Home » Forum » Generatie 2010

Generatie 2010

6 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
bambam
Generatie 2010

Hebben jullie ook weer gekeken gisteren?

Vorig jaar vond ik het al ontzettend leuk om te zien hoe stellen met hun eerste zwangerschap omgaan (zo naief was ik ook!) en nu ben ik wel benieuwd naar de ervaringen na 1 jaar. Toch de voyeur in mij want ik kan me niet voorstellen wat mensen beweegt het leven van hun kind zo publiek te maken.

Merel
Niet meer

Vroeger zou ik dit echt hebben gekeken, ik keek naar al die bevallings- en kleine kind onderwerpen. Inmiddels zijn mijn kinderen 12 en 15 en is mijn interesse blijkbaar toch voorbij...ik word oud :-)))

hilbillie
7up

Heb nooit naar bevallingsprogramma's gekeken en dat is dit ook niet echt, het is de bedoeling dat de kinderen tot hun 18e jaar gevolgd zullen worden.
Volgt iemand het Britse 7up ook?

Bintje
Hillbillie

Ik heb niet alles gezien maar wel flink wat van 7 up. Er was ook een keer een aflevering serie waarbij flijk teruggeblikt naar de eerste afleveringen (7up en 14up) en het was leuk te zien hoe je toen al trekjes van sommigen op latere leeftijd herkende. Ik ben te jong voor de eerste afleveringen. Worden ze nog steeds gevolgd?

Janna
Bintje

Ze worden nog steeds gevolgd. In 2005 waren ze al 49 jaar! Dus volgend jaar kunnen we waarschijnlijk zien hoe het nu met ze gaat.

Kaaskopje
Meegeluisterd

Mijn jongste dochter had vorig jaar gekeken en wilde het dit keer ook zien. Ik heb zo´n beetje meegeluisterd terwijl ik op de computer zat te prutsen.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.