Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Katarakt gemist!

Hoi,
Helaas heb ik gisteravond Katarakt gemist:(
Wie praat me even in het kort bij? In het voorstukje zag ik dat Frank de dame van de veiling (hoe heet ze ook alweer?) toch niet langer kon weerstaan? Echt niet? En dat Elisabeth en Ben misschien samen naar Polen zouden gaan? Is dat gebeurd? En hoe is het verlopen? Ik ben zo benieuwd! Balen dat je de afleveringen niet via uitzending gemist kunt zien!
Alvast bedankt!

Flora B

Flora B

22-02-2010 om 23:57

Bijpraten...

Hoi Milette,
Een heerlijke serie... het lukt ons al 4 wkn om te kijken, geen idee hoelang het al aan de gang is. Maar wat is er zondag gebeurd... Ze zijn beide vreemd gegaan, zowel Frank als Elisabeth...
Elisabeth wil het echt als eenmalig beschouwen, maar daar is Ben het helemaal niet mee eens en vind haar ondankbaar! Elisabeth heeft een megadeal in Polen gesloten mede door Ben, en wil daar echt wel meer voor terug dan een korte afaire in een hotel. Frank gaat nog geregeld naar het liefje van de veiling (weet haar naam ook niet) De schoonzus heeft een miskraam gehad... heel verdrietig... Het gaat nu goed met het bedrijf en ze hebben nog meer grond bijgekocht... om buren in finaciele nood te helpen, meer bijzonders kan ik zo niet meer bedenken op dit moment!!

milette

milette

23-02-2010 om 14:24 Topicstarter

Dank je!

Je bent geweldig! Zó jammer dat ik het gemist heb! Het zat er natuurlijk al een tijdje aan te komen (deze affaires). Wij vinden het ook een geweldige serie en tot nu toe nog geen aflevering gemist. Ik ben weer helemaal bij, bedankt!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.