Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

costa

costa

11-02-2012 om 17:21

Geschaatst!

Ben zo blij! Vandaag op m'n nieuwe schaatsen sinds 15 jaar weer eens geschaatst! Ik durfde het gewoon! Nou ja, niet wereldschokkend maar ik las het draadje over het durven als je ouder (40+ in mijn geval) bent en eigenlijk ben ik best een bangerd, maar ik vond het héérlijk! Balen dat ik het niet eerder geprobeerd heb! En balen dat het gaat dooien;-)

Massi Nissa

Massi Nissa

12-02-2012 om 08:32

Wat goed!

Ik ben oprecht blij voor je en tegelijkertijd jaloers. Ik denk ook telkens: zal ik? En zie mezelf dan zes weken met een gipspoot rondzeulen achter een baby aan die sneller is dan ik. Wat leuk dat je gewoon de stoute schoenen (schaatsen) hebt aangetrokken.
Groetjes
Massi

Yura

Yura

12-02-2012 om 10:40

Ik ook

Ik heb het ook gedaan. Vrijdag geprobeerd op een rustig moment dat iedereen naar school was en gister weer een stukje. Het was 25 jaar geleden. En inderdaad net als jij spijt, dat ik het niet vorige week (of vorig jaar) al heb geprobeerd, had graag een tochtje geschaatst. Zit er nu niet in, alles doet pijn (vooral mijn rug), ik moet echt eerst nog een beetje oefenen. Vanmiddag ga ik naar de ijsbaan, daar durf ik me al weer te vertonen nu en daar is het ijs hopenlijk wat gladder. Ik schrik toch van scheuren en zachte stukken die opeens afremmen, waardoor ik nog niet lekker vaart durf te maken. En echt ik hoop dat er nog een vorstperiode komt haha, terwijl ik 2 weken geleden nog dacht toen het koud werd; Nee he, daar heb ik echt geen zin in.

Marjolein

Marjolein

13-02-2012 om 10:43

Way to go costa!

Heel goed van je!
zeg ik met 1 hand typend met mijn pols in het gips, maar volgende keer ga ik weer, je kunt ook op het stoepje uitglijden

costa

costa

13-02-2012 om 18:42

Marjolein

Wat vervelend voor je! Maar inderdaad ik ben een paar jaar geleden 'gewoon'van de trap gegleden en had m'n enkelband gescheurd...Maar ja op het ijs val je altijd hard en om nou te zeggen dat ik supersportief ben...Maar ben onwijs blij dat ik het wél heb gedaan! Spoedig herstel!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.