Home » Forum » Grappig voorval

Grappig voorval

Heeft je baby moeite met doorslapen?

Met deze tips heb je gauw weer een fijne dromer in huis!

9 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
margje van dijk
Grappig voorval

Een blunder durf ik dit niet te noemen, en ik weet ook niet of ik het grappig opgeschreven krijg, maar volgens mij is dit wel een voorval om even te vertellen.

Ik moest gisteravond met de auto naar het centrum omdat ik iets groots had gekocht en moest ophalen. Ik probeerde zo dicht mogelijk bij de winkel te parkeren, en dat was op een parkeerterreintje aan de achterkant. De parkeerplaatsen zijn daar heel klein, en toen ik mijn auto er weer uit probeerde te draaien ging ik met mijn trekhaak tegen een andere auto aan die op de tegenoverliggende plaats geparkeerd stond.

Aaargh! Ik hoorde het tikje, realiseerde me dat ik er tegenaan gereden was, en wilde dus gaan kijken. Maar ik stond op dat moment met mijn auto letterlijk volledig de doorgang te blokkeren, en er kwamen een paar fietsers aan die er langs wilden, dus ik moest toch eerst die auto even draaien voordat ik poolshoogte kon gaan nemen.

Terwijl ik bezig was zag ik ineens een man woedend op mijn auto afkomen, keihard schreeuwend. O jee. Blijkbaar de eigenaar van die andere auto, die net gezien had wat er was gebeurd. Hij gebaarde woest en blokkeerde mijn auto. Dus ik draai mijn raampje naar beneden, maar voordat ik ook maar iets kon zeggen begon hij al te tieren: "KUN JE NIET UITKIJKEN, JE ZAT TEGEN MIJN AUTO, EN NOU ER SNEL VANDOOR ZEKER?!!", enzovoorts. Toen hij heel even bedaarde kon ik snel zeggen dat ik alleen maar even de auto recht wilde zetten om die meisjes er langs te laten. "MAAR JE DAN TOCH OP Z'N MINST EERST WEL EVEN SORRY ZEGGEN, OF NIET SOMS?!", brulde hij voort. Dus ik zet het op een loeien en brul keihard terug: "SORRY!!!". Heel even was het stil. Toen brulde hij weer op dezelfde toon: "OKEE!!!". Daarna vroeg ik, op normale toon: "Maar zullen we even kijken wat er aan de hand is met uw auto?". Zegt hij, ook op normale toon: "Ach nee joh, kan gebeuren, en op die auto van ons valt dat toch niet op".

En hij liet me wegrijden.

Margje

wendelien
Sketch

niks meer aan doen!

bibi63
Haha

vroeger zeiden we: je mensen en fietsbellen...
Gr. Bibi

Massi Nissa
O geweldig

Ik heb hardop gelachen. Ik zie het voor me. Het lijkt wel het script voor een SIRE-filmpje!
Groetjes
Massi

Monet
Heerlijk

Je toverde een grote grijns op mijn gezicht!

Biene M.
Bedankt!

Wat een prachtige anekdote!

sus-anne
Super

wat heb je dat weer geweldig verwoord,ik zit me rot te lachen!

oregano
Lol :)

wat grappig! Zag het voor me....

koentje
Ik ook

☺☺☺☺☺

Onderwerp gesloten

Begrijpend lezen: zo wordt het weer leuk

Lees hier tips voor thuis om je kind erbij te helpen.