Home » Forum » Even een kleine opmerking over de giro ditalia

Even een kleine opmerking over de giro d'italia

7 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Tirza G.
Even een kleine opmerking over de giro d'italia

Die prachtige tocht doet vandaag Zeeland aan, het zal jullie opgevallen zijn. Ik wil een kleine kanttekening plaatsen bij het geneuzel der presentatoren: het waait hier NIET vandaag. Of althans, nauwelijks. Een windje waarvan ik mij bezorgd afvraag of ik de was wel droogkrijg. Wát een gezeur over de wind zeg, echt ongelooflijk.

Tirza

Vic
Heb je ze gezien?

Ik ben vanmorgen met jongste even gaan kijken. Op Teletekst stond iets over grote publieke belangstelling, maar dat viel in ons dorp reuze mee. Het was wel heel snel voorbij overigens, eerst een groepje van 3 en 5 minuten later het peloton. We stonden op te letten of we de roze trui zagen, maar daarvan kwamen er zeker 10 voorbij ;-)

Tirza G.
Nee maar vraagje

Vanmorgen? Ze zijn net pas langskomen hier :-) Nee, ik ben niet wezen kijken, ik zie het wel op TV :-) Maar de hamvraag is natuurlijk: vond je het waaien in Zeeland?

Tirza

Vic
Geen idee

Maar ik had wel tegenwind toen ik naar de weg fietste waar de renners langskwamen.

angel3
Kan wel

Ik snap er niks van maar ik heb gister de giro voor amateurs gefietst op de racefiets. Dat was vanaf A dam. Als je stilstond voelde je geen wind, je zag het nauwelijks waaien en toch op de fiets voelde je een enorme weerstand(tegenwind). Heel raar. Missch was het zoiets.... dat als je stilstond dat niet merkte maar de fietsers dus wel....

Tirza G.
Wat ik maar wil bedoelen angel3

Ze zetten een fietstocht uit in Zeeland. Voor pro-fes-sio-nals. En wáár wordt over gemiept? Over de wind. Niet te geloven. Goh, gaan ze straks in Italie miepen over de bergen? Het zijn toch mánnen? Oude dames van 90 trotseren hier windkracht 6-7 moeiteloos en dan zal een ploeg professionele wielrenners niet kunnen fietsen omdat het waait? Tsk tsk tsk. En het was windkracht víer. Nou, echt, dat is een zúchtje. Daar doet je surfplank vrijwel niets mee.

Tirza

angel3
Hi hi tirza

sorry de ironie van je posting ontging me. Ja wat een geneuzel inderdaad :)

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.