Home » Forum » Kerstpakket samenstellen voor mijn lief

Kerst"pakket" samenstellen voor mijn lief

6 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Sinilind
Kerst"pakket" samenstellen voor mijn lief

Dag allemaal
voor mijn vriend wil ik als Kerst cadeau een Kerst pakket voor hem samenstellen. Met kleine, niet al te dure cadeautjes. Gaan alvast erin: lekkere massage olie en een bon voor een massage (gegeven door MOI), een lekkere brok chocola van Leonidas, een fles Prosecco als herinnering aan ons Rome-reis, een DVD om samen te kijken. Nog een paar ideetjes? Hij heeft twee rampjaren achter de rug, eerst ernstig ziek geweest, daarna scheiding, daarna van baan veranderd. Alles wat te maken heeft met comfort, liefde en relax is goed.
bedankt voor tips

Sinilind

Arawen
Eens kijken..

Uuuh... een paar sloffen/badslippers? Ik weet niet hoe je financieel zit, maar een sauna- of dinerbon misschien? Of, als je het een heel andere richting op wilt zoeken, een sexspeeltje?? Tegenwoordig gewoon te koop bij de Etos..;-))

Rafelkap
Wol

Wollen sokken, en/of een wollen t-shirt/hemd, heel lekker in de winter.

Valkyre
Goh rafelkap!

Is Rodebeuk in je gevaren? ;-)

Wel een goed idee trouwens. Ik heb zelf heerlijke wollen sloffen van wolletje winterlok. Wil nooit meer andere!

Verder: een mooi boek? Iets dat je zelf mooi/romantisch vindt?

Of een mooie CD misschien? Ik ben zelf groot fan van klassieke muziek (zeker rond de feestdagen), bijvoorbeeld van de countertenor Michael Chance; voornamelijk barokmuziek, Bach, dat soort dingen. Als je vriend het nog niet in zijn collectie heeft: Cellosuites van Bach. Of een mooie fado CD (Christina Branco of, wat authentieker misschien, Amalia Rodriguez). Christina Branco Canta Slauerhoff, ook heel mooi (op fadomuziek gezette gedichten, vertaald naar het Portugees).

Verder: Een mooie wollen sjaal, mooie handschoenen? Parfum? Hangt natuurlijk een beetje van je budget af ook...

Valkyre

Arawen
Meer inspiratie

Nog een idee (je had het over gezamenlijke vakantie in Rome): iets doen met foto's van jullie twee? Iets in een lijstje, of een klein fotoboekje maken, via Kruidvat of Hema of zo?

Chantal
Ooit ook gedaan...

Kussensloop van Plint
Kruik in de vorm van een hart
Hartjes (snoepgoed) (tussen alle kadootjes in)
Kaarsjes
Lief kaartje

En de eerste beste Hema oid heeeft ongetwijfeld iets met hartjes of kersterigs wat van toepassing is. Iets kitscherigs hoort er natuurlijk ook bij.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.