Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Kaaskopje

Kaaskopje

03-10-2011 om 01:29

Heerlijk gedanst

Een paar weken geleden vatten vriendin en ik het plan op om naar een 40 Up Party te gaan. Helemaal leuk met muziek uit 'onze tijd' (jaren '70/'80). Gisteravond was het zover en we hebben het behoorlijk lang volgehouden op de dansvloer. We hebben ons voorgenomen om dit vaker te doen.
Zo'n party is voor een groot deel bedoeld om veertigers gewoon weer eens een leuke dansavond te bezorgen met een sausje van jeugdsentiment en zonder het gevoel te hebben als 'ouwetje' een modderfiguur te slaan tussen de jeugd. Ik moet wel bekennen dat ik me na afloop toch wel een ouwetje voelde. Mijn knie protesteerde hevig van al dat gedraai. En dat terwijl er een half jaar geleden nog niets aan de hand was, toen ook na een avondje op de dansvloer.
Doen jullie dit soort dingen nog wel eens?

Kaaskopje

Kaaskopje

03-10-2011 om 01:30

Veertigers

Zo'n party is voor een groot deel bedoeld om veertigers ==
veertigers en ouder moet dat zijn.

Rieke

Rieke

03-10-2011 om 08:51

Bij ons in 't durp

hebben ze een keer in de zoveel tijd een classic night. Dat is bedoeld voor 304050 plus, muziek uit de jaren 70/80. Nooit geweest, maar schijnt groot succes te zijn. Vooral een feestje van oude bekenden tegen komen en swingen zoals vroeger. Ik kom niet daarvandaan dus ik ken vrijwel niemand. Voel niet zo de behoefte om te gaan. Ik doe een sport waarbij ook muziek uit die jaren wordt gedraaid en kom wel aan mijn trekken met bewegen op muziek.
Voor jou leuk Kaaskopje, moet je zeker vaker doen, lekker even terug in de tijd en ook nog goed voor de lichaamsbeweging. En de muziek is zonder meer beter dan wat ze nu draaien, haha.

Fiorucci

Fiorucci

03-10-2011 om 12:37

Hier...

Hier in het jongerencentrum worden wel zulke avonden georganiseerd, maar ik ga zelf liever naar een goed concert. Zo ben ik laatst met mijn 14 jarige zoon naar een metalconcert geweest in datzelfde jongerencentrum met drie bands, was erg leuk.

Inderdaad joyeux

Als ik nog één keer Relight my fire moet horen....

skik

Tirza G.

Tirza G.

03-10-2011 om 13:44

Gister op de radio

Een programma met muziek die het tussen 1970 en 1990 eigenlijk net niet haalde, terwijl dat toch jammer was. Zaten érg leuke dingen tussen, van bijv. de oprichter van DuranDuran die er uit stapte voor ze doorbraken - dat soort verhalen er bij. Erg onderhoudend.
Kan alleen maar hopen dat al die mensen in de kilometerslange files Zeeland uít dat ook vonden :-)

Tirza

Kaaskopje

Kaaskopje

03-10-2011 om 14:43

Oude muziek zat

Ik heb bij oude muziek echt 'sentiment'-gevoelens. In het dagelijks leven zal ik het niet snel aanzetten. Daarvoor geniet ik nog veel te veel van wat er nu gemaakt wordt. Maar zo eens in de tijd een feestje van herkenning vind ik wel heel geinig. Man en ik zijn ook fervente kijkers van de Top 2000, Top 2000 a gogo, of hoe het ook weer heet, in december. Sommige nummers waardeer ik nu ook meer dan in de tijd dat ze in de Top 40 stonden.

Kaaskopje

Kaaskopje

03-10-2011 om 14:45

Fio

Ik zou ook nog dolgraag naar concerten gaan, maar ik vind het gewoon veel te duur. Als ik zie dat Coldplay (om een favoriet te noemen), of Adèle, hier komt, dan bijt ik even op mijn hand om niet te gillen van hebzucht, maar ik heb het er gewoon niet meer voor over.

Fiorucci

Fiorucci

03-10-2011 om 16:36

Kaaskopje

In kleinere zalen zijn de concerten beter te betalen, dit was 2 tientjes per persoon. En vergeet de festivals niet, mijn zoon is dit jaar geloof ik naar 14 gratis festivals geweest.

Fiorucci

Fiorucci

03-10-2011 om 16:36

Oude hits

Ook een reden voor mij om niet naar zulke avonden te gaan, de muziek die ik luisterde en soms nog luister wordt daar nooit gedraaid.

Kaaskopje

Kaaskopje

03-10-2011 om 19:48

Fio

De zaal hier in de buurt waar nog wel eens grotere concerten voor minder dan de topprijzen voor de kaartjes, worden gegeven sluit met ingang van 2012 de deuren. Onbegrijpelijk, maar het schijnt te duur te zijn om dat open te houden. Ik verbaas me al een hele tijd over de keuzes die de gemeenteraden maken.
En ik heb de onhebbelijke eigenschap om juist naar de grote concerten te willen, zoals Coldplay en die komen niet in een kleinere zaal.

Faith

Faith

04-10-2011 om 16:59

Yep!

Ik ga regelmatig op za avond naar de disco! Er komen meestal wat ouderen, sommigen ook duidelijk op zoek naar meer dan een avondje dansen, maar vriend en ik staan de HELE avond op de dansvloer! Heerlijk, en dan op de muziek van nu. Die oude muziek hoeft voor mij echt niet meer.. Faith

Fiorucci

Fiorucci

04-10-2011 om 18:42

Kaaskopje

Haha, dat is lastig, zo'n dure smaak....al geef ik toe, als Bowie komt...dan wil ik ook!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.