Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

liora

liora

22-02-2010 om 08:41

Ijsdansende mama, niet te geloven

Hallo allen,

Ik zie net op Eurosport een ijsdans-paar waarvan de vrouw op 1 oktober 2009 een kind heeft gekregen. Haar naam is Isabelle Delobel. Dat is toch niet normaal? IJsdansen op olympisch niveau en net bevallen zijn. Geweldig hoor!!!

Liora

amk

amk

22-02-2010 om 09:59

Zegt dat

iets over haar kwaliteiten of over het inspanningsniveau, dan wel het prestatieniveau bij het ijsdansen.

Waarschijnlijk is ze tot vlak voor de bevalling gewoon lekker bezig geweest, en dan ben je er als je een redelijk makkelijker bevalling hebt gehad er ook zo weer bovenop. 4 maanden later had ik ook mijn oude conditie al weer bereikt. Olympiers zijn ook maar gewoon mensen.

liora

liora

22-02-2010 om 10:04

Echt?

Nou ik vind ijsdansen ook echt topsport hoor! En conditie is toch niet hetzelfde als topniveau bij dansen. Ik denk niet dat je met een echt dikke buik nog kunt ijsdansen, dus ze zal zeker wel heel rustig aan hebben gedaan.

Ik vind het onvoorstelbaar gewoon! Ik ben zelf nog niet ontzwangerd, dat voel ik aan van alles, duurde bij mijn eerste ook ongeveer anderhalf jaar.

Liora

Heidi klum

liep geloof ik 2 weken na haar bevalling ook weer in lingerie op de catwalk. Onbegrijpelijk ik liep toen nog krom met maandverbandjes en dik en zwetend rond te scharrelen als een rollator-oma.

Ik zit nog lang niet op mijn normale doen, ik sport nu een tijdje 2x per week 2 uur dus er zijn wel weer wat centimeters af maar ik moet nog een dikke 4 kilo. Mijn vel is nog los, er kan hier zo weer een baby in. Dus ik ben ook nog lang niet ontzwangerd, mijn hoofd werkt deze keer wel wat sneller normaal (behalve mijn geheugen wat zo lek als een mandje is), bij de oudste heb ik een jaar in een soort bubbel gezeten, heel wazig.

Overigens

ben ik ook heel blij dat ik nooit meer zwanger wil/hoef zijn ! Ik ben helemaal klaar, mooie balans met mijn 2 mooie lieve dochters. De jongste is een heel ander type dan de oudste, het zijn duidelijk zusjes qua uiterlijk maar toch totaal andere productjes, de jongste is groot en afwachtend de oudste is klein en extrovert. Oh dit wordt wat ot.

Massi Nissa

Massi Nissa

22-02-2010 om 13:48

Manda (ot)

Manda: "Oh dit wordt wat ot." Maar wel leuk! Was al benieuwd of je dochters veel van elkaar zouden verschillen en in welk opzicht.
On topic, ik deel de verbijstering van Liora, doe het haar maar eens na als gemiddeld mens. Natuurlijk heeft amk ook gelijk, ze heeft waarschijnlijk lang doorgetraind en was misschien bijna topfit net voor de bevalling. Als die bevalling dan soepeltjes verliep en je man gaat er 's nachts uit, lukt het misschien om snel weer op niveau te zitten, maar doorzettingsvermogen en ontzettend veel uren per dag moet het wel hebben gekost.
Groetjes
Massi

Polly Shearman

Polly Shearman

22-02-2010 om 14:30

Lichamelijk gezien

was mijn laatste bevalling echt heel makkelijk, en op een blaasontsteking na was ik heel snel weer op de been hoor, Dat vooral met mijn prozac te maken, ik voelde me alsof ik dagelijk speed nam.
Ik was na 10 al op een dansfeestje en ging als laatste naar huis, en met 14 dagen echt al uitgeweest.. ik huppelde het leven door!
lichamelijk KAN het dus wel....
maar in je hoofd???!>!> joh hij is nu 3,5 en ik ben nog steeds niet ontzwangert

amk

amk

22-02-2010 om 15:59

Overigens (ot)

heb ik vrijdag het record gebroken.

Dochterlief vertelt aan de juf dat ze donderdag avond weer grote zus is geworden. En de moeder van een klasgenootje was oprecht verbaasd dat ik vrijdagochtend al weer op school was ;-))))

Terpi

Terpi

22-02-2010 om 16:02

Geweldig?

Ik lees het berichtje een paar keer maar ik snap het nog steeds niet. Wat is er nou 'geweldig' aan dit gegeven? Ofwel deze dame heeft veel geluk gehad met haar fysiek, of ze heeft zich het apezuur getraind. In beide gevallen denk ik er het mijne van, geluk is namelijk niets anders dan dat... geluk. En je zo kort na een bevalling helemaal het apezuur trainen vind ik *persoonlijk* eerder treurig dan geweldig.
Liora, zou je willen toelichten wat je er geweldig aan vindt?

liora

liora

22-02-2010 om 20:29

Waarom

Hoi,

Terpi ik vind het bewonderenswaardig! Niet als blijkt dat ze roofbouw op haar lijf heeft gepleegd, als niet alle topsporters dat sowieso doen, maar gewoon onvoorstelbaar. Zowel lichamelijk als geestelijk.

De commentator zei: ze heeft oktober vorig jaar een kind gekregen, en ik zei nog tegen mijn zoon: dat is natuurlijk 2008, maar toen ging ik Googelen en inderdaad, vier maanden geleden bevallen.

Ik heb zelf ook makkelijke zwangerschappen en bevallingen gehad, maar ontzwangeren gaat bij mij langzaam. Daarmee bedoel ik dat het lang duurt voordat ik helemaal geen overblijfselen meer heb van zwangerschap. Over gewicht heb ik het nog niet eens, ja dat moet er ook nog af, en van de vorige zwangerschap ook, en van daarvoor ook!

Liora

Vooral verbazing

dat het zo verschillend is. De 1 komt 6 kilo aan en zit na de 3 maanden borstvoeding ver onder het begin gewicht, de ander (ik dus) komt 20 kilo aan en verliest geen kilo door te borstvoeden en elke gram er af moet sporten (bah ik hou niet van sporten).

Dan nog dus de extremen die na een paar weken of maanden weer fysiek helemaal op orde lijken te zijn.

Ja ongelovelijk hoeveel verschil er is.

Oh ja en natuurlijk ook de mindset, ik zat toen de baby 4 maanden was nog op een lichtroze wolk, ja die had ik bij de 1e niet echt gehad dus bij deze heb ik het er van genomen (ik heb werkelijk genoten !), met moeite sleepte ik mezelf bij 4 maanden richting mijn werk (toen 2 dgn per week).

Bibi72

Bibi72

22-02-2010 om 23:53

Manda (ot)

Ik had nóg een andere variant van aankomen en afvallen tijdens/na de zwangerschap! Voor de zwangerschap woog ik 56 kg, aan het eind 74 kg (18 kg erbij dus), na 6 maanden borstvoeding zat ik op 49 kg! Dat was nou weer een beetje te veel van het goede ;-)

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.