Home » Forum » Hoera voor europa

Hoera voor europa?

6 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Nasha 1st
Hoera voor europa?
Kaaskopje
Arme nasha

helemaal geen reacties! Alleen daarom al een berichtje:-)
De ellende met 'Europa' is dat het in sommige gevallen goed is dat deze samenwerking er is, maar in andere gevallen bijna schandelijk betuttelend is. Wordt het ene moment een land geholpen door geld wat ook uit Nederland afkomstig is, het volgende moment wordt er in de vorm van 'straf' geen geld uitgekeerd als wij het nodig hebben, omdat 'we' wagen tegen te sputteren. Ik hoop dat er enige wijsheid is bij de stemming hierover.

Nasha 1st
Ja ;-)

ik dacht al, is er nou echt niemand...ik vind het zo kinderachtig (nananana, jullie stemmen verkeerd, gaan we jullie lekker korten, nananana....) Ik ben al niet zo'n voorstander van dat Europa gedoe, en dit helpt niet echt mee....

mirreke
Tja, je kunt het ook anders zien:

Iedereen is het eens, en dan komt Nederland, wij stemmen lekker tegen, nananana... Ik vond het van Nederland net zo flauw namelijk. Ik ben wel voor Europa, om het simpele feit dat je het als klein landje toch niet meer trekt in deze tijd. Het is ook eigenbelang geworden.
En straffen is natuurlijk ook flauw, maar ik geloof niet dat dat medestanders krijgt hoor.

Kaaskopje
Mirreke

Ik kan me ook gelegenheden herinneren dat andere landen dwars gingen liggen. Frankrijk bijvoorbeeld. Nederland staat niet alleen trouwens. Het gaat om Nederland en Engeland, met steun van Duitsland.

Fiorucci
Ja, kom nou

Je hebt stemrecht, dus stem je tegen als je tegen bent.
Als men verlangt dat je voorstemt en zelfs gaat straffen als je dat niet doet, dan is het democratisch gehalte een wassen neus.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.