Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Jouw fototoonbare moment

En - wat is bij jou thuis het meest 'fototoonbaar'?

Bij mij de bloembakken voor het huis. Die zien er nog steeds zomers uit.
Verder het prikbord in de WC. Dat is ook best een foto waard.

Nasha 1st

Nasha 1st

13-09-2010 om 20:07

Nu?

eehhh....geen idee? Het toilet wellicht?

Yta Chalne

Yta Chalne

13-09-2010 om 20:13

Eh..

...qua interieur, niks. Maar ik heb hele fototoonbare kinderen, dat wel.

Guinevere

Guinevere

13-09-2010 om 20:31

Mijn rommel

Mijn rommel is zeer uniek en ook fotogeniek. Dus ik neem aan ook fototoonbaar? :-)

Helaas ook de rommel

en verder... hmmm.. oh ja, onze kersverse Linkse Hobby: we hebben sinds deze zomer een groen dak. Sedum. 44 m2. Ziet er schitterend uit. Wat zeg ik, fotowaardig!

Alles

Alles is hier altijd opgeruimd, dus hier is alles fototoonbaar:D.

Kiki

Kiki

13-09-2010 om 21:32

Jeetje

niets geloof ik, o wacht ... De kasten als ze dicht zijn, maar doe ze niet open want alles kukelt eruit

Asa Torell

Asa Torell

13-09-2010 om 21:47

Het uitzicht

Lekker groen grasveld en park voor de deur namelijk. Tenminste zolang er geen poepende hond met niet-poep-opruimend baasje in beeld verschijnt.
En natuurlijk ons prehistorische interieur, want met vloerbedekking!

Fototoonbaar maken

volgens man kun je met photoshop een heleboel dingen fototoonbaar maken!

Terpi

Terpi

13-09-2010 om 22:12

Mijn kruidenkastje

Want zojuist, in een vlaag van verstandsverbijstering, na de afwas even schoongeveegd met een lapje. Niet alleen van buiten hoor, nee ook van binnen! Dat was voor het eerst sinds ik hier woon denk ik (nu 4 jaar ofzo) Ik kwam ook kruidenpotjes en zakjes tegen van toen ik hier voor het eerst woonde ;)

O, zo veel

Een van de vensterbanken waar een schaal minikerstomaatjes staan te kleuren naast twee goud/bruine vazen en een kleine zweefwereldbol in sepiatinten.
Of de tuin, vanaf elke hoek eigenlijk wel. Of mijn nieuwe zelfgemaakte tuinbeeld. Of de lege keukentafel ;-) Of het grote fornuis, nu ik HG rvsreiniger heb ontdekt.
Nee, eerlijk, dit is zo'n fijn huis.

De tuin

Op het moment is de achtertuin best aardig fototoonbaar, zeker nu we na jaren uitstellen een fatsoenlijke tuinset hebben gekocht, de bolplatanen eindelijk goed zijn aangeslagen, de taxushaagjes net zijn gesnoeid en de pennisetum zo prachtig bloeit. Ik kan echt genieten van het uitzicht.

Chris

Massi Nissa

Massi Nissa

14-09-2010 om 21:18

Eigenlijk alleen de kamer van dochter

Aan die kamer heb ik twee jaar geleden bij de verhuizing echt veel aandacht besteed. De rest is nog steeds erg minimalistisch. Ik kom er niet aan toe om te verzinnen hoe het leuker kan (ben daar ook niet goed in) en eerlijk gezegd hebben we er ook geen budget voor. En dus wonen we in een riant appartement met roomwitte muren, donkere eiken vloeren en weinig meubels. En al helemaal weinig tierelantijntjes. Twee vetplanten, een foto in een lijstje, een Marokkaanse theepot en dat was het alweer zo'n beetje. Gelukkig brengt dochters speelgoed nog wat kleur en sjeu. Grappig is wel dat veel mensen denken dat we het expres zo leeg hebben. Eh... neu.
O ja: elke hoek van het huis knapt enorm op als ik dochter in beeld zet ;-).
Groetjes
Massi

Stilleven

Als je van een dikke, oude zwarte poes houdt die op een aquarium met tropische vissen ligt te slapen, is dat momenteel het enigste wat een beetje leuk kodak-momentje zal opleveren hier.
De rest is nogal georganiseerde chaos.
Van het vooraanzicht word je ook al niet blij, momenteel wordt er tegenover ons huis een (voor dorpse begrippen) groot complex uit de grond gestampt, en de gemeente heeft in al z'n wijsheid besloten dat ook de straat zelf wel een opknapbeurt kan gebruiken. Met als gevolg dat onze weg is opengebroken. Al maanden...
Als het heeft geregend kunnen mensen wel denken dat we in een grachtenpand wonen, dat dan weer wel...

Lou

Lou

14-09-2010 om 23:51

Vis en kat, stoel en zon

Hier ook een mooi stilleven van tropisch aquarium met slapende kat erop. Ik word er altijd blij van als ik daarnaar kijk, al die tevreden dieren. Daarnaast is het ook nog wel aardig: een grote barokke stoel van blauw fluweel met donker houtsnijwerktierelantijnen eromheen en daarboven aan de muur een enorme lachende zon van papiermaché (decomateriaal). Je moet het wel beeldvullend voor je zoeker krijgen, want direct daarnaast en de rest van het huis is een puinhoop.

dc

dc

15-09-2010 om 18:03

het plafond??

Nasha 1st

Nasha 1st

15-09-2010 om 20:03

Ook die niet ;-)

laatste keer was 9 jaar terug toen we hier gingen wonen (en ze dus net geschilderd waren)...

Na vandaag kan ik overigens mijn badkamer en wc wel weer fototoonbaar verklaren (de hulp heeft haar best weer gedaan hahahahahah)

Het meest fototoonbaar?

Hmm. Alles eigenlijk wel vind ik.

De piano met ongeorganiseerde stapels muziek erop, en dan 1 of 2 abessijnen ertussen (waarom zijn poezen altijd zo fotogeniek?)

De tuin. Altijd. Al ligt het achterste terras vol met vanzelfuitdeboomgevallen appels en moet het gras nodig gemaaid.

De achterhal, die een chaos is van rondslingerende schoenen, jassen, rugtassen, golfballen, waterflessen, waveboards en een krat vol wel-op-tijd-geplukte appels die liggen te wachten tot ik appeltaart bak. Chaos, maar wel ONZE chaos. Fototoonbare, gezellige chaos.

De volle fruitschaal op de eettafel. Ziet er altijd zo gezond en gezellig uit.

Nou ja, zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik hou ook erg van ons huis geloof ik. En 'toonbaar' is voor mij niet echt hetzelfde als netjes, denk ik.

Hmm. de ramen. Die zijn trouwens niet fototoonbaar zag ik vanmorgen. Toen de zon nog scheen. maar gelukkig werd het snel bewolkt en zag je daar helemaal niks meer van!

Ingrid

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.