Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Peetje

Peetje

04-02-2011 om 10:30

Geen zin vandaag...

Hoi,

Ik heb vandaag geen zin. Geen zin in de was, in mijn werk, geen zin in boodschappen doen, naar de glasbak gaan of één van al die andere dingen die eigenlijk zouden moeten gebeuren....
Geen zin om een kado voor mijn broer te kopen, geen zin om de ontbijttafel af te ruimen. Ik lanterfant al anderhalf uur, dacht dat de puf vanzelf zou komen, maar helemaal niks. Wil al dagen mijn haar verven, maar ga toch niet naar de meeting morgen, dus die grijze strepen laat ik lekker zitten.

Hebben jullie dat ook wel eens? En wat doe je dan? Gewoon beginnen met iets of doe je niets (maar wat is dat dan)?

groeten,
Peetje

100%mama

100%mama

04-02-2011 om 10:33

Ja hoor

heb ik zo nu en dan ook wel eens....wat ik dan doe, nou ik geef er lekker aan toe en meestal ben ik tegen de middag wel in staat een klein klusje uit te voeren (de ontbijttafel opruimen:)) en soms komt dan ook ineens de energie weer terug en knal ik door de rest van de klusjes heen! En zoniet....morgen weer een dag!

Guinevere

Guinevere

04-02-2011 om 11:06

Mooi zo

Mooi zo. Doe wat je gevoel je ingeeft. Voorlopig niets dus en rondhangen, daar zal je wel behoefte aan hebben.

Haha

ik kom ook niet van mijn plek af, moet eigenlijk naar de fietsenmaker mijn fiets ophalen maar heb nog geen zin en moet nog naar de bouwmarkt , verfspullen halen

ik blijf een beetje hangen tussen oudersonline en hyves , zometeen toch maar eraan beginnen , heb alleen nog geen zin , ben gelukkig niet de enigste ..

Massi Nissa

Massi Nissa

04-02-2011 om 11:30

Haha berber

Ik sluit me helemaal bij jou aan. Ik ben van nature aartslui. Het liefst lig ik op mijn buik op bed met een boek. Helaas komt het er net als bij jou zelden van, en op mijn buik liggen kan ik helemaal niet momenteel ;-).
Groetjes
Massi

Sancy

Sancy

04-02-2011 om 11:48

Berber en massi

Zielsverwanten! Ook ik ben aartslui. Van nature al, en ik ben nu ook in de gelegenheid om me uit te leven.
Boek, bed/bank, chips, wat te drinken, shag en asbak binnen handbereik, en gewoon doen waar ik voor geschapen ben ;-)
o.t. Massi; "The Journal of Dora Damage" is een aanrader! Over Victoriaans Londen, boekbinden en Victoriaanse pornografie ;-)

Peetje

Peetje

04-02-2011 om 12:03

Ooh, dat is het...

Mijn ware ik komt naar boven; ik ben lui. Dus eigenlijk ben ik nu helemaal mezelf.
Ik zit al een half uur in mijn jas (met sjaal) achter de computer, richting winkel. Maar ja, de kinderen zijn zo uit, dus dat gaat niet meer, jammer hoor. Maar ik heb ook geen zin om mijn jas nog uit te doen, voor die 5 minuten...
Op de bank wil ik wel, of een uurtje slapen en dan is hier alles gewoon gedaan.
Heb wel een was opgehangen, trap gedweild en even met de kat gespeeld. Die heeft (heel smerig) een oude pleister uit de prullenbak gehaald en denkt nu dat het een muis is. Hij apporteert graag (de kat dus) dus ik heb vaaaaak die pleister een zwiep door de kamer gegeven, die hij
dan weer terug kwam brengen. Eigenlijk best wat gedaan.
En inderdaad, eigenlijk heb ik gewoon behoefte aan niks om allerlei dingen te laten bezinken. (ik weet niet meer wie het zei, sorry).

slome groeten,Peetje

Sancy

Sancy

04-02-2011 om 12:21

Ik moet

vanmiddag en vanavond nog van alles, vooral sociaal doen. Dus ik buit de ochtend zo lang mogelijk uit. Ik zit nog in badjas omdat ik mijn feestkleren niet te vroeg aan wil trekken ;-)

dc

dc

04-02-2011 om 12:23

Tuurlijk!

Voor die dagen hebben ze diepvrieseten of snackbar uitgevonden.

Zo weinig mogelijk doen en er lekker van genieten. Je kunt beter boodschappen en huishouden enzo doen als je er zin in hebt. Dan werk je veel efficienter. En het is ook veel leuker als je echt dingen nodig hebt en het een zooitje is!

En voor je broer zou ik even op internet kijken.

koentje

koentje

04-02-2011 om 12:49

Dat heb ik ook nogal eens

geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen zin om wat ook voor nuttigs te doen.
Blijven hangen tussen OOL en hyves, constant afstropend op nieuwe berichtjes.... jakkes je bent zo een dag kwijt!

En aan het eind van de dag kun je dan zo'n LAMLENDIG gevoel hebben. Heel genant..... ben je nog moe ook, in de avond..............

Massi Nissa

Massi Nissa

04-02-2011 om 12:51

Sancy (ot)

Heb net "The Thousand Autumns of Jacob de Zoet" uit van David Mitchell - wat een prachtig boek. Bedankt voor je tip, binnenkort hoop ik vier hele weken thuis te broeden op zoonlief en dan zijn alle mooie boeken meer dan welkom.
On topic: lanterfanten is heel belangrijk in een mensenleven. Juist als het er niet vaak van komt, kan het bijzonder helend zijn voor de geest.
Groetjes
Massi

Maxime.M

Maxime.M

04-02-2011 om 12:59

Dan maak je maar zin!

Heb je geen zin, dan maak je maar zin! Zei mijn moeder vroeger altijd. Maar niets is lekkerder dan eens een dagje lanterfanteren toch? Alhoewel ik ook soms ineens een paar uur heel erg produktief kan zijn en dan helemaal voldaan rondkijk, allerlei lijstjes met dingen die ik nog moest doen zijn dan af, is een prettig gevoel.
Maar goed, vervolgens kan ik daarna wel weer in een paar uur nietsdoen wegzakken, lekker toch?

Sancy

Sancy

04-02-2011 om 13:32

In dat geval

massi, mag ik je dan een heel ander maar mooi boek aanraden: "The Concise chinese- English Dictionary for Lovers". En Jacob de Zoet staat ook op mijn verlanglijstje.
Nou, helaas geen tijd meer voor lanterfanten, wij gaan geboend, geschrobt, omgekleed en opgefluft feesten.

Lou

Lou

04-02-2011 om 19:00

Hee, toevallig

Ik heb ook zo'n dag vandaag. Het begon er al mee dat ik de wekker uitzette en dacht: dochter maakt me straks wel wakker. (Ze heeft een uitziekdagje, ging niet naar school.) Dat deed ze ook, om half tien! Daarna is het eigenlijk niet meer goed gekomen. En Koentje, je hebt helemaal gelijk, ik heb geen barst gedaan en ben er best moe van!

Tink

Tink

04-02-2011 om 19:32

Massi, berber en sancy

Zijn wij stiekem een viereiïge eenling ofzo?
Lanterfanten met een boek (en natuurlijk een laptop met OO) onder handbereik, dat doe ik ook zoooooo graag. En dan ineens heb je nog een kwartier, en moet je kijken wat je in die 15 minuten allemaal kunt doen... dat grenst soms echt aan het ongelooflijke :D

oregano

oregano

04-02-2011 om 19:54

Niksen en de computer

zo zag mijn dag eruit (behalve even weggeweest, maar dat gaf mij ook geen inspriratie).
OOL wordt een verlaving, en zo surf ik van het een in het ander. Maar goed nu blonken de ramen hier al dus het huis lijkt heel erg schoon (en nu die smiley nog :))
Straks lekker op de bank met een sigaretje 9dochter is uit logeren) boek van Kellerman en een wijntje erbij (klein glaasje hoor;)

oregano

oregano

04-02-2011 om 21:11

Kleine aanvulling..

Nu ik mijn tekst terugles lijkt het net alsof ik van OOL geen inspiratie krijg, maar dat krijg ik juist wel.

Tink

Tink

04-02-2011 om 21:37

Hmm

Oregano, een Kellerman heb ik ook nog liggen... maar eerst moet die nieuwe Elizabeth George uit. Heb alleen even niet genoeg concentratie, dus dan toch maar weer computeren :)

oregano

oregano

04-02-2011 om 22:13

Tink, concentratie

heb ik ook niet...dus ik zit alweer te lezen hier...
Ik ben niet begonnen in Kellerman maar in een boek van Lisa Gardner, de leugenaar. pakt me op zich wel, heel leuk geschreven ook met een vrouwelijke inspecteur. Moeder van 4 jarig dochtertje verdwijnt en haar man lijkt hier een aandeel in te hebben. Ga nog even weer een poging wagen.

Tink

Tink

04-02-2011 om 22:28

Oregano

Komt wel weer hoor, ik heb een narcose achter de rug en ken inmiddels de naweeën daarvan. Iets moeilijkers dan de Libelle moet ik gewoon even niet willen. Oja, Suske en Wiske, dat gaat ook :)

Troep

En als ik me dan uitsloof: ontbijtboel opgeruimd, keuken opgeruimd en gepoetst enz. Is het alweer tijd om een boterham te eten tussen de middag. Kijk ik dan op de vloer, de tafel en keuken....ziet het er net zo uit als vanmorgen.

Of de was ook zo'n never ending story. (of mag deze uitdrukking niet, zie draadje hierboven) De wasmand is gewoon NOOIT leeg.

dc

dc

05-02-2011 om 21:12

Lisa

"Of de was ook zo'n never ending story. (of mag deze uitdrukking niet, zie draadje hierboven) De wasmand is gewoon NOOIT leeg."

Of de wasmand is leeg, maar de manden om te vouwen en te strijken lopen je dagen kwaadaardig aan te staren!

Massi Nissa

Massi Nissa

06-02-2011 om 09:20

Hahaaa dc

Precies! Ik moet nog een Himalaya aan was wegvouwen vandaag, maar de wasmand is relatief leeg, d.w.z. er zit te weinig in voor een hele schommel was.
Het ergste is nog dat ik alle was die ik van de lijn afhaal, heel netjes op een stapel leg zodat het vouwen snel en eenvoudig zal gaan. Vervolgens komt mijn man, zoekt iets onderuit de stapel en gooit de hele berg om, zodat ik bij het vouwen tienduizenden extra kreukels moet zien weg te werken. Grrrr. Zodra ik de loterij heb gewonnen, neem ik zo'n wasabonnement met een stomerij (die het dan ook allemaal komt halen en brengen).
Groetjes
Massi

mijk

mijk

06-02-2011 om 12:02

Ik ging vandaag even lekker poetsen

Maar stopte vanochtend een stukje stokbrood in de combimangetron om het korstje even knapperig te maken zet ik hem 3 minuten op magnetron. Dacht echt even dat ik het hele huis in de hens zou zetten. Dus nu zit in de zooi met alle ramen en deuren open en potjes azijn in de magnetron. Met een boek. Ik beschouw deze dag als verloren, zucht...

Mijk (ook lui)

liora

liora

06-02-2011 om 12:07

Vaak

Gebeurt regelmatig dat ik geen zon heb. Twee dingen helpen: waar mogelijk nog wat slapen, naar vrienden toegaan, of toch maar iets gaan ondernemen. Drie dingen dus.

Liora

Tink

Tink

06-02-2011 om 12:25

Geen zon, dat heb ik nou ook regelmatig... (vandaag bijvoorbeeld)

:)

Tink

Tink

06-02-2011 om 14:16

Precies

Het is een vieze cirkel! (Volgens mijn zoon)

liora

liora

06-02-2011 om 14:26

Haha

Stom inderdaad! Geestig die vieze cirkel.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.