Home » Forum » Graag aandacht voor een goed doel wie heeft er nog oude mobieltjes

Graag aandacht voor een goed doel: wie heeft er nog oude mobieltjes?

Ben jij al begonnen met seksuele opvoeding?

Of wil je weten hoe je dit kunt aanpakken? Deel jouw ervaringen hier!

12 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Genista
Graag aandacht voor een goed doel: wie heeft er nog oude mobieltjes?

Graag wil ik even de aandacht vestigen op een oproep van Boeb in Vraag en Aanbod.
http://www.ouders.nl/cgi-bin/TMMforum/NFshowpost.cgi?sinds=1&template=1&...
Haar dochter is heel druk doende om oude mobieltjes te sparen voor Stichting de Opkikker. Nu weet ik van zeer nabij dat die stichting echt heel goed werk doet. "Stichting Opkikker verzorgt Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind, zodat na veel vervelende dagen de leuke dagen toch nét iets langer duren!" En dat is werkelijk zo. En niet zomaar een uitje, ze houden echt rekening met de voorkeuren en mogelijkheden en onmogelijkheden van het hele gezin dat ze zo'n dagje uit bezorgen. Hun werk is in feite onbetaalbaar.
Vandaar een hartelijke aanbeveling!

Mickey
Yes

Mooi doel!! Van hieruit gaan er over een paar dagen 5 ouwe koelkastjes op de post :-). Ik hoop dat Boebdochter haar record gaat halen!

Temet
Dank, genista

Ik kijk nooit in vraag en aanbod, dus bedankt, want volgens mij zag ik laatst nog een koelkastje slingeren dat nodig een nieuw baasje moet.

Groeten,

Temet

Sancy
Heel goed!

Fijn dat je dit nog even onder de aandacht brengt Genista, het is zo'n eenvoudige manier om een steentje bij te dragen aan dit waardevolle werk!
Ik ga zo nog even wat medestudenten mailen met het verzoek wat oude mobieltjes mee te nemen naar college :-)

Guinevere
Oh ja

Oh ja, goed dat je het zegt, op het werk staat zo'n inzamelbak van de Opkikker. En de kinderen vinden het niet eens leuk meer om met een afgedankte telefoon te spelen, dus....

Tineke
Guinevere

Dat is 't 'm nou net. Hier op de scholen ook van die bakken. Maar de lol voor dochter Boeb is dat je 'm daar niet in kiepert, want zij wil 'm verzamelen! :)

Boeb
Oh, super!

Dank genista, ik weet dat er veel mensen niet in vraag en aanbod komen, misschien knijpt de forumbeheerder wel een oogje toe tis tenslotte OT hier.

Voor wie nog iets in de aanbieding heeft, je zou dochterlief heel blij maken! Mail me dan op boebboeb@gmail.com, ze hoeven het niet meer te doen, opladers etc hoeven ook niet, koelkasten mogen, bijna uit elkaar vallende mogen ook, of degene die allang in een kastje liggen en maar liggen te liggen. Je steunt een erg goed doel en je maakt dochter heel blij!

Txs all!

Boeb

Genista
Nog even snel een keertje up

Omdat ik het Boebdochter zo van harte gun. Ze heeft al zo haar best gedaan om veel mobieltjes te verzamelen, ze mag ze onder belangstelling van de pers aanbieden, dan moet je toch wel met een respectabel aantal foontjes komen :-) Vandaar dat ik nog éven hier de aandacht trek in de laatste dagen:
http://www.ouders.nl/cgi-bin/TMMforum/NFshowpost.cgi?sinds=1&template=1&...

Puck
Sttt genista (en anderen)

Boebdochter weet nog niets over hoe en wat er gaat gebeuren bij het aanbieden dus als jullie rechtstreeks contact met Boebdochter opnemen dan niets daarover zeggen...

Genista
Natúúrlijk niet!

Maar ze leest hier ook niet zelf, denk ik :) Ik hoopte alleen nog wat mensen te bewegen op de valreep hun mobiel naar haar te sturen.

Boeb
Neuh

Dochterlief leest (natuurlijk) hier niet mee. :)

Nog 9 dagen....dan wordt het hopelijk een feestje voor haar :)

boebboeb@gmail.com

Boeb

Genista
En ook vandaag

Even op :-)

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.