Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

bibi63

bibi63

14-12-2009 om 21:51

Hilarisch of genant (popstars)

Wie van jullie kijkt naar popstars en heeft het afgelopen zaterdag gezien....?
1 van de kandidaten, een donkere jongen, weet even geen naam, deed een nummer met een aantal sexy danseressen. Toen hij klaar was ging hij met Gerard Joling naar de jury. Alwaar Gerard na korte tijd opmerkte dat de jongen het wel erg leuk vond met de sexy meiden en keek naar het kruis van de jongen ...... Inderdaad er was een enigszins verheven iets te zien...... Patricia wimpelde het een beeetje af, maar Gerard ging er nog een paar keer op in..... Ik vond het wel hilarisch, maar ook heel genant en lullig voor die jongen.
Iemand gezien? En wat vond je ervan?
Groetjes,
Bibi

Puck2

Puck2

14-12-2009 om 22:04

Zoiets weet je van te voren

Ach, als je aan zo'n programma mee doet weet je ondertussen van te voren dat je als ze enigzins de kans krijgen ze je (letterlijk en figuurlijk in dit geval) voor lul zetten. Als je dat niet wilt moet je gewoon niet meedoen. Ik heb het hele programma overigens niet gezien, ben ernstig idols/so you wanne be a popstar/whatever-moe.

Nasha 1st

Nasha 1st

14-12-2009 om 22:25

Vond het ongepast....

aangezien 11 jarige zoon ook weleens meekijkt...

emma43

emma43

15-12-2009 om 09:11

Heb het gezien.

En ik vond het absoluut niet kunnen.Een grapje mag,maar dit was gewoon iemand enorm voor joker zetten.
Ik vind Gerard Joling altijd te ver gaan,vreselijke man.

Joling

denkt dat ie jolig is, maar ik heb al vaker met gekromde tenen en verbijstering zitten kijken.

Heb al eens opgemerkt dat hoe hij aan een jongen zat (zelfs eens een tikje op een bil!) of keek, dat het gewoon seksuele intimidatie is.

Ik kijk meestal niet naar popstars, maar een paar van die momenten heb ik toch gezien, dus ik vermoed dat hij het veel vaker doet.

Kaaskopje

Kaaskopje

15-12-2009 om 11:19

Niet gezien

Maar ik begrijp niet dat Gerard Joling dat soort opmerkingen mag blijven maken. Ik begrijp sowieso niet dat er fans van Gerard Joling zijn.
Ik ben het er overigens niet mee eens dat een jongen van 11 maar naar iets anders moet kijken om dit soort situaties te vermijden. Het is een familieprogramma en niet iets voor boven de 18. Als Gerard Joling dat niet begrijpt moet híj verwijderd worden.

Verademing

Heb het niet gezien, maar gruwel al bij het idee van Gerard Joling. Ik hou ook niet van dat voor lul zetten van mensen in dat soort programma's. Ben niet zo'n idols / popstars fan.
Maar daarom vind ik Mary Poppins en destijds Evita ook echt een verademing!!!! Zooooo anders!!
En So you think you can dance ook, dat is ook gewoon een leuke, goede jury zonder afkrakerij.

Anja

Anja

15-12-2009 om 12:10

Joling

Hoi

Ik heb het ook gezien (volg Popstars op de voet met onze kids) en Gerard heeft vaker van dit soort "lollige" opmerkingen.

Nu moest het kruis van Joshua (zo heette die donkere jongen dus), ook heeft ie wel meerdere keren iets joligs gezegd over de borsten van Patricia (hahaha, oh, wat zijn we leuk....)

Het programma is verder leuk, maar de beide presentatoren mogen ze van mij inruilen voor twee anderen. Nance bakt er ook niet echt veel van, maar Gerard J. is helemaal een ramp.

Z'n t-shirts zijn leuk, daar houd ik het dan maar op, zucht.....

groet Anja

Anja

Anja

15-12-2009 om 12:11

Aanvulling..

Wilde dus zeggen dat nu het kruis van Joshua het moest ontgelden....

Getver, wat is die Gerard toch een rare vent, bah !

groet

Kaaskopje

Kaaskopje

15-12-2009 om 12:11

Mary poppins

Mary Poppins en de voorgangers is vergeleken met Popstars e.d. in mijn ogen ook een stuk ´beschaafder´, maar ook hierbij erger ik me af en toe hoor. Willem Nijholt is vindt ik zodanig met het toneel vergroeid dat het nergens meer natuurlijk overkomt. En waar ik me altijd aan erger in al die programma´s is dat overdreven opbouwen van de spanning. Hup uitpakken die uitslag en na een keer te grappen dat de uitslag spannend is hup vertellen.

Even gekeken

Ja kaaskopje dat ben ik met je eens, de spanning wordt veel te lang vastgehouden.
Overigens heb ik zojuist een stuk gezien van popstars op internet en het kan écht niet wat Gerard zegt. Ik vind het echt wel sneu voor die jongen!

liora

liora

15-12-2009 om 13:15

Berber

Hoi Berber,

Ik kijk naar MP omdat ik MP zo leuk vind, maar die jury is vreselijk. Ook dat overdreven geemotioneerde zodra iemand even gevoelig kijkt, en dan die criteria: je raakte me, je groeit.
En helemaal walgelijk is onze pezazzz god die uiteindelijk het laatste woord heeft. En Frits Sissing, walgelijk. Dan heb ik liever tien keer Gerard J.

Liora

Even gekeken (popstars)

Echt heel sneu, die jongen probeert te blijven lachen maar inwendig gaat-ie dood van gêne. Joling blijft ook maar bezig, de ergste opmerking vond ik eigenlijk nog: "je bent er zo van geschrokken dat je je hand er maar voor houdt". Nu kon echt niemand er meer omheen. En dan met al je familie in de zaal, ik vond het echt héél sneu. Miss. best bij SBS6 passend, maar niks hilarisch aan.

tonny

tonny

15-12-2009 om 18:55

Typisch sbs 6

die zender zoek ik zelf nooit op...

tonny

Amanda

Amanda

15-12-2009 om 19:20

11-jarige zoon, hier ook

Niet gezien maar klinkt te triest voor woorden. Ik ga het maar niet terugkijken denk ik.

Bij miljoenenjacht is ook al zoiets gaande, valt jullie dat ook op? Hoeveel mensen in het publiek hebben wel eens wat met een collega gehad. Hoeveel mensen in het publiek hebben wel eens gedacht na een one-night-stand waar ben ik aan begonnen. Hoeveel mensen in het publiek kijken wel eens stiekem porno.

Wat is dat toch voor trend. Ook niet echt leuke vragen om gezellig met je basisschoolkinderen te beantwoorden.

tonny

tonny

15-12-2009 om 19:27

Rooieoortjesvragen

Het valt me ook op ja, vaker van dat soort vragen waarbij je denkt - hm, het is sowieso mijn humor niet en moet dat nou bij een gezinsprogramma.
Maar misschien was het vroeger ook al zo en was ik zelf minder gespitst op dat soort zaken.

Mary poppins

Vind ik heel leuk maar idd die walgelijke willem nijholt die mag van mij met troon en al zijn pezzzassss door het toneel zakken brrr !ik zet meestal het geluid uit als hij aan het woord is.Frits vind ik eigenlijk wel leuk.

Gelukkig niet gezien

Ik heb ooit per ongeluk 10 seconden van dit programma gezien,dat was genoeg om verder te zappen.Zo te horen is het bepaald niet minder ordinair geworden sinds die tijd.

Damajo

Tirza G.

Tirza G.

16-12-2009 om 22:42

Gerard joling

Ik heb deze scene niet gezien, maar ik kan op zijn tijd wel genieten van Geer. Die man is zó over de top, zó zijn eigen gimmick geworden, zó ongelooflijk ordi dat ik het gewoon weer leuk vind. Volgens mij leidt hij een prettig leven en dat mag ik wel graag zien.
Ik krijg daarentegen enorm jeuk van Rene Froger.

Tirza

Kaaskopje

Kaaskopje

17-12-2009 om 02:43

Geer

maar het past bij het programma en het past bij de zender die het uitzend. Echte SBS TV. °°°
Ik vind hem helemaal niet in het programma passen. Toegevoegde waarde heeft het niet.

Gaan we de toppers evalueren?

Gerard Joling....brbrbrbrbr. Tien ik dirt draadje las kreeg ik al last van plaatsvervangende schaamte. Ik kan er niks aan doen, maar als ik hem langer dan 10 seconden in beeld heb krijg ik zo de kriebels. Echt vreselijk. In combinatie met die oude LUV-Patty dinges is het zo mogelijk nog erger. Ze zullen vast heel veel lol hebben en zo, maar ik kan er gewoon niet tegen.

Sommige over-de-toppigheid kan ik overigens wel hebben, want al ben ik geen Gordon-fan, als ik hem weer eens in een of ander glitterpak vreselijk lol zie staan hebben dan viond ik dat toch wel iets geinigs hebben. Op een of andere manier vermoed ik bij Gordon iets meer intelligentie, hij doet wel raar, maar 'ergens' staat ie er ook een beetje boven, persifleert ie zichzelf een beetje zeg maar. Bij Gerard J. heb ik het donkerbruine vermoeden dat dat stukje zelfreflectie/relativering volkomen afwezig is, en dat de kans dat ie in zijn vrije tijd literaire klassiekers verlindt of de internationale politieke ontwikkelingen op de voet volgt niet zo groot is.

Nou ja, utterly irrelevante posting dit, maar goed, als je min of meer ingesneeuwd bent kun je verder niet zoveel..hahaha!)

Plien

Plien

17-12-2009 om 13:27

Bleeeeegh

Joling. Die vindt vooral zichzelf errrrrrg grappig volgens mij. Ik vraag me bij elk programma waar hij in zit weer af wat de toegevoegde waarde is van meneer Joling die jolig doet in de coulissen.
Goor kan ik iets beter hebben, die komt in mijn ogen niet zo fabelachtig dom over als Geer.
Over Patty B. ga ik het maar helemaal niet hebben ;)

amk

amk

17-12-2009 om 14:09

Haha

ik heb dat juist andersom. Ik kan Goor niet uitstaan en vind (in een over the top outfit) Geer hilarisch.
Zou het iets regionaals zijn misschien?
Ik kom oorspronkelijk uit de regio van Geer en Karin Bloemen.

liora

liora

17-12-2009 om 14:51

Ok stenig me maar

Ok mensen,

Ik vind de Toppers dus leuk. Ik vind Gerard Joling los ook best gaan, alhoewel hij hier te ver ging. Maar ik vind hem vaak best grappig. Ik vind alleen dat hij niet goed kan zingen.
Gordon vind ik op zich heel sympathiek en ook erg geestig. En als jurylid wel soms bot, maar als iemand heel goed is, is hij daarin ook zeer expliciet. En Gordon kan mooi zingen.

En nu nog erger: gisteren zag ik het concert van de Toppers en ik heb spontaan 2 kaarten gekocht voor mei. Nu alleen nog iemand vinden die mee wil, en dat is in mijn vriendenkring erg moeilijk.

De enige die ik echt totaal niet trek en echt wanstaltig vind is: Jeroen van der Boom.

Liora

Kaaskopje

Kaaskopje

17-12-2009 om 19:57

O vast amk

Ik kom uit de 'regio' van Marco, heb nog bij zijn moeder geshopt voor hij bekend was en vind hem toch echt stukken sympathieker en beter dan Geer, ondanks dat ik dagelijks in Geers' geboortestad vertoef:-)

Kaaskopje

Kaaskopje

17-12-2009 om 19:59

Ach liora

Wat heb je aan de Toppers als je bent gestenigd!:-)Zo durfde ik in onze vriendenkring amper te zeggen dat ik Marco Borsato eigenlijk best leuk vond...

reina

reina

17-12-2009 om 21:45

Gister even gezien

Gister stond de tv aan toen de toppers op tv waren. Ik zat achter de laptop en was even te lui om op te staan :-) en heb een poosje gekeken/geluisterd. En nee, ik vind het echt niks, Gerard Joling vind ik een vreemd, over het paard getild mannetje, maar van Gordon krijg ik echt de kriebels, ik heb die man nooit leuk gevonden en hij wordt alleen maar erger, hij vindt zichzelf zo grappig en ik vind 'm zo ordinair, irritant en onsympathiek overkomen dat ik me niet kan voorstellen dat iemand hem wél leuk vindt :-).

amk

amk

17-12-2009 om 22:31

Liora

ik wil wel hoor!!!
Was te laat met kaarten bestellen.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.