Home » Forum » Heel veel vrije tijd waarmee vullen

Heel veel vrije tijd, waarmee vullen?

5 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
trijntje71
Heel veel vrije tijd, waarmee vullen?

hier de luxe van vier maanden vrij, ik heb nog tot begin december dan is het klaar met alle overuren, vakantieverlof, ouderschaps etc. Ik volg een cursus, heb al heel wat boeken uit, probeer vaker te sporten (kan nu helaas niet meer roepen dat ik geen tijd heb), al verschillende tentoonstellingen bezocht.
Vroeg me alleen af: wat zouden jullie doen? Ben gewoon benieuwd, misschien is er nog iets dat me op een idee brengt, waar ik nog niet aan heb gedacht. Ik doe nu vooral de dingen die ik ken (behalve dan de cursus). Ik vind het juist leuk om ook nieuwe dingen te proberen (ik hoop dat jullie mijn gevoel begrijpen). Kan alleen geen bakken met geld kosten (het moet toch ergens vandaan komen).

Pluk53
Project(jes)

in ieder geval zaken die "afgerond" kunnen worden in de periode. Wat dacht je van huis ordenen ( opruimen, wegdoen, schilderen, repareren). Administratie pico-bello op orde brengen. (verzekeringen/belasting/rekeningen/abbonnementen). Bijpraten met vrienden.

maan.
Tja

Geen idee wat je zelf leuk vindt om te doen.. wat mij zo even te binnen schiet..
-kinderkamer opnieuw behangen
-oude foto's uitzoeken en inplakken
-sinterklaasgedichtjes/surprises maken
-schuur eens helemaal uitpuinen

Damajo@
Kleren maken

Ik maak zelf kleren, ondanks dat ik niet veel tijd heb sinds ik 4 dagen pw werk.Ik heb 1x per 2 weken naailes bij iemand thuis.
Deze week lekker vakantie, heb net een mooie wollen jurk met bloemen gemaakt. Ik zag in Alkmaar zoiets hangen voor 109 euro, nu heb ik 'm zelf gemaakt voor 17 euro :))

Heb nog 2 lapjes liggen dus na deze week zie ik er weer helemaal hip uit !

Een machine kan je tweedehands kopen of tijdelijk van iemand lenen om te kijken of je het leuk vindt.

Damajo

Polly Shearman
Bakken

Ik heb een taarten boek, dus als ik een keer echt niks te doen heb ( of gewoon als ik zin heb) kies ik een taart en ga ik die maken, das niet makkelijk hoor. Ingredienten zoeken is al lastig en daarna nog zorgen dat hij er uit ziet als op de foto!
maar mijn gezin is heel blij met mijn projectjes en ik heb ook genoeg vriendinnen in de buurt wonen die komen proeven of het gelukt is~!

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.