Home » Forum » Geweldige reclame van bol

Geweldige reclame van bol

12 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Bintje
Geweldige reclame van bol

De favoriete reclame van de kinderen en mij op dit ogenblik: http://www.youtube.com/watch?v=HmlOrx_6FiI
De blik van dat meisje en de animaties ...

Genista
Ja, hier ook

Hier liggen ze ook in een breuk om die reclame. En sinds ik ze de clou heb uitgelegd, vallen ze helemaal van de bank van het lachen ;-)

Mickey
Erg leuk ja

Wij liggen ook steeds in een deuk :-)

Bintje
Leuk

Ja, hij is echt geweldig. Zoon van 9, zelf een computerspelletjesfan, kan hem wel 10 keer achter elkaar bekijken en krijgt de slappe lach.

branca2
Jaaaa

Ik vind hem ook super en man en kids krijgen ook iedere keer een lachkriebel als hij op tv is.

Roos
Snap hem niet...

Die andere reclames van bol.com zijn allemaal zo van; vraag je om de film rocky krijg je een rok, vraag je om de film 101 dalmatiers, krijg je echte honden ed. Maar wat is dan de clou bij deze reclame? Er is toch geen sing star spel wat ook heel eng is? Of wel?
Verder is hij wel grappig inderdaad, die blik van dat meisje...Maar in relatie tot de rest van de reclames ben ik steeds maar de clou aan het verzinnen.
Roos

Mickey
De clou

... is iets van: hier vind je een spel dat wél bij je past.

Nerina
Ja leuk

Ik vind hem ook erg leuk, meestal spoel ik reclames door, maar mijn interesse werd gewekt door de orc(?) die ik in een flits voorbij zag komen en ik dus heb ik hem maar even teruggespoeld. Geweldig!

Roos
Clou

Hm, oke, dan is het dus een anders soort reclame dan de anderen in deze reeks van bol.com. Jammer wel, en daarom toch wat goedkoop. Net alsof ze dus niet meer genoeg andere dingen konden verzinnen. Want dit spel bestaat dus helemaal niet, dus loop je ook niet het risico dit te kopen voor je kind.
Maar misschien ben ik wel een iets te kritische reclame kijker :-).
Roos

Bintje
Nou

Ik vond die reclame van Rocky nou net helemaal niet leuk. Zeer flauw en erg voor de hand liggend. Deze nieuwe reclame vind ik zo leuk, omdat dat meisje denkt dat ze een karaokespel doet, maar in een vechtspel terecht komt. De mengeling van de 2 spellen vind ik juist zo grappig en dan ook nog dat (stomme) liedje van Ozone erbij. Verder kloppen de details vrij goed, oa hoe de monsters kijken en aan het einde "you lose". Het geheel werkt op mijn lachspieren en die van onze kinderen, mn op die van zoon.

Marmar
Nieuwe bol-reclame's

... met het thema 'wat bij jou past'. Zoals http://nl.youtube.com/watch?v=za3U21Z-vgg&feature=related (Deep Throat ipv Het Kleine Huis op de Prairy).
Ik vind ze wel leuk!

Mamasan
Geweldig!

Ik vind hem erg leuk. De leukste blijft die met de gehele 'Bont' collectie.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.