Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Anne

Anne

27-04-2012 om 19:53

Geen stoelen in veenendaal en rhenen

http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3246765/2012/04/26/Geen-stoelen-en-koelboxen-langs-Oranjeroute.dhtml

Belachelijk dat ouderen niet eens een stoel mee mogen nemen als ze uren moeten wachten tot ook hun koningin komt.

vlaggetje

vlaggetje

28-04-2012 om 09:06

Veel ouderen hebben een rollator

daar kunnen ze ook op zitten.

Na de ellende in Apeldoorn is de beveliging vast extra beducht voor andere incidenten, dus vandaar liever geen extra voorwerpen langs de weg.

Voor ouderen die in een instelling langs de route wonen zal best wat worden geregeld. Anderen kunnen op zoek naar naar mensen die langs de route wonen en daar voor het raam kijken misschien?

Ja hoor dat wordt geregeld

Hier is ook 'iets' waarbij de veiligheidsnormen enorm zijn opgeschroefd. Jaarlijks en voor onze ouderen in het verzorgingshuis zijn speciale plekken afgezet waar wij (gehuurde) stoelen mogen zetten, mét extra verkeersbrigadiers erbij, dit moet wél allemaal overlegd worden zodat het in het 'veiligheidsplan' past.
groeten albana

Jesse_1

Jesse_1

28-04-2012 om 21:28

Extra voorzorgsmaatregelen

Mensen in Rhenen die binnen het bewuste gebied wonen, moeten hun auto allemaal daarbuiten parkeren. Ook mensen met een auto in een garage.

Je zult toch maar een dure auto/oldtimer in je garage hebben staan....

Inge M

Inge M

28-04-2012 om 22:05

Jesse_1

Nou, daar is een simpele oplossing voor. Die dure auto of oldtimer laat je gewoon in je garage staan, van zondagavond tot dinsdagmorgen. Zal best mogen.

Anne

Anne

28-04-2012 om 22:28

Nee

Het mag echt niet, ook niet op speciale plekken. Mensen in een rolstoel krijgen een speciale plek.

Ik heb de woordvoerder gehoord op de radio. Stoeltjes mogen verderop worden neergezet maar alle mensen moet staan. Dus ook niet op een rollator zitten want het gaat om de ruimte die je in zou nemen.

Tirza G.

Tirza G.

28-04-2012 om 22:37

Vorig jaar in middelburg

Waren de eisen zo streng, dat ze van de bevolking al niet eens meer hóefde te komen. Een oude stad met grachten is vrij eenvoudig af te sluiten en helemaal aan te wijzen als autovrije zone. En inderdaad, zelfs auto;s die in garages stonden.

Tirza

Mamvantwee

Mamvantwee

29-04-2012 om 08:28

Zo'n volksfeest is het al lang niet meer

Vorig jaar kwamen WA en gezin in onze stad. Nou: de hele stad, met uitzondering van onze aangebouwde wijk, was hermetisch afgesloten! Je mocht alleen naar je huis met een speciaal toegangsbewijs. Heel de dagelijkse economie en alle forenzen van de leg, ik vond het belachelijk. En tijdens het evenement zelf was de familie zelf ook niet eens te zien door 'het volk', alleen genodigden mochten binnen enige afstand komen. Voor mij hoeft het niet meer hoor: als de koningin (of koning) ooit hier komt feestvieren, plan ik wel een weekje vakantie ergens anders.

Groet, Mamvantwee

Jesse_1

Jesse_1

29-04-2012 om 21:45

Inge

Het _mag_ niet. Hoe ze het controleren weet ik niet, dus met een dure auto zou je het er op kunnen wagen m binnen te laten staan.

Zulke afzettingen

heb je ook als er een president op bezoek komt. Of een andere hoogwaardigheidsbekleder. En kijk eens naar de beveilging van de Olympische spelen. Men wil zich zo veel mogelijk voorbereiden op het voorkomen van nare incidenten. Dat geeft overlast, het is niet anders.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.