Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Jarig worden

Ik ben sinds bijna een uur jarig. Normaal slaap ik al lang om deze tijd, maar sinds mijn 13e verjaardag ben ik eigenlijk altijd wakker gebleven van de 11e op de 12e juli. Mijn lief is ook bij mij gebleven tot half 1, net zoals vorig jaar. Er zijn jaren geweest dat ik alleen jarig ben geworden (bijvoorbeeld als mijn man al naar bed was gegaan) en ik heb me behoorlijk eenzaam gevoeld. Op de een of andere manier is het voor mij belangrijk om bewust jarig te worden. Geen idee waarom, misschien kreeft-eigen. Herkent iemand dit?

F

Fély

Fély

12-07-2011 om 01:14 Topicstarter

Puberdochter

Mijn schattige lieve pubermeid (bijna 14) is bij haar vader en heeft me kort na 12 een sms gestuurd. Ze lag al in bed maar is express wakker gebleven om me te smsen. Dat is mijn mooiste kado :-)

Brianna F

Brianna F

12-07-2011 om 08:05

Proficiat

Allereerst van harte gefeliciteerd en nee, geen herkenning. Hier wordt nog echt de geboortetijd aangehouden, dus ik ben toch pas om half 11 's ochtends op de minuut af 1 jaar ouder.

gr. brianna (steenbok)

Vera*

Vera*

12-07-2011 om 08:51

Fély

Van harte gefeliciteerd op deze ochtend.
Zoon wilde gisteren ook opblijven om direct om 12 uur 's nachts al 14 jaar te zijn. Hij had echter een feestje en heeft gisternacht errug weinig geslapen en sliep om 10 uur al (hij wilde niet eerder naar bed :)) ). De kadootjes staan naast zijn bed en ik hoop dat ie straks op tijd wakker is voor als oma komt.

Vera

Puck

Puck

12-07-2011 om 09:22

Gefeliciteerd

Gefeliciteerd met je verjaardag Fély.
En nee, ook hier geen herkenning. Maar ik heb sowieso niet veel met verjaardagen, ga ook gewoon werken op zo'n dag en heb ik die dag een training of een wedstrijd dan gaat dat ook gewoon door.
En Vera*: jij ook gefeliciteerd met je zoon.

Geen herkenning

Net zo erg kreeft als jij, Fély, maar ik lig toch echt op tijd in mijn bedje, als mijn verjaardag op een werkdag valt tenminste.

Kleuterzoon is er volgens mij meer mee bezig dan ik ;-)

Groeten,

Temet

Thursday Next

Thursday Next

12-07-2011 om 12:37

Gefeliciteerd!

en hier ook geen herkenning, al ben ik ook kreeft. Mijn verjaardag kan me niet zoveel schelen, meestal vieren we het ook alleen binnen het gezin. Het is (bijna) vakantie en we hebben net 2 kinderverjaardagen gehad waarbij we iedereen weer gezien hebben.

Tirza G.

Tirza G.

12-07-2011 om 12:57

Al jaaaaaaaaaaaren

vier ik mijn verjaardag niet meer; hooguit een uitstapje met het gezin. Ik ken veel kreeften, maar herken het niet. Mijn verjaardag is wel altijd een bijzondere datum; als ik die datum in een ander verband ergens zie staan geeft dat toch altijd een bijzonder gevoel. Míjn datum. Ik gebruik de cijfers ook vaak voor een wachtwoord ofzo, zijn gewoon míjn cijfers. Dat dan weer wel :-)

Tirza

krin

krin

12-07-2011 om 15:10

Dubbelop

Ik blijf er niet standaard voor op, maar vaak komt het wel zo uit. En dan wil ik ook graag gefeliciteerd worden. Toen ik alleen woonde, wilde ik nog wel eens de slingers ophangen om twaalf uur. Dan was de kop er maar vast af.
Op de dag zelf sta ik ook nog even stil bij mijn geboortetijd. Is ook een goed tijdstip voor taart, trouwens.
En net als Tirza vind ik mijn geboortedatum van mij. Ik kan er ook niet goed tegen als ik een ander zie die op mijn dag jarig is. Pleurt op, ga je eigen dag zoeken.
Gefeliciteerd!

tonny

tonny

12-07-2011 om 15:28

Sorry, nee

sinds ik geen kind meer ben gaat mijn verjaardag zonder al te diepgravende emoties voorbij. Geen idee of dat iets met sterrenbeelden te maken heeft, daar heb ik me nog nooit in verdiept.

Puck

Puck

12-07-2011 om 16:38

Krin hi hi

"Op de dag zelf sta ik ook nog even stil bij mijn geboortetijd. Is ook een goed tijdstip voor taart, trouwens"
Ik ben om 10 voor half 7 's morgens geboren. Veel plezier met taart dan zou ik zeggen, ik ga dan toch liever voor een liefdevol bereid ontbijtje.

Tirza G.

Tirza G.

12-07-2011 om 19:22

Krin en pelle

Gelukkig :-) Ik ben deze maand jarig, zo tegen het einde. Ik hoop niet dat iemand het lef heeft mijn dag in te pikken. Ik heb de oudste rechten :-)

Tirza

Biene M.

Biene M.

12-07-2011 om 20:39

Gefeliciteerd!

Of eigenlijk: GeFélyciteerd!

00:00 uur zegt me weinig, mijn geboortetijd (en die van mijn kinderen!) veel meer.

Ik houd wel van de cijfers, vooral omdat ik op 8/4 jarig ben, mijn broer op 4/2, mijn vader en zijn vader waren jarig op 2/8 en mijn oudste dochter op 8/2 en mijn jongste op 4/1, het past allemaal zo mooi bij elkaar.

Verder is mijn buurman exact op de zelfde dag geboren als ik (ook in het zelfde jaar dus) en dat vind ik leuk. Net zoals ik het leuk vind om iemand tegen te komen die net zo heet als ik (is me in mijn leven vier keer gebeurd).

Biene M.

Biene M.

12-07-2011 om 20:39

O ja

Vera ook gefeliciteerd met je grote zoon!

Speurder

Speurder

12-07-2011 om 21:05

Hihi

Ik ben a.s. vrijdag jarig en dus ook een echte Kreeft!
En ja ik herken het helemaal. Ik blijf er niet voor op, maar hoop wel altijd dat we om 12 uur nog wakker in ons bedje liggen....Heb ik die eerste felicitatie maar binnen....;-))

Ook die geboortecijfers herken ik....Mijn dag, Mijn datum! Ik word ook helemaal blij met een houdbaarheidsdatum met Mijn datum erop! Trouwens, dat heb ik ook met de data van de kinderen... Ik vind dat inderdaad speciaal!

Grappig dat ik niet de enige blijk!!

Fély, gefeliciteerd met vandaag!

Zusenzo

Zusenzo

12-07-2011 om 21:10

Altijd

Wij blijven bij iedere bijna verjaardag tot middernacht op. Niet vanwege het bewust jarig worden/zijn maar gewoon voor de gezelligheid. Felicitaties, glaasje erbij en dan happy je bed in rollen. Afgelopen nacht zaten we samen op voor de verjaardag van onze dochters, 23 al weer, aaaii waar blijft de tijd.

Valkyre

Valkyre

12-07-2011 om 21:23

Datum

Ja, dat van die datum heb ik ook! Helaas moet ik mijn verjaardag delen met Michael Jackson of all people. En sinds die dood is, is er alleen maar meer gedoe op tv lijkt wel. Zoonlief is op dezelfde dag jarig als Willem Alexander. Manlief op D-day (ironisch, want Duitser). Stom hoor.

Man en ik vieren het altijd met z'n tweetjes om twaalf uur, maar sinds zoon het allemaal snapt doen we de cadeautjes pas 's ochtends. Maar vroeger ook de cadeautjes 's nachts! Echt iets van ons tweetjes samen. Heerlijk.

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Belle Époque

Belle Époque

12-07-2011 om 21:48

Fély!

Ge-Fély-citeerd! ;-)

Nee heb ik niet

gefeliciteerd trouwens. Ik voel mij al heeeel lang niet jarig als ik jarig ben, het is dat ik een dochter heb die het wel enorm belangijk vind, heel lief en gedreven al tijden van te voren bezig is om iets te maken en te kopen etc etc. Dus ik doe heel erg jarig hoor !

Kaaskopje

Kaaskopje

12-07-2011 om 22:02

Gefeliciteerd kreeften:-)

Man is ook Kreeft. Meestal kruipt hij op tijd zijn bed in, dus de avond voor zijn verjaardag is dat meestal niet anders. Hij heeft nu ander werk, dus de kans is nu groot dat hij pas thuis komt als hij al jarig is.
Ik zit standaard na 12 uur 's nachts nog in de huiskamer, dus ook als ik jarig word. Ik schijn rond 3 uur in de nacht geboren te zijn. Dát wacht ik meestal niet af, maar ik maak het vaak wel te laat. Overburen zullen zich wel eens achter de oren krabben als ze mij met een schoonmaakdoek bezig zien... 's nachts dus. Als iedereen naar bed is en het helemaal stil is kan ik opeens mijn slag slaan met mijn schoonmaakmiddeltjes. Ideaal moment om de wc lekker te schrobben e.d.. Ik verklaar mezelf voor gek voor deze gewoonte, maar het is er niet uit te branden.
Ik ben Steenbok, onze combinatie schijnt best goed te zijn volgens de sterren, maar ik neem dat eigenlijk met een zak vol zoutkorrels. Mijn geboortedagcijfer is mijn geluksgetal. Ik huurde zaterdag een fiets met mijn geboortedag en maand als cijfer. Dat fietste toch nét even leuker:-) Ik ben overigens op vrijdag geboren. Volgens bijgeloof een ongeluksdag, rara :-)

Kiki

Kiki

12-07-2011 om 22:08

Nou ik vier mijn verjaardag wel :)

ik ben ongegeneerd jarig zelfs!

Nou moet ik mijn verjaardag delen met Prins William (is ook precies even oud) Nou vind ik dat niet zo erg, maar dat ik sinds 29 april ook mijn trouwdag met hem moet delen vind ik behoorlijk onattent van hem. Ik was nota bene 7 jaar eerder :)

Tirza G.

Tirza G.

12-07-2011 om 22:14

Biene

Heee dat is een goeie datum. Mijn zoon is er ook van :-) Ik ben jarig op de trouwdag van Charles en Diana, ik vond dat wel een goeie reden om niet naar hun bruiloft te gaan :-)

Tirza

Fély

Fély

13-07-2011 om 12:54 Topicstarter

Iedereen bedankt!

Voor de félycitaties :-). Het was een hele leuke en gezellige dag. Ook al zijn het er maar weinig, toch leuk om te lezen dat ik niet de enige ben met dit sentiment.

Fély

Jade

Jade

13-07-2011 om 20:48

Fely,

alsnog gefeliciteerd:-D

Margriet*

Margriet*

13-07-2011 om 22:56

Als nog gefeliciteerd

Ben een echte kreeft maar herken het niet.
Moet trouwens altijd mijn geboortedag delen (vind ik helemaal niet erg) omdat ik een tweelingbroer heb. Die dag is van ons samen. En ik ken niemand die ook die dag jarig is!!

Puck

Puck

14-07-2011 om 09:13

Ik niet

Ik ken van alle verjaardagen van ons gezin minstens 1 die ook op dezelfde dag jarig is en meestal zit het nog in de familie ook. En neee... we hebben beslist geen grote familie, eerder klein. Zo zijn mijn nicht en ik zelfs op exact dezelfde dag bevallen dus behalve dezelfde datum zijn ze ook nog eens even oud. En die bevallingen waren ook nog eens op de verjaardag van onze gezamelijke oom. En ik ben op dezelfde dag jarig als een goede vriendin die ik ondertussen als 38 jaar ken.

Kaaskopje

Kaaskopje

14-07-2011 om 14:26

Zelfde dag

Van mijn eigen verjaardag ken ik meerdere mensen die dan ook jarig zijn. Van mijn zwager en schoonzus ken ik alleen hun met die data, van mijn man geloof ik ook alleen hij op die dag. Mijn oudste dochter had vroeger een klasgenoot met de zelfde verjaardag. Van de jongste weet ik dat er meer zijn. Mijn zussen zijn allebei gelijk met een prinses jarig. Het komt dus wel voor dat je toevallig geen mensen op dezelfde verjaardag kent, uniek is dat niet denk ik.

Biene M.

Biene M.

15-07-2011 om 06:43

Nou pelle

Zo gek is dat toch niet? Ik ken niemand die de zelfde verjaardag heeft als één van mijn dochters, maar ik ken wel vijf mensen die op 29 april jarig zijn (+ twee mensen die dan hun trouwdag hebben + een sterfdag op die datum). Als je 18 keer met een dobbelsteen gooit kun je ook best 5x6 gooien en 0x1.

Vic

Vic

15-07-2011 om 14:28

De topper

Vriend en ik hebben 5 familieleden (al dan niet aangetrouwd) die jarig zijn op 22 januari. Volgens mij is Pelle getrouwd op mijn verjaardag ;-)

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.