Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Brianna F

Brianna F

02-08-2010 om 11:56

Film

Gisterenavond heb ik de shawshank redemption gezien. hele goeie film, maar ik heb de indruk dat ik het laatste stukje heb gemist, het was niet "af".
Kan iemand me vertellen hoe de film eindigt?

kaatje1972

kaatje1972

02-08-2010 om 12:18

Het laatste stukje ...

Het laatste stukje ....

Andy ontsnapt met succes door de tunnel die hij zelf gemaakt heeft (verstopt achter de poster van Rita ;-) en gaat de grens over naar het plaatsje waar hij het met Red in de film over heeft gehad (kan me de naam alleen niet meer herinneren). Red krijgt na 40 jaar eindelijk toch vervroegde invrijheidstelling en komt uiteindelijk terecht in het kamertje waar Brooks zelfmoord heeft gepleegd en komt dan tot de conclusie dat hij zo niet verder wil. Hij besluit zijn belofte aan Andy af te lossen en gaat naar de plek met het stenen muurtje en de eik waar Andy zijn vrouw ten huwelijk had gevraagd. Daar vind hij onder een zwarte steen een kistje met daarin een briefje en wat geld. In het briefje vraagt Andy hem te komen naar het plaatsje waarvan ik dus de naam niet meer weet. En daar ontmoeten ze elkaar weer (Andy is een oude vissersboot aan het opknappen) en leven nog lang en gelukkig ... ;-)

groetjes Kaatje1972

Brianna F

Brianna F

02-08-2010 om 12:36

Kaatje1972

Dank je wel, ik heb dus het laatste stuk gemist, ik zat me al af te vragen wat er onder die steen lag. Heeft mijn man dus de t.v. te vroeg uitgezet. Grrrrrrrrrrr.

dc

dc

02-08-2010 om 16:25

Wikipedia is je vriend

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Shawshank_Redemption#Plot

"When Red finally receives parole after serving 40 years, he finds himself living in the same apartment in which Brooks committed suicide, and working at the same grocery store. Red decides to follow Andy's advice and visits Buxton. In the hayfield specified by Andy, he finds a cache of money and a note left by Andy, reminding him of Zihuatanejo. Red violates his parole and travels to Mexico, where he happily reunites with Andy on the beach."

Brianna F

Brianna F

02-08-2010 om 18:51

Inmiddels

heb ik de dvd besteld, ik kan dat niet uitstaan he, ik heb een heleboel gemist. Kan ik toch nog het laatste stuk bekijken en daarna willen mijn dochters 'm ook nog zien.

Dat lag aan de zender

Niks te vroeg uitgezet, volgens mij hebben ze gewoon het laatste stukje eraf geknipt. Tenminste, ik kreeg toch echt het idee dat er daarna een nieuw programma was begonnen. Onuitstaanbaar.
Of heb ik zo slecht opgelet?
Nou ja, hoe dan ook, ik had de film eerder gezien en wist dus hoe-ie afliep.

Groeten,

Temet

Brianna F

Brianna F

03-08-2010 om 11:11

Aha

Zie je nu wel, ik dacht ook dat het afgelopen was. Het was ook al 10 minuten later dan in de gids stond aangegeven. Hebben ze gewoon de film gestopt omdat ze dan te ver over de tijd gingen? Ik ga RTL4 mailen (sprak zij zeer strijdlustig!) :-)

Lelietje van Dalen

Lelietje van Dalen

03-08-2010 om 12:31

Afgekapte film

Volgens mij hebben ze hem helemaal uitgezonden, hoor. Ik heb de film gezien tot en met de laatste scène op het strand. Ik was zelf al een beetje ontzet over hoe de film werd afgekapt, want de laatste scène werd idd niet helemaal getoond. Je zag Red aan komen lopen op het strand en Andy naar hem opkijken en toen flats.... Reclame. Terwijl het einde eigenlijk is dat de camera langzaam uitzoomt en je een overzichtshot van het strand krijgt. Maar ja, tijd is geld en het voegt niet meer echt iets aan het verhaal toe , dus waarom zou je het nog uitzenden :-( de aftiteling wordt ook al geskipt en nu dus ook de laatste paar seconden.
Maar goed, uit jouw berichtje blijkt dat je veel meer hebt gemist. Jammer...
Ik vind het echt vervelend hoe films op de commerciële zenders worden afgekapt. Ik moet bij een mooie film altijd weer even ' landen' en daar is een aftiteling heel geschikt voor ipv zo'n harde stem en schreeuwerig logo.

ilsepilse

ilsepilse

08-08-2010 om 21:48

Ja hoor

heb ook tot het einde gekeken !
maar wel irritant met opnemen bij rtl4 of andere commerciele zenders ,ik mis vaak het laatste half uur!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.