Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Kijktip - child of our time 2010

https://www.bbc.co.uk/labuk/experiments/personality/

30 en 31 mei om 21.00 uur (dus 22 uur NL tijd) op BBC 1.

In het Engels natuurlijk maar echt de moeite waard.

Whaaaaaaa

Petal,

Wat maak je mij en RBman daar blij mee! We hebben ons in het verleden al bezondigd aan mailtjes aan de Beeb met de vraag naar het uitzendschema en we hebben dus inmiddels alweer 10 jaar die gezinnen gevolgd. Maar het is altijd zo lastig omdat er zo lang tussen de uitzendingen zit.

Geweldig bedankt dus!

Niny

Niny

26-05-2010 om 16:28

Geweldig petal

Mijn man en ik volgen die serie ook al vanaf het begin en we vroegen ons al af wanneer er weer nieuwe afleveringen kwamen. Dank je wel voor de tip! Onze tv-gids is op het moment heel slordig waar het de BBC aangaat, we kijken bijvoorbeeld ook graag naar Homes under the Hammer en naar Escape to the Country maar de programmering klopt haast nooit, heel vervelend.
We gaan zeker kijken de 30e en de 31e!
Niny

Poppy

Poppy

26-05-2010 om 20:33 Topicstarter

Leuk he

Ik vroeg me al af of ik er eigenlijk bij had moeten zetten wat voor programma het is.

Ik heb geloof ik nog geen aflevering gemist en was al maanden af en toe op de website aan het kijken voor de volgende serie.

Dank!

En nu moet ik het eigenlijk meteen in mijn agenda zetten want ook mijn gids heeft de laatste tijd moeite met de BBC-gegevens.

Groeten,

Temet

liora

liora

26-05-2010 om 23:25

Geweldig!

Dank Petal. Joepie, ben blij. Ik heb alles gezien en denk soms ook tussendoor aan sommige kinderen. Hoe zou het met die lieve Rubin zijn die naar dat kinderkoor ging.
En hoe is het met de tweeling? En de drieling? En die kindjes van die hertrouwde moeder die onveilig woonden en niet buiten mochten spelen. En Parys.

Kan niet wachten!

Liora

Is geregistreerd

Dank je Petal, ik ga de video programmeren (ja die hebben we nog). Meestal val ik namelijk toevallig middenin het programma en heb dan al de helft gemist.

Chris

7up

Doet me denken aan een BBC-serie waar kinderen iedere 7 jaar geïnterviewd werden. Het startte ergens in de 60-er jaren van de vorige eeuw en volgde kinderen van verschillende sociale klassen. Ik heb hem voor het laatst gezien toen de 7-jarigen van de eerste aflevering 42 waren. Echt heel boeiend hoe die levens zo zijn gelopen.
Weet iemand toevallig of deze serie nog loopt? Of is child of our time de nieuwe versie hiervan of zo??
[email protected]

Poppy

Poppy

27-05-2010 om 17:02 Topicstarter

Nanny

Ik geloof dat die serie nog loopt maar er is ook al een nieuwe serie geweest: 7UP 2000. Daar is dus ook het 2007 deel al geweest en nu is het wachten tot 2014. Vind ik Child of Our Time leuker want je hoeft niet zo lang te wachten :-)

Poppy

Poppy

27-05-2010 om 17:04 Topicstarter

Die gezinnen

Heel leuk he hoe ze echt verschillende gezinnen volgen: alleenstaande ouders, meerlingen, rijk, arm, etc.

Ik vind het wel een hele inbreuk op je privacy eigenlijk, maar ik denk dat die gezinnen er echt wel wat aan hebben. Ze hebben natuurlijk toegang tot allerlei testen/activiteiten die ze normaal niet zouden hebben. Als er iets aan de hand is met je kind (of de relatie met je kind) kom je er vroeg achter en kan je proberen er iets aan te doen.

Ben wel benieuwd hoe lang dit nog door blijft gaan want die tieners straks, die zullen er misschien minder zin in hebben.

He bah

Gemist dus, die laatste aflevering van 7up. Jammerjammerjammer!! Dat heb je dan inderdaad met die eens-in-de-zoveel-tijd series.
Ga me toch eens richten op die child of our time. Past misschien beter bij mijn aftakelend geheugen, dat ik dan niet zo lang hoef te wachten op de volgende aflevering.
[email protected]

Petal

Ik heb nu de gids eens bekeken en ik ben je echt dankbaar, want op die tijd staat voor de BBC in onze gids "onbekend" - zonder jouw posting had ik het dus absoluut gemist.

En ik vind dat zo'n ergerlijk idee dat ik denk ik Vara magazine maar eens ga mailen waar dit toch aan ligt. Vroeger stond altijd het volledige uitzendschema van de BCC erin, tegenwoordig is het gatenkaas.

Groeten,

Temet

Poppy

Poppy

30-05-2010 om 08:11 Topicstarter

Temet

Graag gedaan :-)

Ik zou voortaan de website van Child of Our Time in de gaten houden. Het programma is max 1 keer per jaar dus volgend voorjaar weer even kijken of er nog iets op staat. Er stond al een hele tijd "voorjaar/zomer" op deze keer dus als je dan 1 keer per maand kijkt zie je het wel.

Wij hebben geen TV gids dus ik had het zo kunnen missen. Maar ik kan het altijd nog op het internet kijken, dat kan hier vanaf het buitenland niet.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.