Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Kiki

Kiki

19-02-2009 om 20:10

Jade goody

De terminale Britse Big Brother-ster Jade Goody verdient binnenkort 1,7 miljoen euro voor het verkopen van haar bruiloft aan de televisie en de roddelbladen. De 27-jarige is moeder van twee kinderen: Freddy (4) en Jack (5).

Goody werd beroemd met Big Brother. Dat roem niet het belangrijkste in het leven is, bleek toen Jade baarmoederhalskanker kreeg. Ondanks dat haar baarmoeder en eierstokken werden weggehaald zaaide de ziekte uit. Om haar kinderen een goede toekomst te geven heeft ze besloten haar huwelijk te verkopen. Jade trouwt met jeugdvriend Jack Tweed, die vorig jaar nog in de gevangenis zat wegens geweldpleging.

Kiki

Kiki

19-02-2009 om 20:16

Ik vroeg mij af wat jullie hiervan dachten

ethisch gezien dan. Moet deze vrouw niet tegen zichzelf beschermd worden? Ze schijnt namelijk geen licht te zijn.

Ik ken haar verder niet hoor, maar ze schijnt nogal bekend te zijn in Groot-Brittannië en een soort live televisie van haar (verloren) strijd tegen kanker.

Mijn mening: Hoewel dit precies het soort televisie is wat ervoor zorgt dat ik geen televisie heb of wil, vind ik het wel begrijpelijk van haar. (hoewel dom om nog even op de valreep met een crimineel te trouwen)
Ze is wel eerlijk, ze wil dat haar kinderen gaan studeren en doet het daarom.

Ik vind het alleen wel moeizaam dat ze van haar kanker een mediacircus maakt. Mijn vriendin is ook terminaal met twee kleine kinderen, dus ik maak het van dichtbij mee. En het is geen show en dat maakt ze er wel van.

Aan de andere kant zorgt ze wel dat meer mensen een uitstrijkje laten doen om zich te laten testen en is er op het moment een discussie in Engeland gaande om de screeningsleeftijd naar beneden bij te stellen.

Ik ben heel benieuwd naar jullie meningen

Maylise

Maylise

20-02-2009 om 01:53

Tja jade

Ik begrijp Jade wel. Haar enige inkomen heeft de afgelopen jaren bestaan uit big brother, eindeloze foto reportages voor OK en interviews met the sun.
Naast dat ze natuurlijk die beroemdheid heel duidelijk zelf heeft gezocht is dat ook alles wat ze wil/kan. Zover ik weet heeft Jade geen enkel talent of kennis (where's East Anglia? Is that a country?) maar dat doet er niet toe. Mensen willen blijkbaar over haar lezen.
Ik denk dat Jade voor haar vriend/man en voor haar zoontjes ook gewoon een flinke cent wil nalaten. Ze heeft heus wel geld natuurlijk maar ik heb geen idee hoeveel en wat ze zich kan veroorloven. Naast dat ze altijd graag in de belangstelling heeft gestaan en dat nu niet anders is geworden kan ik me ergens ook voorstellen dat ze dit doet.
Het gaat maar om haar huwelijk. Talloze semi-beroemdheden verkopen hun huwelijk aan OK magazine en soortgelijke bladen en programma's of hebben reality shows (Kerry Katona, Jordan en Peter Andre, Chantelle of weet ik veel wie nog meer)
Ook als Jade gezond was geweest en ooit met haar vriend in het huwelijk was getreden had ze haar huwelijk verkocht. Dat is Jade namelijk (net als Kerry, Jordan, Chantelle); Iemand die leeft van de belangstelling voor haar persoonlijke leven.
Niet alleen laat ze hiermee mooie beelden achter voor haar kinderen voor later maar ze geeft hun ook financieele zekerheid. Ik kan met haar keuze dus goed voorstellen.
Ik denk trouwens dat ze prima weet wat ze doet verder. Intelligent kan ik haar niet noemen maar ze heeft zoveel al in de picture gestaan (en vooral veel negatief) dat ze best nu weet wat ze doet.
Haar vriendje vind ik trouwens aardiger overkomen dat zijzelf, alleen wat stil. Toen hij een paar jaar geleden met Jade, ma en co mee deed aan celeb big brother was hij nauwelijks te zien of te horen.

Maylise,

Die nooit had gedacht ooit nog eens een posting te wijden aan Jade :)

Sancy

Sancy

20-02-2009 om 09:33

Mwoah

Ik ken haar niet, maar als ik er wat tijd en energie aan besteed zou ik wel een ethisch standpunt kunnen innemen.
Ondertussen verwonder ik me lichtelijk over jouw opmerking dat Jade "een crimineel" trouwt.

Jade

Jade

20-02-2009 om 21:16

Hmmm..

...zag het vanavond net op de tv. Van wat ik mee heb gekregen, ik lette niet helemaal op, was dat ze stopt met de publiciteit......toch??

Sancy: "Ondertussen verwonder ik me lichtelijk over jouw opmerking dat Jade "een crimineel" trouwt."

Ik ben Kiki wel niet, maar ik denk dat ze dat schreef omdat ze met iemand is getrouwd, die vorig jaar in de gevangenis zat.

Raar om m´n nick zo te zien staan in het nieuws;-)

Sancy

Sancy

20-02-2009 om 21:29

Dat snap ik jade

Ik snap dat Kiki verwijst naar de aanstaande echtgenoot. Maar ik vraag me af of ze door de typering "crimineel" wil zeggen dat ze van mening is dat "eens een crimineel, altijd een crimineel" opgaat?

Jade

Jade

20-02-2009 om 22:45

Sancy,

"Maar ik vraag me af of ze door de typering "crimineel" wil zeggen dat ze van mening is dat "eens een crimineel, altijd een crimineel" opgaat?"

Je bent een crimineel als je een misdaad hebt gepleegd. Of ze bedoelt "eens een crimineel, altijd een crimineel" geen idee:-)

Kiki

Kiki

21-02-2009 om 11:09

Ze bedoelt dat die man voorwaardelijk vrij is

na een gevangenisstraf van, maar, vier maanden van de achttien.
Hij heeft iemand in elkaar geslagen met een golfclub, lijkt me nauwelijks een verantwoordelijke familieman.

Maar goed, je hebt natuurlijk gelijk Sancy dat je daar niet over kan oordelen.

Sancy

Sancy

21-02-2009 om 12:25

Ach kiki

ik verwonderde mij slechts, omdat je in een andere draad zo'n mooi standpunt hebt over de taakstraf (je weet wel) en ik die insteek niet kon rijmen met de opmerking hier over een crimineel. Dat jij misschien zou vinden dat hij eens een crimineel en dus altijd een crimineel is, was mijn invulling.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.