Home » Forum » Gouden kofferjacht 2803 in amsterdam

Gouden kofferjacht (28/03 in amsterdam!)

8 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Lys Lionne
Gouden kofferjacht (28/03 in amsterdam!)

Zoals misschien wel meer forummers hier, doe ik natuurlijk ook mee aan de gouden kofferjacht van de postcodeloterij. Puur op de gok heb ik zojuist het juiste postcodegebied geraden waar de koffer met 5000 euro aanstaande zondag ligt: 1017 (Amsterdam). Zondagavond worden in de tv show de twee bijbehorende letters bekend gemaakt. Dus Amsterdammers hier: SUCCES MET ZOEKEN!!

Lys Lionne
1017 lz bij de ingang van de bank

De koffer met 5000 euro ligt op postcode 1017 LZ, voor de ingang van de bank....

Zijn er hier Amsterdammers die daar in de buurt wonen?!

Biene M.
Helaas niet,

Dat is in de grachtengordel. Maar wel bedankt voor de tip, als ik tijd had gehad was ik misschien wel gaan kijken :-)

Fatima
Waarom

Waarom moet zo'n koffer nu weer in de grachtengordel terecht komen?

Puck
Tja fatima

... hij moet toch ergens komen te liggen. Als ik zie hoe vaak grote prijs bij mensen terecht komt die het echt goed kunnen gebruiken en er heel veel aan hebben dan kan ik ook zeggen: waarom moet het altijd bij minder gestelden terecht komen. Dat is net zo'n zinloze opmerking.

Fatima
Voor puck

Wordt die koffer ook at random daar neergezet? Vorige week lag die onder een stoel bij een tv programma. Dit is toch geen postcodeloterij waar een notaris het nummer trekt? Dan is het onzin om te zeggen dat die vaker in Oude Pekela moet vallen dan in Wassenaar.

Puck
Fatima

Volgens mij wel en aangezien Amsterdam meer postcodes heeft dan een gehucht zal de kans groter zijn dan hij daar terecht komt.

Lys Lionne
Vorige week?

Misschien verwar jij dit met een ander programma Fatima? Want bij mijn weten is dit namelijk de 1e koffer van dit seizoen (5 weken) die buiten neergelegd wordt...

Daarnaast is het zo dat de eerste VINDER recht heeft op die 5000 euro, het is dus niet zo dat de prijs per defenitie naar de rijkere medemens gaat die woont in de wijk met deze postcode.

Kijk anders eens op deze site: http://www.miljoenenjacht.nl/?brongroep=5214&broncode=1305&utm_source=se...

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.