Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

inky

inky

21-09-2009 om 16:59

Gogo´s vs voetbalpuzzel

Ben benieuwd welke actie gaat winnen. Moet er echt om lachen, zowel c1000 als AH plannen een `middag` om te ruilen of te puzzelen op 30 september, de acties lopen qua looptijd gelijk. Hier heb ik al 2 gogo fans omdat het op school echt een hype is, maar zoonlief is toch ook wel in voor alles wat met voetbal heeft te maken...

nee, ik weet ook wel dat een heleboel van jullie niet meedoen met spaaracties en gaan voor de goedkope boodschappen bij welke andere super dan ook... daar gaat het niet om.

reina

reina

21-09-2009 om 17:06

Wat is de clou?

Ik kreeg vandaag een stapeltje puzzelstukjes bij AH, geen idee wat de bedoeling ervan is, puzzels van voetballers sparen?

Jolijt

Jolijt

21-09-2009 om 17:16

Reina

Er zijn 24 kaartjes met ieder 6 puzzelstukjes, heb je ze alle 24 is de puzzel compleet. (nrs staan binnenin)

reina

reina

21-09-2009 om 17:48

Jolijt

Bedankt, ik heb ze aangepakt omdat mijn neefjes ze mogelijk sparen, maar ik had geen idee wat de bedoeling is :-)

Jaymza

Jaymza

21-09-2009 om 21:37

Aha

Ik kreeg alleen maar dezelfde kaartjes, snapte het al niet.

Jaymza

Starry Night

Starry Night

21-09-2009 om 23:43

Die gogo's

Ik snap er werkelijk geen drol van. Mijn zoon van 9 heeft een paar dagen terug uren met een club jongens de ingang van de C1000 staan blokkeren op jacht naar die dingen. Hij scoorde er vier, omdat hij dat bedelen eigenlijk erg genant vond. Die vier waren daar ook het resultaat van: die werden hem toegestopt omdat hij de meest bescheiden bedelaar was.
Ik wil het hem niet verbieden (want hij gaat zijn gelukkige gang maar), maar ik vínd het belachelijk... Ik vind het nog lelijke goedkoperige dingetjes ook. En over twee jaar - weet ik nu al - mogen ze allemaal in de vuilniszak van hem, de wuppies en fluppies (of hoe heetten die leeuwtjes) achterna.

Starry Night

Starry Night

22-09-2009 om 08:50

Pelle

Wij zijn niet zo opruimerig, dus het uitmesten der kinderkamers zitten soms vrij lange periodes tussen;-)
Ooit spaarde mijn zoon (en ik, ik ontken het niet, we waren even fanatiek) dierenkaartjes bij De Super. Die heeft hij nog steeds en het boek waar ze in zitten bladert hij geregeld door.
Maar die gogo's vind ik dus gewoon echt niet leuk. Ze zijn dan ook niet voor mij gemaakt;-)
Dat ik verder niks tegen acties heb (integendeel soms...) moge blijken uit een blog dat ik ooit schreef over dit onderwerp: http://www.vkblog.nl/bericht/150588/Fijne_Acties
Als je zin hebt om te lezen uiteraard;-)

100%mama

100%mama

22-09-2009 om 09:30

Helemaal hot

en geen idee wat we ermee moeten, hahaha, die gogo dingen. Maar goed, we doen er dus vrolijk aan mee en idd over een half jaar verdwijnen ze de prullebak in de mac donald spullen en de wuppie's achterna, ach, heb ik weer wat te doen, hahaha

Tango

Tango

22-09-2009 om 21:42

Gogo's

Hier is de gogo-koorts ook toegeslagen. Beide kinderen sparen, maar doen er verder niets mee, ja, kwijtraken. Tangozoon nam er 1 mee naar school die meteen werd ingepikt door een 'vriendje'.
Weet iemand eigenlijk wat het precies zijn voor poppetjes, is het van een tv-serie ofzo???
AH-voetbalpuzzels hebben we niet, we kopen niet bij AH en daar maak ik ook geen uitzondering voor weten de kinderen. Met de voetbalplaatjes was dat ook zo. Toch hadden ze toen stapels kaarten van allerlei vriendjes gekregen die inmiddels alweer grotendeels de vuilnisbak hebben bereikt.
Ik vind dit soort acties eigenlijk een beetje vervelend, ik hoor dat er mensen zelfs min of meer overvallen worden door kinderen die gogo's willen. Daar mogen die van mij echt niet aan meedoen.

Puck2

Puck2

23-09-2009 om 10:32

En vergeet suske en wiske niet

... Momenteel loopt er ook een actie bij diverse supermarkten waaronder DEEN een actie waarbij je Suske en Wisle plaatjes moet plakken om zo een heel stripverhaal bij elkaar te sparen.

Hier zij het....

de Suske en Wiske stickers! Bij ons bij de boni. Dochter heeft van haar zakgeld het boek gekocht. We komen ook geregeld bij de AH dus zullen ook wel was puzzelstukjes krijgen, maar die mag ze dan weggeven aan kinderen uit haar klas.

yadira1980

yadira1980

24-09-2009 om 09:24

Iedereen ...

die niks met z'n puzzelstukjes van de ah doet, mag ik er hier voorzichtig om vragen? heb al een groot deel, maar wil 'm graag compleet hebben voor zoon :-)
verzendkosten vergoed ik uiteraard desgewenst!
mailen kan naar [email protected]

Starry Night

Starry Night

25-09-2009 om 12:55

Yadira

Herinner me ineens hoe ik ooit een handje dubbele plastic voetballertjes heb afgeleverd in Bodegraven bij een blijde OOL-moeder;-)
Puzzelstukjes heb ik niet;-)

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.