Home » Forum » Leuke reclames

Leuke reclames

83 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Vic
Leuke reclames

Ik zag net de laatste Toyotareclame. Die waarin een man 20 jaar in een Starlet rijdt, met bijbehorend uiterlijk en omgeving (groot jaren '80 haar). Dat vind ik toch wel een van de leukste reclames van dit moment.
Een heel bijzondere vind ik die voor de intiemproducten van Chilly (aparte naam ook). Vooral als gezegd wordt 'en voor als ik uitga, heb ik Chilly doekjes'. Dat is toch vreselijk dubbelzinnig, of zouden ze echt doelen op evt. scharrels die ze kan tegenkomen?
Welke reclames zijn jullie opgevallen de laatste tijd?

ishtar
M&m's

ik vind die reclame van M%M's, waarbij de vrouw zin in een snack heeft, en de man met de inhoud van het keukenkastje bekogeld wordt, erg leuk. 'get in the bowl!''YOU get in the bowl'

NaShA
Toyota

vind ik ook geweldig, vooral als ze in de kantine bespreken wat die man dan allemaal meeneemt "in die Stárlet" met de nadruk op dat laatste woord....hahaha, de minachting is nog net niet hoorbaar....
En dan die vrouw die stikt in haar koffie als hij dan zegt, tijd voor een nieuwe auto!

Die van M&M vind ik ook leuk inderdaad....

tonny
Jahaa die toyota

super! Veel herkenning ;)

Merel
Ja m&m

die van M&M is inderdaad zo grappig. Iedere keer neem ik me voor om niet in de lach te schieten als hij dat laatste stukje brood tegen zijn hoofd krijgt... en iedere keer moet ik toch weer grinniken ;-) (mijn dochter denkt dat ik het expres doe en me aanstel hihi)

Belle Époque
"die stárlet..."

Deze reclame mag van mij de Gouden Loekie krijgen! Ik ben toch al dol op oude auto's ;-)
Gisteren reden we een heel stuk over de snelweg achter exact zo'n Starlet aan, zelfde model (alleen andere kleur), met naast me een goed van de tongriem gesneden puber ;-)

Fély
Uit de oude doos

Er komen meteen een paar oude in me op. Die man in een Fiat Panda die iedereen schaterend uitlacht. En aan het eind voorbij raast aan een motoragent die heel vies grinnikt en er achteraan gaat. En o, alle C&A reclames met Johnny en Rijk.

Speurder
Is het heel erg....

om AH te noemen??

Ik kan er niets aan doen, maar moet zo lachen om dat Tros-achtige decor en die zingende bedrijfleider.....

Stom misschien, maar ik vind ze geweldig leuk bedacht!

Voor wie ze niet kent, dit is er één:

http://www.youtube.com/watch?v=Mr63uiDAIcc

Fiorucci
Neeeeeee

Oh die van AH vind ik zo erg, met dat hamburgerlied en dat kromme nederlands (ik heb de heeele dag lopen plakken) En de supermarktmanager mag ook met pensioen, tijd voor iets nieuws ,AH!

Fiorucci
Pelle

Mwah, het wordt inmiddels een karikatuur van zichzelf. iets nieuws zou ik wel weer eens verfrissend vinden. je kunt ook te lang doorgaan met een succes...:)

Foo
Ah

Nee, wat mij betreft hoeft hij nog lang niet met pensioen. Het knappe van AH vind ik dat ze steeds en dat al jarenlang met de juiste humor reclames maken met die overblije supermarktmanager. Die tophits (hamburgers, pasta, jokers) zijn zo overdreven dat ze wel leuk zijn. Deuntjes blijven hangen (hier wordt nog af en toe"alle welpies helpen" gezongen). Ik vind de andere supermarktreclames met "vast" personeel een heel stuk minder, bijvoorbeeld die van de plus.
Oh ja, de Starlet is erg leuk.

Fiorucci
Foo

Dan hebben wij gewoon een ander gevoel voor humor, dat kan natuurlijk..:)

Tirza G.
Die van ah

Is zó goed, dat hij zelfs wordt nagedaan. Suzuki heeft nu ook zo'n soort overblije, licht wereldvreemde, iets te lange, magere, houterige verkoper in zijn reclame voor die auto met airco waar zo'n reggae-meneer op af komt. Nagedaan worden is toch wel het toppunt van de top bereiken :-)

Tirza

NaShA
Nieuwe van ah

vind ik op zich wel te pruimen, maar wat ik vervelender vind is als ze steeds weer oude uit de kast halen, omdat ze weer diezelfde actie hebben....

AnneJ
Supermarkt

Al die supermarktreclames vind ik leuk. De zingende AH-manager maar ook de C-1000 met Jolanthe, maar ook de PLUS biedt meer, veel meer, omdat die zo gewoon is en het is 'mijn winkel', uh ja De mediamarkt, lekker ordi, ook leuk. Reken maar dat de concurrentie moordend is.

NaShA
Ja

bepaalde reclames van de AH keren elk jaar weer terug, nee, ik kan even geen voorbeeld erbij vinden....Dan vind ik ze vervelend worden. Juist zo nu een dan een frisse nieuwe (zoals die voetbalplaatjes inderdaad), dat vind ik veel leuker

NaShA
Nee

er zijn er meer, volgens mij ook "Hámstereeeeeeh" reclame al vele jaren voorbij zien komen...dat is dan 1 die me net even te binnen schiet...

Foo
Filmweken

Die van de filmweken (2e kaartje gratis) van AH is ook een paar keer uitgezonden: opgenomen alsof het een stomme film was, in zwart-wit beeld, "slechte" kwaliteit en geschreven commentaren. Ik geloof dat de manager van een trap viel en aan de gevel hing of zo. Die vond ik wel leuk. zie: http://www.youtube.com/watch?v=6SdwFL08-uo
Fio, inderdaad, smaken verschillen, dat blijkt wel.

Fiorucci
Pelle

Oh commercieel gezien zal het best werken, tuurlijk. Frans Bauer is ook een commercieel succes, maar daar vind ik ook geen klap aan.

Caitlynn
Tiramissu

Ik vind het zo jammer dat AH de kerstreklame van 3 en 4 jaar terug niet meer herhaalt, met die kerstliedjes. Ik kon ze allemaal meelallen, nu kom ik niet verder dan "Tiramissoeoeoeoeoe".
M&M is hier een hit en de Starlet. Verder eigenlijk niets (dus ook de hollandse hits van AH niet).

NaShA
Deze?
sus-anne
Wereldvreemd?

ik ben vast een wereldvreemde vrouw,ik ken ze allemaal niet.( kijk zelden tv)
ik heb er een paar bekeken op you tube en er zitten hele leuke bij!
toch eens wat vaker de tv aanzetten dus;-)

ishtar
Heel lang geleden

had de ah een reclame voor wijn uit de Elzas, die streek is regelmatig van 'eigenaar' gewisseld. Hadden ze leuk gedaan: trosje druiven zingt een Frans liedje, Duits liedje, Frans liedje, Duits liedje, Frans liedje etc. Zo simpel, maar ik vond het toen al erg leuke reclames van de appie.

Valkyre
Rivella

Met Chantal Janzen, die vind ik wel grappig. Dat ze een shirt uit de vuile was plukt, er even aan ruikt en 'm gewoon weer aantrekt, en dat boertje op 't eind. Wel een beetje "kijk, ik ben heel gewoon gebleven," maar toch wel leuk vond ik. Ik vind haar niet zo'n denderende zangeres (te Disney naar mijn smaak), maar ze heeft wel humor. Ze heeft over haar eigen audities weleens gezegd dat ze klonk als "Mickey Mouse op helium," haha!

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Fiorucci
Valkyre

Ja, kijk dat spotje vind ik wel weer leuk inderdaad. jammer dat ze niet geheel naturel is op het eind, toch weer die dikke zwarte mascara.

Mickey
Die laatste van de plus

... met die meisjes die allemaal groen over de railing van de boot hangen, die vind ik wel grappig. Dat meisje met die rode en paarse strepen in d'r zwarte haar vind ik een erg leuk type.
En de bedrijfsleider van Appie Heijn mag van mij nog heel lang blijven. Juist omdat ze er elke keer iets helemaal nieuws mee verzinnen blijft ie leuk.
Verder had je die van Jillz met die smakelijke heren in een waterval, daar waren dochter en ik allebei nogal gecharmeerd van :-). Helaas is de 2e lang niet zo leuk, je ziet die mannen bijna niet meer, snik.
Die van M&M vind ik dan weer irritant, allemaal trouwens, niet alleen die nieuwste.

Vic
Ook leuk

Nog een leuke autoreclame. Ik ben even kwijt waar hij voor is, maar hij gaat over een man in een oude auto die alle geluidjes maakt die bij moderne auto's horen. Dus bij inparkeren 'doet' hij het inparkeerpiepje, en hij draait het raampje open met een electrisch geluid. Erg grappig.
De M&M's vind ik niet zo leuk, beetje irritant. De Plus- en AH-reclames zijn wel heel leuk. Vooral die van die beestjes ('Mag ik die hebben? Ja.... Als je moeder voor 15 euro bij Plus koopt'), en die met het Jokers Plakken zomerconcert.

Vic
Carglass

Die vond ik juist wel altijd leuk, lekker retro. Heeft bij veel mensen een hoge irritatiefactor, heb ik begrepen.

Kaaskopje
Vic

Een héle hoge!

Kaaskopje
Plus

Helemaal eens met Sinilind. De Plus reclames vind ik echt te erg. Vast leuke meiden en jongen hoor, maar zo hyperenthousiast heb ik geen enkel personeelslid van Plus ooit zien doen. Moeten ze niet proberen ook:-)

Mickey
Pelle

Nee, nooit naar gekeken, hoezo? :-)

De Carglass reclame mag van mij direct van de buis, voorgoed. Net als BeterBed (die heb ik gelukkig al een hele poos niet gezien).

Pagina's

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.