Home » Forum » Fijne kerst iedereen

Fijne kerst iedereen

25 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Petal
Fijne kerst iedereen

Ik hoop dat jullie heerlijke feestdagen hebben met mensen van wie je houdt om je heen.

Vandaag is zoon 4 dus wij vieren voornamelijk zijn verjaardag.

De dag kan niet meer stuk want ik had vanochtend een positieve zwangerschapstest in mijn hand. Ongelovelijk maar waar want zelfs de tweede test was positief. Wat kan je leven opeens veranderen zeg. Nu maar hopen dat alles goed gaat.

Massi Nissa
Dubbel gefeliciteerd!

Jeeee Petal, dat hebben jullie snel gedaan! Wat ontzettend leuk, zeg, geniet je maar suf. En ook van harte met je grote kleine man van vier. Welke smoes ga je gebruiken om in het bijzijn van de familie geen alcohol te drinken met de feestdagen?
Groetjes
Massi

Lynna
Petal!

Wat geweldig voor jullie! Dit worden hele bijzondere kerstdagen dan....

Ik ga er zelf ook van genieten, vandaag eerst met kinderen en broer en gezin lekker brunchen, daarna met dochter de gang schilderen (verheugt ze zich erg op), vanavond met de kinderen gourmetten. En morgen met een vriendin een muurtje in de woonkamer felrood schilderen, ben zoooo benieuwd!).

Ik wens iedereen hele fijne dagen!

Biene M.
Wow!

Wat een bijzondere dag voor jullie, gefeliciteerd! Enne, heb je al opgezocht wanneer je uitgerekend bent? :-)

Fiorucci
Wauw petal

Dat is feest vandaag zeg, veel plezier!:)))

liora
Wat super

Gefeliciteerd en gefeliciteerd Petal!

ijsvogeltje
Petal!

Gefeliciteerd Petal! En wat leuk dat je dit ook direct met ons deelt.
Hier trouwens ook een kerstkind (wordt alweer 9 vandaag), dus hier ook slingers, een verjaardagstaart en kadootjes!

fladder
Petal!

Wat een geweldig kerstfeest moet je hebben, gefeliciteerd!

Petal
Poeh he

Het is vreselijk snel, te snel voor mijn man eigenlijk. Hij moet er dus nog erg aan wennen dus we houden het voorlopig even geheim. Ik moest alleen ergens mijn ei kwijt!

Bij onze zoon ging het ook zo snel maar dat verwachtte ik niet een tweede keer.

Bedankt voor de felicitaties en ik hoop dat jullie ook allemaal genieten van eerste kerstdag.

Guinevere
Van harte

3 dubbel feest dus vandaag!! Geniet ervan!

Vera*
Petal

Geniet vandaag maar van het drie-in-één feest, gefeliciteerd, gefeliciteerd en een leuke dag.

Vera

krin
Mooi!

Wat een feestelijke kerst zal dat worden, met zo'n prachtig binnenpretje erbij.

Asa Torell
Geweldig petal

van harte! Keer twee! Ook je zoon zelf van harte gefeliciteerd met zijn verjaardag!

Petal
Ijsvogeltje

Jij ook gefeliciteerd met je zoon. Best speciaal he, een verjaardag op kerstdag. Een voordeel is dat wij en hij later altijd vrij zijn op z'n verjaardag ;-)

Petal
Massi

'Gelukkig' heb ik een buikgriep gehad en dat maar gebruikt als excuus. Geen idee wat ik voor straks verzin want de champagne staat al klaar. Ik vermoed dat als familie iets vermoedt dat er niets wordt gezegd. Dat hoop ik in ieder geval!

Petal
Biene

Geen idee, begin sept denk ik? Aan de ene kant lekker, want zoon gaat dan naar school en zal ik alle tijd hebben maar ook niet want voor het eerst naar school gaan en opeens een 'indringer' erbij is misschien wat veel. We zien wel.

Manda Rijn
Wauw

jee wat leuk en meteen raak, oh heerlijk, gefeliciteerd !

Kaaskopje
Wat leuk

Wat een leuk begin van de kerstdagen Petal! Gefeliciteerd:-)

dc
Gefeliciteerd!

Ik hoop dat je een hele saaie zwangerschap zult hebben zonder wat voor kwaaltjes of complicaties dan ook!

Petal
Pelle

We wonen in Engeland en hier beginnen ze pas de sept na hun 4e verjaardag. Helaas voor zoon moet hij dus nog 8 maanden wachten.

Fianna
Petal

Van harte!!!

dc
Petal

Maar vanaf z'n derde heeft hij recht op 15 uur gratis opvang per week, vaak ook al mogelijk op school.

Toevallig ging ik eens informeren voor de jongste (wordt 3 in februari) en ik kreeg te horen dat hij dan per 1 april naar de opvang in de buurt kan (15u). Waarop ik antwoorde dat dat nu net de uitgerekende datum is. De persoon in kwestie zei toen heel enthusiast "oh, dat komt dan goed uit!". Tja, het is maar hoe je het bekijkt. Wil je jaloezie voor de rest van hun leven? Welkom baby, bye kindje? Zucht. Ik wacht dus maar tot september denk ik.

Petal
Dc

Klopt, zoon gaat nu 3 dagen naar het kinderdagverblijf en daar gebruiken wij die 15 uur. Zou hem niet daarnaast nog naar een preschool willen sturen. Maar kdv of school is natuurlijk wel heel anders en ik heb geen idee hoe zoon dat gaat beleven.

Als je het je kan veroorloven en er is plaats zou je je jongste ook eerder naar preschool kunnen sturen? Met zoon van 25/12 ging hier de gratis uren minder dan een week later in :-)

Petal
En de rest

Nogmaals bedankt voor de lieve reacties. Het is echt een ongelovelijk fijne tijd op het moment. Het is onvoorstelbaar dat ik nu al zwanger ben.

Na de eerste shock begint mijn man een beetje te ontdooien en hebben we het zelfs af en toe al over practische dingen. We gaan namelijk verhuizen en dat ene kamertje dat over was is nu niet meer over :-)

Ik geloof dat hij het over een paar weken zelfs aan opa's/oma's durft te vertellen, ware het niet dat hij vindt dat we het niet aan anderen kunnen vertellen en zoon niet. Hij denkt dat zoon - die een oostindisch ontzettend goed gehoor heeft - dat oppikt.

Er zijn trouwens heel wat speculaties binnen schoonfamilie. Schoonzus vroeg zelfs of ik haar niet wat te vertellen had want ik voelde me misselijk (autoziek), ik moest naar de dokter (voor iets anders) en ik dronk niet. Vervelend maar ik heb moeten liegen, had ze het me maar niet gevraagd. Schoonmoeder heeft gelukkig niets gevraagd, die weet het vast wel maar wacht lief af tot wij het willen vertellen.

dc
Petal

De groep die ik op het oog heb, laten geen kinderen toe voor hun 3e jaar, geen uitzondering mogelijk. Beetje onhandig dus. Ik ga me er in januari maar weer in verdiepen om te kijken of ik een andere oplossing kan vinden. Op zich vind ik het ook gezellig om hem nog thuis te hebben, dus is september zo'n gekke optie nog niet voor me.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.