Home » Forum » Kerstborrel werk

Kerstborrel werk

Ben jij al begonnen met seksuele opvoeding?

Of wil je weten hoe je dit kunt aanpakken? Deel jouw ervaringen hier!

8 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Carla67
Kerstborrel werk

Hallo,

Samen met mijn collega's zijn wij dit jaar aan de beurt om de kerstborrel te organiseren.
We willen echt een keer iets anders dan de gebruikelijke bingo of karaoke, iedereen kan dat echt dromen bij ons op het werk.

Bij deze dus graag wat ideeën om een kerstborrel op te leuken. Het vindt plaats op een middag, vanaf een uurtje of 4 tot zo ongeveer 6 uur. Voor ca. 75 personen.

Wie o wie heeft ooit een leuke borrel gehad of heeft een idee voor ons?

Bedankt!
Namens de feestcommissie :-)

Vic
Bingo of karaoke?

Goh, je moet eens meedoen met de bedrijfsuitjesdiscussie bij Werk, recht en geld ;-)
Twee jaar geleden heeft bij ons het management kerstliedjes gezongen tijdens de borrel. Gekleed in nostalgische kleding voor een oud-Engelse sfeer. Een van de managers heeft als Scrooge een hilarische kerst/nieuwjaarsspeach gehouden over de prestaties van onze afdeling en een vooruitblik op het komende jaar. We hebben ook eens een gelegenheidsbandje gehad van muzikale collega's. Die speelden oude en nieuwe kerstnummers, ook erg leuk.

Carla67
Misschien verkeerde rubriek?

Besef me nu ineens dat ik dit misschien wel in de verkeerde rubriek geplaatst heb, redactie??

ChrisH
Nog een beetje vroeg

Ik snap dat je op tijd moet beginnen met organiseren, maar ik denk dat de meeste mensen hier nog even moeten slikken dat het al weer bijna Sinterklaas is, laat staan kerst.

Chris

Chippie
Maar...

Waarom een bingo, karaoke of ander vermaak? Wat is er mis met wat drinken, een hapje (stamppotbuffet bv) en bijkletsen met je collega's? Eventueel een bandje oid inderdaad.

angel3
Raad het plaatje

Iedereen kreeg een nummer met corsage. Daarna iedereen op basis daarvan team bij elkaar zoeken. Vervolgens raad het plaatje. Korte muziek fragmenten van vroegah jaren 80. En dan wie het eerst titel en band roept. Echt hilarische en iedereen gaat meezingen etc. Erg leuk was het hier. Suk6

Vonda
Vorige kerst

Was onze afdeling (plm 10 man/vrouw) ook aan de beurt om het te organiseren, voor ongeveer 120 collega's. We hadden als thema 'de crisis' en liepen er allemaal als landlopers/zwervers/verlepte vrouwen bij (ik had via een schoonzus 4 van die nylon oude jurken met ceintuurtjes kunnen scoren, geweldig!). het geheel werd gecompleteerd door opgeplakte wratten, zwart gemaakte tanden, krulspelden en afgezakte kniekousjes (wat mij nog een complimentje van de burgervader opleverde!) Afijn, we begonnen met warme chocolademelk of gluhwijn bij de entree, mijn chef speelde daarbij als zwerver gitaar voor het goede doel (zeker wel een paar euro opgehaald ;-). Collega's deden een 'dit was het nieuws' over wat er het afgelopen jaar allemaal was gebeurd, met plaatjes in powerpoint. Daarna allemaal aan het stamppotbuffet. Mijn mooiste moment was toen iedereen voorzien was, ik achter de biertap stond (niemand geloofde dat ik nog nooit eerder had getapt maar dat was toch echt zo) en er een enorme rust over de kantine kwam. Geweldig.
Superleuke ervaring achteraf, had niemand verwacht dat wij iets zo leuks hadden kunnen verzinnen.

Ik wens je heel veel succes. Kwestie van goed plannen en de taken onderling verdelen, af en toe even kort vergaderen om stand van zaken na te gaan. Ook handig om van tevoren te weten: wat is ongeveer het budget?

Groetjes,
Vonda

Tirza G.
Cobi!

Het eerste stamppotbuffet van dit jaar is gesignaleerd! Oehoe, wakker worden!

Tirza

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.