit meer geweest!

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Lou

Lou

15-07-2010 om 13:16

Erg leuk

Vorig jaar was ik bijna elke dag op de Parade. Dan weer 's middags met dochter, dan weer 's avonds met vrienden. Erg leuk, lekker makkelijk sfeertje. Wel vond ik de kinderparade nog net iets leuker dan de avondparade. 's Middags (voor de kinderen dus) is het rustiger, 's avonds kon je vorig jaar soms over de hoofden lopen en dat trekt me dan weer niet zo. Maar de kinderparade is zó leuk, dat wil je echt niet missen als je in de buurt bent.

En oja, ik heb ook nog nooit kaarten van tevoren besteld. Er is verder voldoende te doen op het terrein hoor. Vooral veel terrassen en restaurantjes. En natuurlijk de zweefmolen.

Margriet*

Margriet*

16-07-2010 om 16:52

Wel leuk

nadat ik een aantal jaren niet was geweest. Vorig jaar zijn we geweest en het jaar daar voor ook. Leuke voorstellingen gezien. Wij kopen als we komen rond 19.00 uur eerst kaartjes, gaan dan eten en daarna naar de voorstelling. En dit is in Amsterdam, altijd megadruk maar toch de moeite waard. Liora je moet af en toe je mening bijstellen en dat kun je alleen maar als je er weer eens naar toe gaat. Het verschilt ook erg per avond.

Faith

Faith

20-07-2010 om 09:04

Utrecht

Leuk jullie reacties. We gaan al vroeg, dan maken we de kinderparade ook mee, en we hebben voor 2 voorstellingen kaarten. Nu moet het weer nog een beetje mee werken. Maar het lijkt me geweldig leuk! Faith

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.