Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Redactie Ouders Online

Redactie Ouders Online

20-09-2019 om 12:58

Gezinnen gezocht voor videoreeks Ouders Online

Voor een nieuwe videoreeks voor Ouders Online zijn we op zoek naar gezinnen die het leuk vinden om te praten over verschillende opvoed- en ouderschapsthema's. Vragen over jullie manier van opvoeding, beeldschermgebruik of driftbuien komen allemaal voorbij.
In totaal zullen we 10 onderwerpen bespreken (alles wordt in 1 middag opgenomen). Per onderwerp maken we een video en zo ontstaat er een videoreeks waarin we elke aflevering een ander thema bespreken. De video's worden zowel op de website als op onze social media kanalen geplaatst.

Omschrijving
We zijn op zoek naar verschillende gezinssamenstellingen en gezinnen van verschillende leeftijden (gezinnen met kinderen van baby tot puber)!

Periode
De opnames vinden plaats bij jullie thuis, bijvoorbeeld op de bank of aan tafel. Datum in overleg, qua tijdsbestek moet je denken aan een hele middag.

Wat bieden wij?
Een enorm leuke ochtend/middag voor jou en je gezin, leuke publiciteit en een kleine vergoeding in overleg.

Reageren / meer informatie
Lijkt dit jou en de rest van je gezin leuk? Stuur dan een mail naar [email protected] waarin je wat meer vertelt over wie jullie zijn.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.