Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Beer

Beer

24-05-2013 om 15:00

Haha; voor de 1e keer "iets" laten waxen

Ja, ik weet het; malle boodschap maar moet het gewoon even kwijt. Gisteren voor de 1e keer mijn onderbenen laten waxen. Wilde het al heeeeel erg lang laten doen want was dat scheren zo beu op een gegeven moment. Heb geen oerwoud op mijn benen maar ik zag het al helemaal voor me: een maand lang heerlijke gladde beentjes
Maar niemand in mijn omgeving had er ervaring mee dus ik was zo benieuwd of het heel veel pijn zou doen. Nou; voor iedereen die ook nieuwsgierig is: dat viel dus wel erg mee en het resultaat is geweldig. Alleen mijn kuiten waren wat gevoeliger. De "wax-dame" in kwestie was wel erg resoluut dus misschien viel het daarom ook wel mee.

In ieder geval; ik wilde het even delen. Nou nog een zomerzon voor al mijn leuke vrolijke jurkjes haha. Enne volgende keer maar eens zo een Brazilian wax proberen haha.

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

@beer

leuk te lezen! ter verduidelijking, mijn dochter is in april begonnen met training tot wax technician en zal 6 juni examen doen en daarna in Amsterdam in the Wax Bar beginnen. Ik heb me in ieder geval opgegeven als examenmodel Ze had in ons woonland (spanje) al een opleiding tot schoonheidsspecialiste gedaan, dus met het harsen had zij (en ik dus ook) al ervaring.
Waar heb je het laten doen?

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.