Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

tonny

tonny

09-04-2009 om 20:04

Heb je wel eens iets weggegooid...

... waar je later spijt van kreeg?

Ooit had ik een schrift met opstellen. Was in 4 Havo, denk ik. Onze leraar gaf ons een stencil met daarop, gecodeerd, alle fouten die je zou kunnen maken. Die code schreef hij bij het corrigeren in de kantlijn van het opstel, zonodig. Ik zou dat schrift en dat stencil graag nog hebben!
Ik kan me niet herinneren dát en wanneer ik het heb weggegooid, maar het is nergens meer.

Wat ik ook had willen bewaren:
Bepaalde kledingstukken (met veel zorg en vakkundigheid door mijn moeder gemaakt) die ik had toen ik rond de 18/20 was. Ik had ze nu niet meer gepast, maar het had me leuk geleken mijn dochters er even in te verkleden en het verleden even te doen herleven - maar dan nieuw.

Tonny

Guinevere

Guinevere

09-04-2009 om 21:08

Zeker

Eigenlijk gebeurt het me best wel vaak dat ik bedenk dat ik iets heb weggedaan wat ik best nog had kunnen dragen. Bijvoorbeeld een krijtstreep gilet dat ik vást nooit meer zou dragen, snik. En die cowboylaarsjes met franje die ik vroeger had. Cool waren die.
Maar voor het overige zou ik willen dat ik eens wat meer durfde weg te smijten, wat moet ik toch met zo'n volgestouwd huis, het is voor een groot deel ballast. En dan te bedenken dat een groot deel van mijn fijne leefruimte er door wordt ingepikt. Maar ja, ik moet bijv. beslíst 15 koffiemokken hebben, want stel je voor dat we een keer een huis vol mensen hebben.

Lys Lionne

Lys Lionne

09-04-2009 om 22:21

Ja...zucht.

Ik heb in mijn jeugd wat nare dingen meegemaakt en heb al mijn dagboeken uit die jaren weggedaan toen ik voor mezelf besloten had dat ik 'klaar' was met het verleden. Stom, want ook al was het een moeilijke tijd, het is wel een deeltje van mij en het lijkt nu wel of ik een klein stukje Lys heb weggegooid..........

Tirza G.

Tirza G.

09-04-2009 om 22:58

O ja

Cassettebandjes met ik denk ruim 100 verschillende versies van Yesterday van de Beatles. Achtergelaten bij ex, ik vond het toen ballast. Hád ik ze nog maar.....
Verder niets eigenlijk. Ik kan vrij goed ruimen, man helaas niet :-)

Tirza

Brieven

Liefdesbrieven van ex-vriendjes. Soms zo leuk om na te lezen, maar ik heb ze weggegooid. Zo zonde, als ik eens zin had om te lachen pakte ik ze er altijd bij!

Linda

Monique D*

Monique D*

13-04-2009 om 23:41

Als ik die dingen nog terug kon halen..

Mijn door mijn moeder zelfgemaakte lievelingspop met "gouden haren" (haar was gemaakt van geel wol met glimmend gele strookjes papier erdoor heen gedraaid) die ik overal meezeulde als klein kind.
Mijn pop die zelf kon zingen als je een klein plaatje in een gleuf in de rug duwde. Mijn moeder zei nog dat die pop in deze tijd fantastisch zou zijn!
Mijn agenda van de middelbare school, vol met moppen, kreten over vervelende leraren en foto's van John Travolta & Olivia Newton John en nog wat artiesten uit die tijd!
Mijn dagboeken en verhalen die ik zelf typte op de typemachine van mijn vader!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.