Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Irritant: nadruppelende douchekop

Zo vreselijk irritant: na het douchen maak ik de wanden en de vloer droog met een trekkertje, maar na een paar minuten begint de douche een seconde of 15-20 na te druppelen. Dan ben ik inmiddels al in de kleren en kan ik in een lastige houding alsnog de vloer droogtrekken (doe ik normaal als ik net afgedroogd ben, dan sta ik nl nog in de douche). Ik heb een nieuwe douchekop en ook die druppelt na.
Bekend fenomeen? Waarom gebeurt dit? En zeker niets aan te doen?

Merel

Merel

16-08-2012 om 14:31

Nee

Nee dat herken ik niet, maar je zou eventueel de douchekop na het douchen meteen maar op de vloer kunnen leggen met de kop bij het putje? Niet dat dat het nadruppelen oplost (weet ook niet waarom er bij jou nog water uitkomt) maar het scheelt wel gedoe met het droogtrekken.

Vic

Vic

16-08-2012 om 14:38

Och

Ja, ik weet ook niet beter dan dat douches wel eens nadruppelen. Ik kan me er verder niet druk om maken, dat water blijft wel liggen tot de volgende douchebeurt of verdampt.

Kaaskopje

Kaaskopje

16-08-2012 om 16:01

Ja tip van merel

In de douchekop zit natuurlijk nog water van het douchen en dat verzamelt zich onderin die kop waardoor die kleine waterbubbel ook weer uit de gaatjes komt. Dat proces zie je ook in een fles. Je denkt hem helemaal leeg te schudden, maar na een minuut zit er toch weer een beetje drinken onderin de fles. Pas als alle druppels uit de fles zijn, houdt dat op. Een deel kun je opvangen door de kop even op de grond te leggen, zodat de slang leeg kan lopen en als je dan nog meer wilt, kun je de kop even leegschudden tot er niets meer uitkomt. Maar jeetje, wat een gedoe voor een beetje water.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.