Home » Forum » Hoe loopt de film jeepers creepers af

Hoe loopt de film jeepers creepers af?

12 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Polly Shearman
Hoe loopt de film jeepers creepers af?

Ik heb hem gisteren avond laat zitten kijken, maar mijn ogen gingen om 1 uur dicht. Ik heb hem al eens eerder gezien maar weet niet meer hoe hij afloopt, wie weet het wel???

( wakker worden vannacht met achtervolgingswaanzin,waarom kijk ik die horrors nog????)

groet, Polly

Tihama
Www.imdb.com

Het antwoord op al uw film en tv vragen. Even door klikken op full synopsis. Tihama

Polly Shearman
Tihama

full synopsis zie ik nergens staan, en het plot staat er dus niet volledig in...

Tinus_p
Wikipedia
Polly Shearman
Dank tinus

als ik het dus nog 5 minuten had volgehouden had ik het einde gezien, maar door het zo te lezen komt het me niet bekend voor... ? hmmm

Sancy
Ik weet het!

Ze gaan allemaal dood!
Krijg ik nu een punt erbij? ;-)

Tihama
Euh

Ik heb ook even op die link van Tinus gekeken. Ik vrees alleen dat ik meteen weer snap waarom ik geen enkele behoefte voel om horror te kijken......

Ik keek trouwens net op imdb en idd, daar staat alleen een summary. Ik zat je reply vanaf mijn mobiel te tikken, dus geen zin om het zelf na te kijken. En trouwens: bij horror heb ik die zin nooit.

Tihama

Polly Shearman
Het waarom van horror

Ik weet het ook niet! echt niet, maar ik wil ze toch zien, hoewel ik er vaak snachts wakker van word... met hartkloppingen, een opgejaagd gevoel en daarna duurt het nog uren voor ik weer slaap...
het is een soort van slechte verslaving, want ik kijk gewoon toch vaak!! stom he!
nog meer mensen deze afwijking?

Tihama
Nachtmerries

"maar ik wil ze toch zien, hoewel ik er vaak snachts wakker van word... met hartkloppingen, een opgejaagd gevoel en daarna duurt het nog uren voor ik weer slaap"

ooh, toch? Kijk, ik krijg dat ook als ik een horrorfilm zie en dat houdt dan ook nog eens weken aan. Ik heb ooit de stommiteit begaan om I Am Legend te kijken. Ik was notabene gewaarschuwd, maar ik wilde zo graag Will Smith zien. Nou, helemaal mis dus. Die zombies kwamen in mijn droom om 3 uur 's nachts onze tuin in.

Dus ik kijk gewoon geen horror, want ik ga mezelf geen dingen aandoen waar ik me rot door voel.

Maar ik heb altijd begrepen dat mensen die wel graag naar horror kijken hier geen last van hebben. Nu heb ik wel een overactieve fantasie, die wel vaker de werkelijkheid by far overtreft.

Nu begrijp ik dus dat er ook mensen zijn die graag naar horror kijken en daarna toch hartkloppingen krijgen. Nee, Polly, ik begrijp er echt niets van;-)

Tihama

Polly Shearman
Tihama

"Nu begrijp ik dus dat er ook mensen zijn die graag naar horror kijken en daarna toch hartkloppingen krijgen. Nee, Polly, ik begrijp er echt niets van;-) "

ik ook niet.

Tihama
Yeah

Julian McMahon. En een tijdlang ook Eric Dane (Mr Steamy nu in Grey) en Oded Fehr Victor Webster en nog veel meer lekkere mannen;-)

Heus, Cobi: Charmed is geen horror. Welnee. Saw is horror. Nightmare on Elm Street. Carrie etc. DAT is horror. Kijk ik dus allemaal niet.

Charmed is fantasy, romantiek, humor en rijkelijk gelardeerd met mannelijk schoon.

Ik heb laatste seizoen 3 en 4 opnieuw gekeken. Pure porneau;-)

Tihama

Jade
Ach...

...een afwijking wil ik het niet noemen.....ook ik mag graag naar horrors kijken (heb er geen nachtmerries van gelukkig:-))

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.