Home » Forum » Hondentijdschrift

Hondentijdschrift

10 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
koentje
Hondentijdschrift

zijn er tijdschriften over honden alleen? Ik vind huisdieren tijdschriften, over paarden, over poezen, maar niet over honden. Weet iemand dat?

koentje
Waarom

kan ik dat in de winkel niet vinden? Moet je daar perse een abbonnement voor hebben?

notje
Er zijn

wel meer bladen,hondenleven is er ook één.Ga naar een goed gesorteerde winkel.Het wordt niet zoveel verkocht,dus moet je naar een zaak met vooral véél tijdschriften.

Merel
Wraf!

Het is de Wraf! Ik heb hem een paar keer gratis mee mogen nemen bij de sportschool waar ik kwam, daar hadden ze in de hal hele stapels 'oude' tijdschriften liggen (van een paar maanden oud) en dus ook de Wraf! (en ik heb geeneens een hond, maar katten) maar het blad is heel erg leuk, het lijkt wel een glossy.

Merel
Wraf is er niet meer?

Oei, ik google vervolgens even op die Wraf, maar die schijnt niet meer te bestaan....zonde zeg, er was te weinig animo voor las ik.

Fiorucci
Ja

Hondenmanieren. (www.hondenmanieren.com)

sus-anne
Mijn hond

kan niet lezen;-)

koentje
Zooooooooooooo

die zijn duur!

evelien1
Lenen via de bibliotheek

Ik leen hondenmanieren en onze hond via de bibliotheekk. Onze plaatselijke bibliotheek heeft ze niet, maar de regio is groot en daar kunnen we ook gratis van lenen dujs dat is ideel.
Ik heb geen enkel abonnement, maar lees verschillende tijdschriften.

sassie
Koentje

Je kunt in de Bruna gewoon hondentijdschriften kopen. Hondenmanieren is altijd wel leuk……heb er zelf ingestaan met mijn toen nog kleine pup van 2 weken oud ;-).

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.