Home » Forum » Is er een helga of erwin in de buurt

Is er een helga of erwin in de buurt?

Ben jij al begonnen met seksuele opvoeding?

Of wil je weten hoe je dit kunt aanpakken? Deel jouw ervaringen hier!

5 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Juulia
Is er een helga of erwin in de buurt?

Want ik wil graag weten wanneer het weer mooi weer wordt, althans de regen stopt. We hebben hier nu 1 1/2 week vakantie en hebben iedere dag al regen gehad. Nog een weekje en we gaan op vakantie, ook in Nederland, en dan zou het wel fijn zijn als het droog is.

Bastet
Nou...

Het wordt ietsje warmer,maar wel elke dag kans op een buitje.Hollands zomerweer dus!http://www.buienradar.nl/weersverwachting-per-plaats.aspx?bron=3
Ik ga zelf ook morgen in NL op vakantie,ik vind het wel prima eigenlijk,beter dan 35 graden..:)

Bintje
Weeronline

Jammer he? Toen onze kinderen in de laatste weken van school zaten, vielen de mussen van het dak en nu ze vakantie hebben, is het heel ander weer.
Op www.weeronline.nl kun je de plek waar je woont/ naar toe gaat invoeren en dan kun je de vooruitzichten tot 14 dagen vooruit zien maar hoe langer, hoe onbetrouwbaarder de vooruitzichten natuurlijk. Je kunt hier ook vooruitzichten buiten NL vinden.
Verder kun je bij het KNMI naast de vooruitzichten ook een globale verwachting tot een dag of 10 vinden (bv 70 % kans op wisselvallig weer).
Bastet, fijne vakantie.

Bastet
Thanx bintje

We gaan naar Friesland,belachelijk genoeg zijn we daar nog nooit geweest!Nu nog inpakken,wassen,etcetc..:)
Bastet

Suzanne
Dan moet je piet hebben..

Maar Bastet, je weet toch wel dat als je naar Friesland gaat, dat je dan Piet moet hebben?
Het hangt er momenteel heel erg vanaf waar je bent in Friesland. Afgelopen woensdag viel het hier in Harlingen met bakken uit de hemel, Suzanneman was aan het werk in omgeving Grou en toen ik hem om half één belde, was het bij hem hartstikke droog. Wij hadden die dag 15 mm regen, Franeker 26, Grou niet meer dan 2..
Hier vind je het weerkaartje voor Friesland:
http://www1.omropfryslan.nl/TV_It_Waar.aspx
Weeronline klopt vaak iet weet ik uit ervaring. De vooruitzichten zijn niet echt denderend helaas.Ik weet niet waar je naar toe gaat en hoe oud je kinderen zijn, maar Aeolus is een erg leuke slecht-weer attractie: http://www.aeolusfriesland.nl/
Als je meer tips wilt hebben, geeft je maar een gil. En toch een hele fijne vakantie gewenst! Afgelopen week was het dinsdag, donderdag en vrijdag trouwens prima weer, het is niet één en al drama.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.