Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Smartie

Smartie

15-05-2009 om 20:34

Hb counseling voor volwassenen

Ik ben op zoek naar een counselor/therapeut die affiniteit heeft met hoogbegaafdheid. Het zou helemaal mooi zijn als het iemand is die iets kan met de combinatie HB en werk. Daarbij het liefst iemand die een praktijk in de provincie Utrecht heeft. Iemand een tip?

Smartie

heldertje

heldertje

15-05-2009 om 21:35

Ik sluit me aan bij je vraag

..heb de afgelopen maanden bij een 'gewone' coach voor een flink bedrag mijn neus gestoten. Ze zei dat ik moet accepteren dat de dingen zijn zoals ze zijn en dat ik nu eenmaal met minder uren het zelfde voor mekaar krijg, dat ik in mijn perfectionisme vastloop als ik gewoon lekker rustig door wil kunnen werken zoals anderen.

Zelf weer gaan googlen, kwam ik hartstikke goede info tegen op eduratio.be (over 'Mindset' van Carol Dweck). Wat daar stond over hoe je zelfbeeld en je leerervaringen bepalen hoe je werkhouding vorm krijgt maakte een hoop duidelijk.

Soms is begrijpen toch prettiger dan accepteren. Ondertussen is wel mijn geld op, althans het potje voor dit soort dingen. Dus als ik nog een keer hulp zoek, en daar neig ik wel naar, wil ik zeker weten dat ik goed zit.

Sorry voor het eigen verhaal, wilde even uiteenzetten hoe het kan lopen als je niet naar een gespecialiseerd type gaat. Woon trouwens in U.

kokkertwaiffie

kokkertwaiffie

16-05-2009 om 21:32

Andere site

Kijk eens op het forum van hiq.nl, ik denk dat daar wel mensen zijn die iemand weten??

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.