Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Gerdina

Gerdina

19-04-2009 om 19:46

Kaaskopje en andere alkmaarders

van harte gefeliciteerd met het kampioenschap van AZ. Ik ben zelf een Groninger, maar ik vind het leuk dat er eindelijk weer eens een andere club kampioen is!

Lynna

Lynna

19-04-2009 om 20:48

Gelachen

Wij waren op verjaardag bij een enorme Az-fan en die was helemaal gelukkig en uitte dat ook. Maar mijn zoon die een enorme Ajaxied is werd daar zo bloedjechagrijnig van. Mooi om die twee dan tegenover elkaar te zien:-)

Feest hier

groot feest hier op het waagplein,AZ kampioen,de zon schijnt,wat wil een mens nog meer?
Ben trots op *ons* cluppie!

Gefeliciteerd!

Ik ben normaal gesproken in het geheel niet in voetbal geïnteresseerd, maar natuurlijk hoopte ik als ex-Alkmaarder ook wel dat AZ weer kampioen zou worden. Voor het eerst sinds de dagen van Keessie ('is-een-pyromaan') Kist.
Heeft iemand trouwens de herhaling van de AZ_uitzending van 'Andere Tijden' gezien? Ik had 'm de eerste keer al gezien. Ach, wat een nostalgie (de Wastora!)

Maar terug naar het heden: ik hoop wel van harte dat de combinatie van vreugde, mooi weer en drank niet tot akeligheden leidt. De autoriteiten zullen wel een tikje de p inhebben, die hadden, zo zag ik, voor gisteren een huldiging aan de overkant van het kanaal gepland. Niet zo heel ver verwijderd, als ik het wel heb, van het hoofdbureau van politie ;-)

Mijn vriend is enigszins PSV-fan, dus die liep ook weer te grijnzen daarnet ...

Groeten,

Temet

Ik gun AZ van harte het kampioenschap hoor, ik heb namelijk erg weinig met voetbal. Dus wat dat betreft: Gefeliciteerd!

Maar nu PSV zo dik gewonnen heeft van Ajax moet Heerenveen er hard tegenaan om nog Europees voetbal te kunnen spelen en daar heeft manlief dan weer de balen van...

tonny

tonny

19-04-2009 om 21:41

Gefeliciteerd allemaal, daar in alkmaar!

Beetje sneu dat het gisteren niet lukte, maar geniet vandaag van het feest!

Tonny

Gefeliciteerd az

goed gedaan van gaal petje af hoor !!

Kaaskopje

Kaaskopje

20-04-2009 om 00:38

Dank dank

Jammer dat het gister niet gelukt was, maar vanavond dan toch feest. Geweldig. Ik kon de rook van de fakkels op het Waagplein hier ruiken. Dochterlief is er heengeweest en kwam heerlijk onder het bier gespetterd weer thuis. De sfeer was prima zei ze.
Roefel gekscheerde dat het wat moois was met ons. Het hele jaar tegen PSV en nu het erop aankwam juichen omdat ze gewonnen hadden van Ajax. Voor hem gaf dat deze dag toch extra glans denk ik. Hij was erbij toen ze de eerste dag kampioen werden. Dat zijn dochter mee mocht vieren dat ze nu weer kampioen zijn geworden is wel speciaal. Jammer dat we vandaag verder geen feest bij het kanaal hadden. Volgende week gaan we zeker kijken.
Bij ons wapperde de Alkmaarse vlag vanaf dat ze gewonnen hadden. Zaterdag hadden we hem ook al laten wapperen, maar na hun verlies toch maar weer even weggehaald.

Kaaskopje

Kaaskopje

20-04-2009 om 00:44

Gerdina

Leuk trouwens dat je dit draadje gestart bent! Morgen neem ik het kampioensschaps t-shirt van AZ mee naar mijn werk. We hadden er vrijdag al twee gekocht. Even een collega die zwaar Ajaxfan is plagen, maar vooral uit trots op de prestatie.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.