Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Minet

Minet

04-04-2010 om 09:48

Kado-ideetje

Omdat mijn creativiteit mij momenteel in de steek laat leg ik het gewoon hierneer ;)
A.s. vrijdag gaan onze nieuwe buren trouwen. Ze wonen nog niet zo lang naast ons, we zijn over een weer een keer bij elkaar geweest, hebben onlangs samen een nieuwe dakbedekking op onze schuren laten leggen, het contact is zeg maar goed, maar we lopen de deur niet plat.
Dat ze gaan trouwen hoorden wij afgelopen vrijdag, we zijn niet uitgenodigd, maar willen wel iets leuks geven.
De bruiloft is nogal versneld vertelde hij, omdat hij over niet al te lange tijd een maand of 5 naar Uruzgan moet om 'onze jongens en materialen' terug te halen naar Nederland.
Wat is in dit geval een leuk kadootje? (ca. 25 euro)

Nou

voor E 25 zou ik gewoon een kadobon doen. Ja ik hou normaal niet van geven van geld maar om nou iets persoonlijks te gaan uitzoeken voor mensen die je nog niet goed kent vind ik ook weer zo wat.

Rosa van der Zanden

Rosa van der Zanden

04-04-2010 om 11:32

Mand met lekkers

Een mand met wijn, kaas, toastje en een grote kaars om 's avonds in de tuin onder het genot van een goed gesprek te nuttigen.
Ik zou het denk ik in tuinspullen zoeken, meestal hebben ze de nuttige dingen al wel. Je kan ook een saunabon oid cadeau doen.

Rosa

reina

reina

04-04-2010 om 22:29

Kom ik weer :-) Een mooie pot voor terras of bij de voordeur met zomerbollen, die net uitkomen voor hij naar Uruzgan gaat.

Iets voor de tuin

ze wonen er net, zijn dus alles nog wat aan het inrichten. Sjees naar Tuinland en laat een mooi pot met planten/bloemen maken.

groetjes van Purk

Minet

Minet

05-04-2010 om 21:35

Dank!

Het wordt OF een mand met lekkers van de nieuwe Italiaanse winkel in de stad, OF een mooie gevulde pot bij Tuinland vandaan!

Kwijl

dat is inderdaad een errug leuk winkeltje. Ik heb er laatst kwijlend door heengelopen. Wat een lekkere dingen allemaal!

groetjes van Purk

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.