Home » Forum » Gezocht vrolijke gitaarrock

Gezocht: vrolijke gitaarrock

Ben jij al begonnen met seksuele opvoeding?

Of wil je weten hoe je dit kunt aanpakken? Deel jouw ervaringen hier!

11 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
eltie
Gezocht: vrolijke gitaarrock

Mijn zoon van 5 wil met zijn vriendjes bij een feest van school een nummer op de gitaar "playbacken". Ik zie het al helemaal voor me: 4 van die mannetjes die staan te rocken op het podium. Ik ben benieuwd of ze tegen die tijd nog durven. Maar goed,nu zoek ik een vrolijk, swingend nummer dat niet te lang duurt en waar veel gitaar op gespeeld wordt. Iemand een idee?

mopperkont
The ramones!
Bastet
Zz top

Ook lekker rechttoe rechtaan: ZZ Top!
Bastet

Triple
Deze?

Gouwe ouwe van Normaal, zoals: Oerend Hard.

Of iets van 10cc: Good Morning Judge, Silly Love of Rubber Bullets.

Jujube
Catapult

Deze is supercool (uit 1974) : Catapult met 'Teenybopperband' http://www.youtube.com/watch?v=TXKHqlkC894
Groet,
Jujube

Yvon Meijer
Hmm

Ik ken ook wel erg veel leuke rocknummers uit de jaren 80 (én ik ben nogal een grote Ramones-fan..), maar misschien is het wel wat stoerder om een nummer van een hippe rockband van nu te kiezen? Frans Ferdinand bijvoorbeeld, 3 gitaren (1 bas); Take me out http://www.youtube.com/watch?v=x_9GR9kdZ3o&hl=nl Do you want to http://www.youtube.com/watch?v=uxNVYj5ifls&feature=related (met leuke gitaar-bewegingen)
Of anders The Strokes, Artic Monkeys, The Kooks enz..
Succes! Yvon.

eltie
En het is geworden...

Het nummer van de Ramones. Precies wat ik zocht: stoer, vrolijk, niet te lang en een meezingbaar "refrein". Zoon vond deze ook het cool'st. Ideaal, ouders online!
Bedankt allen, Eltie

Yvon Meijer
Ramones-kids-tip

Zoek dit eens op, Ramones-songs gezongen met kinderen, niet braaf maar echt op z'n Ramones, erg leuk: Brats On The Beat: Ramones For Kids.

Temet
Ramones en kids

En verder op het thema 'Ramones voor de kleintjes" - op zoons creche liep een peutertje rond in een Ramones-shirtje (zwart met witte opdruk). Moeder bleek het bij Pinkpop te hebben gekocht, en zei dat er(ik had het niet gezien) Hey Ho Let's Grow! op stond. Ik was een tikje jaloers...

Groeten,

Temet

Massi Nissa
Ooooh temet

Zo'n shirtje zou ik ook wel willen voor onze eigen wildgroeier :-). Ik had trouwens nog een tip: ik vind de liedjes van The Presidents of the United States of America erg geschikt voor jongere kinderen, en dan vooral de dierenliedjes. "Little blue dune buggy" vind ik de allerleukste, en volop gitaar. "Peaches" is ook geweldig.
Groetjes
Massi

Yvon Meijer
Temet

In dit zelfde thema heb ik ook gelezen: Hey! Ho! Let's Go... To Preschool! ook leuk :-)

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.