Home » Forum » Eten en parkeren in rdam

Eten en parkeren in r'dam

Ben jij al begonnen met seksuele opvoeding?

Of wil je weten hoe je dit kunt aanpakken? Deel jouw ervaringen hier!

4 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Niny
Eten en parkeren in r'dam

Morgen ga ik naar Rotterdam voor een concert van de Voca People met een vriendin. We willen eerst wat eten, liefst Italiaans. We kennen Rotterdam totaal niet, maar het concert is in het Luxor. Wie heeft een tip voor ons voor een lekkere pizzeria en een handige parkeerplaats?
Alvast bedankt,
Niny

ol3
Tips

er zijn 2 hele goede pizzeria's: Angelo Beti maar die ligt aan de andere kant van de stad en la Pizza, die ligt op de Scheepstimmermanlaan, die is wel te doen wat lokatie, je kan er alleen niet reserveren, zeker op vrijdag lange wachttijden voor een tafeltje dus lijkt me niet ideaal. Ik zou denk ik de auto parkeren bij Luxor en eten bij htl New York, je kan dan de auto laten staan en lopend naar NY, wel reserveren anders kan je het vergeten!
hotel New York heeft een gevarieerde kaart en ik blijf het een leuke stek vinden!
succes en een leuke avond!
ps denk aan een opgelade chipknip of creditcard voor het parkeren!

Niny
Bedankt en dit is het geworden...

We hebben de auto vlakbij pizzeria Fabbrica geparkeerd, echt een aanrader, en zijn gaan lopen (4 min.) naar het nieuwe Luxor.
Bedankt voor je tips, vooral die van de chipknip was een goede want dat wist ik niet, maar parkeren was dus geen probleem!
Niny
PS Ik heb jaren geleden met een vriendin bij Hotel New York gegeten, een vriendin van haar kreeg toen een prijs waar een buffet met vuurwerk na bijhoorde. Geweldig restaurant, daar denk ik nog steeds met plezier aan terug.

Valkyre
Hny

Sorry, maar ik vind het eten bij HNY erg overrated. De locatie is natuurlijk fantastisch, maar het eten is matig (wie serveert er nou bij alle gerechten dezelfde saaie groenten??) en naar verhouding best duur. Je kunt er wel lekker zo'n frutti di mare-schotel bestellen, of alleen oesters, dat dan weer wel. En voor het romantische met het pontje ernaar toe, natuurlijk. Maar nee... beter high tea dan ofzo.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.