Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Scarlet

Scarlet

22-01-2010 om 10:54

Idee voor huwelijk

Wie heeft er nog leuke ideeen om te kunnen doen bij een trouwerij. Mijn jongste zusje gaat dit jaar trouwen en wij als zussen doen dan altijd een aantal leuke dingen. We hebben al een keer duifjes gehad, bellen blazen, boog van ballonnen.

We zitten nu te denken aan van die ballonen die je met vuur laat vliegen, weet de naam niet.

Volgende week hebben we als zussen een bijeenkomst om ideeen op te doen. Hebben jullie nog leuke dingen die jullie ooit hebben gezien op een bruiloft?
(het gaat dus niet om een kado, maar iets origineels)

Suzanne

Suzanne

22-01-2010 om 11:07

Chinese wensballonnen

Je bedoelt Chinese wensballonnen. Is wel een mooi gezicht, maar moet je wel oplaten als het donker is, anders is het effect weg.
Wij hebben wel een keer een ballon gevonden met daaraan een kaartje. Was opgelaten bij een bruiloft. Op het kaartje stond een verzoek een felicitatiekaart naar het bruidspaar te sturen, wat we ook braaf gedaan hebben ;-) Poeh, verder ben ik ook niet echt creatief in dat soort dingen.. Aan die wensballon kun je trouwens ook een kaartje met boodschap doen.

amk

amk

22-01-2010 om 13:18

Chineese wensballonnen

zijn al in een flink aantal gemeenten verboden vanwege het brandgevaar dat het gebruik ervan met zich meebrengt.

Maxime.M

Maxime.M

22-01-2010 om 13:29

Heliumballonnen

Hoi,

Ik vind dat idee van Suzanne, heliumballonnen met een kaartje oplaten wel een heel erg leuk idee, krijgen ze nog weken daarna (hopelijk) felicitaties van vinders (en natuurlijk meteen vragen naar de vindplaats van de ballon om te weten hoe ver ze zijn gekomen)

Maxime

Drijfkaarsen

op de website van www.dekitschfabriek.nl vind je van die chinese wensballonnen maar ook kaarsen die je op water kunt zetten, die dan wegdrijven.

Rafelkap

Rafelkap

22-01-2010 om 17:26

van een heliumballon een mini-luchtballonnetje maken met een mandje eronder en een bruidspaartje erin (met kaartje). Lijkt me een grappig gezicht.

Suzanne

Suzanne

22-01-2010 om 17:46

Of flessenpost..

Als je in de omgeving van water woont, flessenpost.. kaartje erin met het verhaal erachter, verzoek om een berichtje terug met de vindplaats..

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.